Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 758.178
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

hahahahahahaha
{#}

...

not funny {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Sony Xperia U
darQ96 kaže...

nego, da vas pitam...
gledajući na http://www.sonymobile.com/global-en/...ones/xperia-u/ stoji da je najnoviji update 6.0.B.3.184
meni stoji 6.0.B.1.564
PC companion mi kaže da imam najnoviju verziju SW-a {#}

koje sw-ove imate na svojim U-ovima ?

Just joking or ?

robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

ne šalim se, ozbiljno pitam, čitao sam da .184 donosi značajna poboljšanja po pitanju potrošnje baterije, a meni još nije dostupna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
A da?
Nmeoguće je da nisi dobio 6.0.B.3.184 update.
Probaj napravit repair
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Morao si ga dobiti, pusti PC Companion, odi u postavke, o uredaju, i softverupdate, tu bi trebao dobiti obavijest da je dostupna sitna nadogradnja.

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U
Ni ja nemam taj novi update..to daje samo preko pc comp??btw koji preglednik koristite na experi jer ovaj tvornicki je malo spor kad otvara full web page?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ako ti je taj spor onda probaj ostale pa ćeš vidjeti razliku.A od ostalih bi ti preporučio dolphina HD ali beta verziju
robimarko@gmail.com
15 godina
Sony Xperia U

ja nemogu na dolphina nikako...ekran jednostavno nije dovoljno sirok svaki put kad idem lijevo-desno po stranici ona sranja od precaca se otvaraju...a naviko sam ic od ruba tak da se drzim stocka

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
I meni je stock najbolji.Prvi put da mi je stock android browser bolji od ostalih
robimarko@gmail.com
15 godina
Sony Xperia U

super, ali vjerujem da neće još kod nas, imam osjećaj da ćemo se načekati još 10 dana najmanje. Ali mislim da će netko staviti rom na internet pa možemo flashati u recoveryu bez da čekmao bezveze :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Eto, sta sam rekao.

"We’re kicking-off the rollout today, and ramping it up over the weekend – from mid next week you’ll be able to see software kits as they’re released (customized specific to your operator and handset) on our support community. Please check-back then for the direct link and continue to do so, as the list will be updated when new kits become available."

Ovisi o nasim operaterima, bome cemo se nacekat...

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U
Lijepo unlockajte bootloadere, stavite recovery i flashate rom bez čekanja. Ionako će te to napraviti kad-tad, a pogotovo sad kad izlazi ICS i njegovi fileovi, sad će tek početi dolaziti masu custom romova i kernela.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

ma jel vi malo zezate sa tim updateom.. 

jer prije mi je bio na 5 i nesto i sad sam repair i opet je na 5 ... jel uopce postoji taj 8...

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 17:15 (vedranST).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
robimarko kaže...
A da?
Nmeoguće je da nisi dobio 6.0.B.3.184 update.
Probaj napravit repair

Uny kaže...

Morao si ga dobiti, pusti PC Companion, odi u postavke, o uredaju, i softverupdate, tu bi trebao dobiti obavijest da je dostupna sitna nadogradnja.

Onak, nemam ga, probao sam i OTA i PCc i svašt...i nema...ko zna kad ću dobit ICS

a imam zaključan bootloader

{#}

14 godina
neaktivan

a da te utjesim i ja isto,i jos sam sve izgubio kontakte kad nisam radio kopiju......ehhhhh

14 godina
Nažalost još nitko nije dobio ICS koliko vidim.Tek sutra bi trebali početi downloadi
robimarko@gmail.com
15 godina
Sony Xperia U

samo jel ce mi se promjenit kernel ako flasham preko flashtoola? jer sad imam neki custom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni nije baš sasvim jasno nešto oko tih operatera. Je li mi moramo čekati moment kad će oni uputiti taj ICS prema nama, ili će oni dodavati svoje stvari u ICS tipa logoe, melodije itd?? Kako uopće dolazi taj ICS do nas? Sudeći po ovome Gingerbreadu, nema tu nikakvih t-mobile kitova.
dr. Watson
15 godina
diskDEfragmenter kaže...
Meni nije baš sasvim jasno nešto oko tih operatera. Je li mi moramo čekati moment kad će oni uputiti taj ICS prema nama, ili će oni dodavati svoje stvari u ICS tipa logoe, melodije itd?? Kako uopće dolazi taj ICS do nas? Sudeći po ovome Gingerbreadu, nema tu nikakvih t-mobile kitova.

to ti ovisi...neki su dobili sa bootloaderom koji se ne moze otkljucat i oni ce dobit ta bloatware sranja dok su neki dobili mob na sve mreze uglavnom ko da su ga kupili u slobodnoj prodaji i oni bi trebali dobit bez bloatwarea od strane operatera

15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

to ti ovisi...neki su dobili sa bootloaderom koji se ne moze otkljucat i oni ce dobit ta bloatware sranja dok su neki dobili mob na sve mreze uglavnom ko da su ga kupili u slobodnoj prodaji i oni bi trebali dobit bez bloatwarea od strane operatera

Ahaaa. A od kojeg operatera? Od onoga od kojeg smo naručili mob. ili od onoga čija je SIM kartica trenutno u mobitelu?

Ja sam dobio od bonbona otključan mob. na sve mreže i stavio VIP karticu. Znači meni bi onda VIP trebao pustiti ICS?

15 godina
Sony Xperia U

ne...taj otkljucani iz bonbona ima nas vecina ovdje tu i dobit cemo ics kad ga sony pusti za nas SI broj ...a mislim da nas SI broj ima prednost jer je to uredaj iz slobodne prodaje a ne neki tamo  zakljucan na jednu mrezu sta moraju prvo dobro zagadit bloatwareom

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 13:43 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Za Xperiu GO je uploadan .ftf za ICS i njhova verzija je 6.1.1.B.1.10
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Stiže JB za Xperiu U? <3333333 toooooooooooooooo kako sam sretan,mislim,ko zna kad će doć al neka samo neka dođe :)
Update ide preko PC Companiona? Fuck,nemam Windows,morat ću kod nekog instalirat PC Companion pa tako update-ovat..ja sam uzeo u tele2,hoću li morat čekat još ili ću odma dobit update na ICS? i da,dali sam ja to krivo pročito negdje ili ICS dolazi sutra? :/

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Morat ćeš čekati na ICS.Još ga izgleda nitko nije dobio
robimarko@gmail.com
15 godina
Sony Xperia U
Ako ces ici preko pc companiona onda ces se nacekat a ako ces ici preko flashtoola onda ces cekat jos samo par dana dok neko ne uploada na xda
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Pozdrav ljudi! Evo sam razmišljao o prelasku na android(imam wave2-bada os),i za oko su mi zapeli P i U.

Cak sam odlucio da cu ici na manje ekran,ali sam se danas pokolebao. Evo zasto;

Na ekranu su pod određenim kutem vidljive male tockice(od touch screena)-dosta su vidljive i meni smetaju,ali bi presao preko toga

Tipkovnica je dosta sitna,ali se da ok pisati-moze bolje ali ajde(nije mi jasno zasto nisu napravili omjer ekrana kao na iphone-u koji je isto 3,5 inc-a odlican je za pisanje-i izgleda dosta veci od ovoga)

Drugi po meni puno veci problem je You tube, pokrenuo sam ga preko nativne m aplikacije(preko wi fi-ja) i slika je na HQ bila jako loša i nazubljena-jednostavno kao da nema graficke obrade-mislim slika je za nekoga mozda ok,ali moj ga wave pojede 3x. -nema mogucnosti širenja ni skupljanja ekrana za vrijeme gledanja-barem koliko sam ja vidio. Onda sam se spojio na deskop verziju You Tubea i stanje se malo popravilo,ALI slika je ne gledljiva na 480p,a o 720p da i ne pricam-trza,prekida... Kao referentni video uvijek koristim spot od bosutskih becara-sad kada došla si-jer je video kvaliteta spota preopaka!

E sad. testirao sam ga u tmobile-u i nisam pregledao ima li mob u pozadini nesto ukljuceno,mada to ne bi smjelo imati nikakve veze sa nazubljenom slikom preko m y.tube-a u HQ modu i jos preko wi fi-a. Ajde da je preko 3g mreže loše zbogniske kvalitete videa,ali preko wifi ne smije biti.

Na mom wave-u je preko 3g-a dosta loša slika i male rezolucije,bez obzira na hq mod,ali kada ukljucim wi fi slika je kristalno cista,i nisam vidio(usudio bih se reci )niti jednu bolju od moje,a uspoređivao sam ga i sa iphone4 koji ima jos veci dpi od moga... Sori na malom OT.

0 0 hvala 0
14 godina
Updaetaj youtube.Na novijoj verziji puno bolje izgleda.Vidim da nemaš pojma o smartphoneima,a pogotovo androidu.Te točkice su premaz protiv grebanja i one se vide samo pod određeni kutom.A naravno da ti desktop youtube trza zbog flasha
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan

Hrabar zakljucak ,da ja nemam pojma... Nema mobitela koji je izisao u zadnjih godinu dana,a da ja ne znam vecinu stvari o njemu(naručito androidi od GB pa na dalje-a o badi 2.0 necu ni govoriti jer sam ju diplomirao...) tako da... I nadam se da te nece ljudi previše pljuvati zbog tih točkica za ZAŠTITU ekrana-koje to nisu naravno(ispod prvog su stakla)-vec ako malo bolje pogledas to su nekakvi spojevi kroz koji prolaze sitne žičice od dodirnih senzora. Samo dobro obrišešš ekran i malo ga naneš da se odbije svjetlo i sve se vidi...

ako malo bolje pogledas i serija P ima te sitne žičice ali nema te točkice svakih 2-3mm-Sony je jedan od rijetkih ekrana na kojima sam primjetio te žice ispod površine gornjeg stakla...

Jedini na kojemu sam to jos primjetio je Motorola Motoluxe-ali ne u takvom obliku...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice