Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 741.237
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Sony Xperia S

ok,ali zelim ga kupiti na bonove (cijena oko 3300),ali to nije to

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Sony Xperia S
Pa nemres ga kupit na bonove.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Sony Xperia S

sad ne ali bilo je moguce

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...

ok,ali zelim ga kupiti na bonove (cijena oko 3300),ali to nije to

Meni su rekli da mogu na bonove, Smiley tarifa. Gluhi telefon?

16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

{#} Nemaju ih više u T-Mobile-u... nevjerovatno, pa tek su ih dobili. Baš sam ljut bio, sat vremena čekao u redu, zafrkavao se sa uređajima da bi mi na kraju rekli da ga uopće nemaju...

Uglavnom isprobao sam ga, podijeljena su mi mišljenja. Za svaki slučaj sam išao i u tele 2 isprobati. Na oba home screen trzaka, na dva uređaja ista stvar. To nisam očekivao na takvom uređaju. OK, može se izmijeniti launcher ali ono... nije mi jasno da ne mogu to složiti kako spada. Uzmem Sensation u ruke, swapam home screenove i puno je ugodnije, onda uzmem iPhone i da ga je*eš osjeti se razlika, ne mogu to opisati. Jednostavno mi je žao da niti jedan android koji sam probao ne nudi takav odaziv, SII je najbliže koliko mi se čini. Ne razumijem to... Ispada da picajzlim ali nije tako, jednostavno sam očekivao da će na njemu sve letiti, tako bi se barem dalo zaključiti iz dosadašnjih komentara ali ispada da baš i nije tako. Mislim brz je, browsanje, rad općenito sve 5... ali to sa stock launcherom im stvarno nije trebalo. Svejedno mislim da ću ga kupiti kada i ako dođe.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 21:49 (Minoza).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina

Mozda nekaj ne valja sa Tele2 modelima? Pojma nemam vise.

13 godina
Sony Xperia S

evo imam ja xperiu s

razumijem se podosta u mobitele,s drugih foruma to znaju...

iako ova xperia ima stariju generaciju cpu-a i gpu-a

sony je to sve ispeglo tak da radi znatno bolje od sensationa xe koji ima isti hardver,plus xperia ima ekran vise rezolucije i teoretski bi trebala sporije raditi (GRAFIKA) od qHD ekrana na sensationu

medutim ganut sam iskreno,sve radi brzo,fluidno i prezadovoljan sam

nakrco sam gore 20 gb vec,i ne steka ni najmanje

Dobije se predinstliran screen protector i kozna futrola i hdmi u paketu,kao i iznadprosjecne in ear slusalice

A o ekranu necu... jednostavno je genijalan... imao sam galaxy nexusa,i nije mi toliko impresivan koliko je ovaj... a i malo su mi mutave tipke na ekranu kod njega i los GPU no to je moje misljenje i drugi mob-offtopic

sve u svemu xperia s mi je superb, a jos je k tome preseksi

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 10:55 (maks0806).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Mozda nekaj ne valja sa Tele2 modelima? Pojma nemam vise.

Ma nisi me skužio, probao sam i u T-Mobile i u tele2. Gle, nije to sad neki big deal, pogotovo jer možeš zamijeniti launcher. Znači mob je izuzetno brz, to je nešto sa Sonyjevim launcherom da iz nekog razloga home screenovi na njemu štucaju. Al nije nit do brzine, npr. probao sam sa live wallpaperom i bez, ista je fluidnost (što me potpuno iznenadilo i to govori koliko je brz uređaj) ali nerijetko kada prebacuješ sa jednog home screena na drugi kao da "trzne", što s vremenom može postati iritantno. Vjerujem da sa drugim launcherom ne bi bilo ovih problema. Nemam nikakvih zamjerki na sam uređaj, ove soft tipke dolje jedino bi mogle biti malo bolje, nekada sam morao i po 2-3 puta stisnuti da bi prihvatile, istina da kada "slajdaš" prstom preko njih da prihvate iz prve ali to mi je debilno, ne želim slajdati... Neki vele da je to samo do folije i da su daleko bolje kada se folija skine no ja ne bih skidao foliju tako da... Sve u svemu, odličan uređaj, možda doduše sada ipak pričekam S3 kada ga ionako nemaju na lageru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 16:14 (Minoza).
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
pavlicmaster kaže...

kratko i jasno- xperia s je trenutno najbolji mobitel na tržištu u skoro svakom pogledu, a lopovski apple sa svojim iphone-om moze lizat ovoj xperiji gužicu

Ne baš. Xperia S kasni za konkurancijom cijelu jednu generaciju i još nema ICS. 

@Minoza - Samsung Galaxy S II. Fluidno, HW akceleracija od GB-a u elementima sučelja. 

ne bih se bas slozio al aj. sto se tice ics-a, najavljen je da ce doc na xperiu s do kraja ljeta

14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Tocno to, problem je kaj Xperia S vec kaska, One X ju dere posteno, da ne kazem kad dode S3, totalno unistenje.

Isto kak su i ARC izbacili kad je izasao i Optimus 2x , SGS2 i Sensation... Cudno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pavlicmaster kaže...

ne bih se bas slozio al aj. sto se tice ics-a, najavljen je da ce doc na xperiu s do kraja ljeta

Kako ne, top model, dual core procesor... i to koji je korišten u prošlogodišnjim modelima. To nije kaskanje?

A to šta će doć, znaš kako to ide kod nas, neće to brzo. Pokopali su uređaj u startu, zašto nisu mogli kao HTC uć u prodaju sa ICSom? 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 20:22 (Mitsuoka).
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
pavlicmaster kaže...

Kako ne, top model, dual core procesor... i to koji je korišten u prošlogodišnjim modelima. To nije kaskanje?

A to šta će doć, znaš kako to ide kod nas, neće to brzo. Pokopali su uređaj u startu, zašto nisu mogli kao HTC uć u prodaju sa ICSom? 

Uf, to sa updejtovima sam iskusio na X10... Više me to uopće ne interesira, sada gledam u startu šta dobijem. Pogotovo kada je Sony u pitanju, sretan si ako dobiješ 2 updejta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 20:28 (Minoza).
16 godina
neaktivan

Ma to je do googlea i politike 1 uređaj - support 18 mjeseci. HTC je eto podrža Desire HD poprilično, šteta što su odustali od Desirea.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
Sony Xperia S
To sa strim hardverom drzi vodu kao I arc u vrijeme dualcorea
Ali pazi,hd ekran 12mp kamera,32gb I 50gb dozivotne cloud memorije
S tim da taj stari hardver radi triput bolhe neg na sensationu xe koji ima isti hardver I losiji ekran za koji treba manje snage,a kak ce ga tek sa icsom pobit...
A ti quad core mobiteli su gimmick cisti...
One s je pokopao one x-a,a kad je lg 2x izaso je pokopo svu single core ekipu
Samo kazem... Nije tolika razlika medu dualcorem I quadom kao izmedu single core I dual...
Al svima topla preporuka koji zele najbrzi mob,trenutno je one s... A "jeftin" je jer nije htcov flagship
max
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
To sa strim hardverom drzi vodu kao I arc u vrijeme dualcorea
Ali pazi,hd ekran 12mp kamera,32gb I 50gb dozivotne cloud memorije
S tim da taj stari hardver radi triput bolhe neg na sensationu xe koji ima isti hardver I losiji ekran za koji treba manje snage,a kak ce ga tek sa icsom pobit...
A ti quad core mobiteli su gimmick cisti...
One s je pokopao one x-a,a kad je lg 2x izaso je pokopo svu single core ekipu
Samo kazem... Nije tolika razlika medu dualcorem I quadom kao izmedu single core I dual...
Al svima topla preporuka koji zele najbrzi mob,trenutno je one s... A "jeftin" je jer nije htcov flagship

Arc u vrijeme dual corea pola toga nije mogao fluidno pokrenit (graficki zahtjevnijeg)

Da taj hardver radi bolje nego na Sensationu XE, ali isti underclockani hardver na Sensationu radi bolje od XE-ovog. 

Tegra 3 je kao i Tegra 2 fail, i Krait koji se ugraduje u One X XL je daleko bolji. LG 2X nije nikoga pokopa, sa stock softwerima je bolji Desire bio od njega.

Razlika će bit vidljiva kad dođu pravi uređaji. SGSIII, Huawei Ascend Quad, te ostala ekipa koja nije na Tegri.

16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Koliko sam shvatio trenutne inačice androida niti ne podržavaju 4 jezgre tako da bi to objasnilo tu malu razliku koja onda pretpostavljam dolazi iz razlike u arhitekturi i frekvenciji CPUa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 20:48 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia S
Pa to sam I reko... Al nije istina za lg... barem po benchmarkovima je sredio svu ekipu jednojezgrenu
Ako sve gledamo stock...
I da,ovaj one s na snapdragonu 4 je nerazvikan kao one x ali leti haha,al je geforce ulp jaci gpu od adrena 225 na one s-u
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
Pa to sam I reko... Al nije istina za lg... barem po benchmarkovima je sredio svu ekipu jednojezgrenu
Ako sve gledamo stock...
I da,ovaj one s na snapdragonu 4 je nerazvikan kao one x ali leti haha,al je geforce ulp jaci gpu od adrena 225 na one s-u

Probaj LG pa reci svoje mišljenje. Stekavo za poludit.

Ovo za One S neću komentirat, jer uređaj nisam imao u ruci, pa ne znam kakav je naspram One X-a.

17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

{#} Nemaju ih više u T-Mobile-u... nevjerovatno, pa tek su ih dobili. Baš sam ljut bio, sat vremena čekao u redu, zafrkavao se sa uređajima da bi mi na kraju rekli da ga uopće nemaju...

Uglavnom isprobao sam ga, podijeljena su mi mišljenja. Za svaki slučaj sam išao i u tele 2 isprobati. Na oba home screen trzaka, na dva uređaja ista stvar. To nisam očekivao na takvom uređaju. OK, može se izmijeniti launcher ali ono... nije mi jasno da ne mogu to složiti kako spada. Uzmem Sensation u ruke, swapam home screenove i puno je ugodnije, onda uzmem iPhone i da ga je*eš osjeti se razlika, ne mogu to opisati. Jednostavno mi je žao da niti jedan android koji sam probao ne nudi takav odaziv, SII je najbliže koliko mi se čini. Ne razumijem to... Ispada da picajzlim ali nije tako, jednostavno sam očekivao da će na njemu sve letiti, tako bi se barem dalo zaključiti iz dosadašnjih komentara ali ispada da baš i nije tako. Mislim brz je, browsanje, rad općenito sve 5... ali to sa stock launcherom im stvarno nije trebalo. Svejedno mislim da ću ga kupiti kada i ako dođe.

I ja sam se razočarao kad sam ih nazvao. Dan-dva nakon što su se pojavili na njihovoj stranici i već ih nema?! Pa nije valjda toliko tražen ili su nabavili 5 komada?! I još mi teta veli da nema pojma hoće li dolaziti i kada... ono oraspoložila me 150%...

13 godina
Sony Xperia S
Gle,mozda sucelje od lg-a nije bajno,al sam dualcore procesor I brzina kojom bi se podaci obradili bila znatno brža od recimo desirea,i tog se sjecam,imao sam dhd pa presao na lg
Iako mi je dhd bolji mob opcenito,lg je bio brži... A malo sam gledao benchmarkove I user experience za one x I s,gdje svi hvale s,nemam ni ja iskustva osobnih,jedino sam vidio neki procesorsko orijentirani benchmark gdje je one s imao 210 scorr a one x 128
Al je offtopic,hocu rec da xperia s obavlja sve glatko I bez problema na gingeru,a ceka se ics
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne ocekujte neko ubrzanje na ICSu.
UI sigurno ne jer već na GB-u 2.3.7 imate hwa.

A i sam Sony je rekao da bi htjeli stavljat GB umjesto ICS-a na naredne telefone jer im je bolji i brži....kao i meni.
13 godina
Sony Xperia S

zamjenih xperiu s za galaxy nexus

gro je brzi nexus valjda zbog icsa optimizacije i novijeg procesora...

max
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia S

Rezultati iz benchmarka

Antutu 6466 Antutu 6466
Quadrant 3374 Quadrant 3374
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ekran je čisti sex.

13 godina
Sony Xperia S

meni je antutu davao oko 5.500

dok mi htc one x daje 13000 :O

prepiruka svima,radje sastedite 400 kn i zemite one x

max
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maks, daj ti ss od tih 13k jer je maksimum 9k dosegnut na RAZRu debelo clockano
13 godina
Sony Xperia S

ok,no prob...

max
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maks0806 kaže...

meni je antutu davao oko 5.500

dok mi htc one x daje 13000 :O

prepiruka svima,radje sastedite 400 kn i zemite one x

Ako ti je do rezultata u benchmarku onda je bolje uzet one s.

17 godina

Koliko baterija drži?

16 godina
Sony Xperia S

meni drzi jedan dan

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: