Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 757.499
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
Prilika kaže...
filipvk1000 kaže...
a mob. doslovno leti.

PRESTANITE PLJUVATI PO XPERIA U!

Ja sam isključio 1 jezgru na CM9 ROM-u i mobitel, doslovno leti! {#}

Znači radi single core! U pitanju je samo optimizovanost softvera ka hardveru kojem mob raspolaze, a to kod xperie U nije baš pretjerano dobro, no da se naći par ROM-ova koji lete, a ne pljuvati nakon pc companiona(stock) !!{#}

Gle, hrpu (većinu) prosječnih korisnika boli lijevo jaje za CM9 i gašenje jezgre.

Ono što većina korisnika, a koji jesu prosječni žele je da to radi "out of the box" i to je to. Ljudi ni ne znaju šta je CM9 ni šta je XDA. 

Sony je napravio sr**e s tim updateom i to je kraj priče. Ko se voli igrat s romovima nek se igra. Mi ostali nećemo jer se neželimo uopće upuštat u to i pljuvat ćemo Sonyev telefon koji su sami sjeb**i.

13 godina
neaktivan
reebeech kaže...

priznajem, moja greska sto se nisam vise informirao...ali telefon boljih specifikacija za manju cijenu tada nije bilo moguce naci...a i mob je tad bio nov i nije bio dovoljno dugo na trzistu da bi ovi problemi izasli na vidjelo...uci se na vlastitim greskama...

ali zato vidim da ima vas ovdje koji ste uspjeli sredit sve, pa se nadam da cete mi pomoc ako/kad se upustim u to ;)

Odavno nisam vidio da neko nešto prizna! 

Kad si već tako pristojan, za razliku od ovog što mi psuje, možeš mi se obratiti na PP da ti objasnim od A do Ž postupak, te ako te snađe neki problem(veoma mala šansa).

Stavljanjem custom rom-a mob postaje 70-80% bolji, ali opet postoji caka, bitno je KOJI rom ubacujes,

da li onaj koji se svaki dan ušminkava(većina to ne primjeti, stavi nedovršen pa opet pljuje), ili onaj koji se izbacuje svaki mjesec.

Prošao sam dosta sto se tice Androida opcenito, tako da, svima mogu pomoći(sem onoj budali) {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2013 16:11 (Prilika).
14 godina
Sony Xperia U

Jel mi može netko objasniti kako da ga rootam?

A zatim i kako da ubacim neki drugi ROM i koji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gle momak, znam sam promjenit ROM. Nije to poanta. Poanta je da sam kupovao proizvod a dobio poluproizvod. O tome se radi. Ja pljujem iskljucivo sonyev ICS i pljuvat cu ga dok ga ne poprave. A zajedno s tim pljujem i xperiu u s tim romom. Ostalo ni ne spominjem. Ko si hoce mjenjat rom nek mjenja. Xperia u s sonyevim icsom je kratko i jasno smece.

Vidim da si malo frustrian pa ti savjetujem da izdajes na zrak i zapalis cigaru :)
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Da nije bilo vulgarnosti, ne bih se ni ljutio... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Može mala pomoć?

Kako usnimiti CM9, a da mi se baseband ne mijenja? znam da se to moze flashtoolom preko .ftf imagesa.. ima li koji drugi nacin?

Moram priznat da sad razumijem neke ovdje.. ICS CM9 doslovno leti.. samo eto hebe me jedino kaj ne znam kako to sa basebandom napraviti.. jer kad usnimim..zbog krivog baseband nemam signala mobilnog. Ne znam kako da to popravim?

Probao sam mjenjati kernele, hrvatske stock romove.. ma ne znam više što da radim :\

HELP :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 3:53 (creativeone).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Stvarno sam jedini koji ne može spojiti mobitel usb-om na komp ?

Instalirao sam i PC Companion i sa microsoft stranice skinuo MTP Transfer Protocol kit.

Ali jednostavno nejde.

Znam da pitanje zvuči glupo, ali:

Jel zna netko kako spojit Sony XPERIA U usb-om na komp ?

EDIT: Evo uspjelo.. Vjerojatno samo zato jer sam ovdje postavio pitanje..

Hvala..

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 10:01 (Hrvojeee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

jel netko probao ovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Sony Xperia U

dali netko zna kako da ubacim neke svoje slike pod "Pozadine pametnog telefona XperiaTM"...znam da trebam napraviti root i kopirati sa jednim file explorerom...ali zanima me u koji tocno folder ubaciti, da mi ne stoje u galeriji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
darQ96 kaže...

jel netko probao ovo

Ja.

verzija 4.7.1/4.7.2  radi dobro na U.

5.1.1 nisam flešao jer je bilo nekih prijava od strane par korisnika da je nestabilna.

Ovdje možeš vidjeti fotografije u polumraku sa tim modom. 1. je sa isključenim blicem, druga sa uključenim.

Samo glupi i mrtvi nikad ne mjenjaju svoje mišljenje.
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

da li netko zna gdje bi se mogao kupiti poklopac što ide na bateriju(standardni bijeli ili crni) i ona kapica što ide dole gdje piše xperia?

a da nije YeBay??? i osim njuške jer ni tamo nema, ima ali van ZG...za Xperia U

možda netko ima viška da želi prodati bijeli ili pink onaj mali poklopac dole što stoji

el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 21:41 (hsatUSA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Pozdrav,jel se mozda nekom desavalo da kad otvorim poruke,inbox,whatsapp nebitno..da mi nece prihvacat tipke kad pisem,tipkam po njima al nista se ne desava..onda moram izac pa ponovo uc da proradi.:/ 
ii jos nest,jel ima kakav link kako stavit taj CM9? dali je potrebno dosta znanja ili jednostavno..
sori na smetnji i tnx{#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Sony Xperia U

Vraćam na Ginger, ovaj ICS je laggavo, nestabilno njesra. Još je i bootloader zaključan tako da custom otpadaju. Ovi "križanci" me ni najmanje ne zanimaju.

Sony, go f*ck yourself. Samo da kakav JB ROM izađe, baš me zanima kako će to raditi.

[edit] - i battery life je očaj.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 0:43 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ibro16 kaže...

Pozdrav,jel se mozda nekom desavalo da kad otvorim poruke,inbox,whatsapp nebitno..da mi nece prihvacat tipke kad pisem,tipkam po njima al nista se ne desava..onda moram izac pa ponovo uc da proradi.:/ 

Od silnih sranja ovo mi se nikad nije dogodilo. Znalo je bit (dok sam imao ICS) da utipkam pa ovaj tek za recimo 5-10 sekundi reagira i nacrta. Možda da probaš neku alternativnu tipkovnicu skinut? Malo probrljat po postavkama tipkovnice?

Sum_of_all_fears kaže...

Vraćam na Ginger, ovaj ICS je laggavo, nestabilno njesra. Još je i bootloader zaključan tako da custom otpadaju. Ovi "križanci" me ni najmanje ne zanimaju.

Sony, go f*ck yourself. Samo da kakav JB ROM izađe, baš me zanima kako će to raditi.

Ja se isto tako vratio, Sonyeva implementacija ICSa je smeće koje nije trebalo biti pušteno u opticaj. Međutoa, skužio sam da mi ICS uopće ne treba. Neke sitnice koje mi fale mogu dobit sa bilo kojim custom launcherom. A ni to mi se više ne da - niš ne diram dok radi :)

s.f. - s.n.
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

radit će odlično, isto kao što rade odlično i custom romovi bazirani na ICS-u, pogotovo CM 9.0. Kad izađe CM 10.1, vjerujem da će to biti savršen rom.

Sony je taj koji radi probleme sa softverom, a specifikacije ove Xperie su i više dovoljne za JB.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 1:40 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ovako- trebala bi mi vaša velika pomoć/info, pošto ovi u HT-u nisu baš sposobni pomoći:

Imam 2 problema oko ovog moba: kupio sam ga na ljeto, a prije nekih mjesec dana instalirao 4.0.4. verziju, gdje mi je došlo do štekanja cijelog moba: zbog toga sam formatirao mob, napravio back-up, pa ga očistio, i sve vratio nazad, i to se poboljšalo-ali ne u cijelosti: i dalje nakon dužeg korištenja recimo neta, galerije, glazbe, nekih programa u komadu- počne štekati, nekad i zablokira na određeno vrijeme: zašto je to tako i kako ti ispraviti (jer dok ga nisam ažurirao radio je ko lud)!?

- i zašto ako mob ima 4gb slobodne interne memorije za korisnika, piše mi na mogu 4gb, a dozvoljava mi da koristim samo 3gb, mislim ono-jel to neki bug ili kaj, i kako to riješiti, jer debelo mi fali ta 1gb!?

...hvala unaprijed na odg...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Po defoltu šteka i blokira na ICSu. Puna ti je tema žaljenja na izuzetno loš ICS izdan od strane Sonya. Dakle to je normalno.

1GB je rezerviran za android.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ibro16 kaže...

ii jos nest,jel ima kakav link kako stavit taj CM9? dali je potrebno dosta znanja ili jednostavno..
sori na smetnji i tnx{#} 

I meni se to desava..

16 godina
neaktivan
Zoran kaže...

Po defoltu šteka i blokira na ICSu. Puna ti je tema žaljenja na izuzetno loš ICS izdan od strane Sonya. Dakle to je normalno.

1GB je rezerviran za android.

Koliko znam, 4gv useri imaju za svoje korištenje, zašto moj frend koji ima isti mob i sve, ima 4gb, a ja 3gb - zato me to čudi?

16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

ljudovi, na XDA je dostupan CM9 za zaključani bootloader...isprobao sam obije verzije (205 i 207) 

radi predivno !!!
evo link 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Molim za pomoć: kad pokušam instalirati CWM 1.0 na SXU, dobijem poruku "/system/bin/sh: su:not found". Mob je rootan. Kako instalirati CWM?

Nekad ranije sam bio uspio, ali sam vratio org soft, a sad mi se opet igra, pa bih želio instalirati CWM da mogu staviti neki soft meni zanimljiv.

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
očito nije rootan pa skini root checker sa trg. play i vidi sta je
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ako je bootloader otkljucan.. i ponovno ga se zakljuca.. da li se gubi garancija?

Koristim xperia premiun V3.. hebeno brz rom... jedino što ponekad znam osjetiti da ekran nije kalibriran.. nece iz prve loviti kao na GB :\ ..i da..samo 40mb slobodne memorije.. i to sa svim ociscenim srranjima i sa par osnovnih potrebnh programa. Vracanje na GB ne gine. Premalo rama.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

da

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

trebam hitan odgovor. 

Da li se isplati da xperiu U zamjenim Xperia Arc?   

0 0 hvala 0
14 godina
Naravno da ne.Jedino ako želip s konja na magarca
robimarko@gmail.com
14 godina
Sony Xperia U

u ovom slučaju je xperia u magarac

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

xperia u jedina prednost kaj ima dvojezgreni, a arc veci ekran i ima JB custom rom potpuno funkcionalan.

zasto je xperia u bolja?

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

xperia u je bolja zbog procesora dvojezgrenog i to je to...ja se nebih mjenjao da sam na tvom mjestu jer bio bi razocaran zbog manje velicine ekrana a nista posebno nisam dobio s dvojezgrenim procesorom jer kod CM-roma radi sve jednako bio to jednogezgreni proc ili dvojezgreni...plus je sto mozes svog do 1,7 ghz OC-at dok xperiu u mozes na 1,15 ghz...

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
domac5 kaže...

xperia u je bolja zbog procesora dvojezgrenog i to je to...ja se nebih mjenjao da sam na tvom mjestu jer bio bi razocaran zbog manje velicine ekrana a nista posebno nisam dobio s dvojezgrenim procesorom jer kod CM-roma radi sve jednako bio to jednogezgreni proc ili dvojezgreni...plus je sto mozes svog do 1,7 ghz OC-at dok xperiu u mozes na 1,15 ghz...

Xperia U ima i dosta bolji grafički čip, tako da je dosta bolja po pitanju perfomansi, i procesor i grafički čip su bolji.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice