Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 419.227
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Mob ne dolazi sa 2 različite kamere već kvaliteta slika u 2 različita okruženja može imat oooogromnu razliku u kvaliteti fotke. Meni na mojoj 2 slike ispadnu savršeno, da se nijedna zamjerka ne može nać na ekranu bilo koje veličine, a onda mi 3 fotke za redom ispadnu koma kao da sam ih kleso u kamenu a ne fotkao sa skoro 21mpix.

Već je pri izlasku moba naglašeno da taj "problem" postoji, treba čekat lollypop ovaj mjesec i onda ćemo vidjet jel će ju stvarno ispeglat.

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava
Meni je fotic sporedna stvar ionako pa.

Ali baterija, ekran, fluidnost, najbitnije a tu je sve na najvecem nivou.
14 godina
odjavljen
MENIT kaže...

Mob ne dolazi sa 2 različite kamere već kvaliteta slika u 2 različita okruženja može imat oooogromnu razliku u kvaliteti fotke. Meni na mojoj 2 slike ispadnu savršeno, da se nijedna zamjerka ne može nać na ekranu bilo koje veličine, a onda mi 3 fotke za redom ispadnu koma kao da sam ih kleso u kamenu a ne fotkao sa skoro 21mpix.

Već je pri izlasku moba naglašeno da taj "problem" postoji, treba čekat lollypop ovaj mjesec i onda ćemo vidjet jel će ju stvarno ispeglat.

Ma vraga, isprobao dva komada jedan pored drugog, prepoznali istu scenu i eto ti vraga, na jednom mobu slika očajna, boje lošije, više šuma, manje detalja, na drugoj totalno drugačije

Imao sam isti bed sa frendovim Z1, ja imao bijeli on crni (nema veze to al kažem), njegove fotke su naspram mojih bile užasne, dakle u svim uvjetima

10 godina
protjeran
Pa valjda testirate brtvila u postavkama mobitela prije nego zaronite sa njim u vodu?
Ili sam ja jedini koji je to napravio?
12 godina

Čitao sam da je baterija mrak na Xperiji ali ovo baš i nisam očekivao. Tek sam jednom napunio bateriju od kad sam kupio u subotu. Skinuo s punjača u nedjelju ujutro. Nisam ni uključio stamina mod. Upaljen wifi, gmail, whatsapp, hangouts.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 14:23 (DeniZg).
14 godina
odjavljen

Stigla moja Z3, uglavnom dojmovi zasada odlični. Ekran odličan, iako je plavkast i prikaz nije realan (namjestio sam WB i pogasio X reality i ono drugo s*anje), puno je bolji od Z i Z1, vidljivost na suncu odličan.. Dizajn i kvaliteta izrade su na najvišem nivou, barem po mom iskustvu zasada, osjećaj u ruci je odličan i mob je predivan.

Zvučnici su dobri, dvije klase ispod M8, dvije klase iznad G3, a G3 je klasu iznad ostalih.. Fali im malo glasnoće. Zvuk iz slušalica sa AKG K518 je mind blowing

Kamera mi je dobra, u svakom slučaju bolja nego na prvom Z3 koji mi je krepao od vode. A lošija od starog Z1 i G3 (wtf), post processing pejzaža je očajan

Bateriju još nemogu komentirati, za koji dan ću reći dojmove.. Sve u svemu sam prezadovoljan, pogotovo fluidnošču, mobitel mi nije niti štucnuo zasada

Cheers

0 0 hvala 0
11 godina

hahaha ovako si ga nahvalio kad si ga prvi put uzeo.

pa si onda pljuvao do mile volje.

sad je opet sve super osim kamere :)

ti si marko super lik :)

14 godina
odjavljen
Dario7 kaže...

Kad sam ga pljuvao?Link?

Rekao sam da imam loša iskustva sa reklamacijama, od 8 Sony-a što sam imao od toga na reklamaciji 4 komada, vrijedno je spomena ako ništa

11 godina
MARKOZD15 kaže...
Dario7 kaže...

Kad sam ga pljuvao?Link?

Rekao sam da imam loša iskustva sa reklamacijama, od 8 Sony-a što sam imao od toga na reklamaciji 4 komada, vrijedno je spomena ako ništa

citiram te sa prošle stranice:

"Ja ću njega prodat, pa nek se dešava koliko oće, neću ja strepiti da mi se to desi. Prevelik sam ljubitelj Sony-a ali je ovo vjerojatno zadnji  njihov mobitel. Prodat ću ga i pozdravljam se od njih, prvi i najveći problem je što ima dvije serije kamere, dođem u Vip centar, probam i kamera fantazija, dođem doma moja na razini HTC Desire-a, pa nakon Z1c koji se iskrivio, vidim još i ovo. Bye Bye Sony, da kucnem u drvo, najbolji uređaj mi je bio Nexus 5, uz S2 i G3 (još ako je 20h nadogradnja onako dobra kako pričaju). Svaka im čast kad na svakoj seriji mobitela zabrljaju nešto"

po meni je to pljuvanje a ti reci što hoćeš!

14 godina
odjavljen
Dario7 kaže...
MARKOZD15 kaže...
Dario7 kaže...

Kad sam ga pljuvao?Link?

citiram te sa prošle stranice:

"Ja ću njega prodat, pa nek se dešava koliko oće, neću ja strepiti da mi se to desi. Prevelik sam ljubitelj Sony-a ali je ovo vjerojatno zadnji  njihov mobitel. Prodat ću ga i pozdravljam se od njih, prvi i najveći problem je što ima dvije serije kamere, dođem u Vip centar, probam i kamera fantazija, dođem doma moja na razini HTC Desire-a, pa nakon Z1c koji se iskrivio, vidim još i ovo. Bye Bye Sony, da kucnem u drvo, najbolji uređaj mi je bio Nexus 5, uz S2 i G3 (još ako je 20h nadogradnja onako dobra kako pričaju). Svaka im čast kad na svakoj seriji mobitela zabrljaju nešto"

po meni je to pljuvanje a ti reci što hoćeš!

Možda je čovjek imao loš dan pa je to rekao.

Ja najbolje znam kako je kad sam loše volje pa pišem gluposti tu po forumu i bezveze se svađam, a možda i tako misli.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
11 godina

ja sam za njega rekao da je super lik.

nisam ga uvrijedio.

14 godina
odjavljen

Platio sam tu stvar puno love, zasada nemam problema, ako budem imo prodat ću.. Simple as that.. Imo sam loš dan garant. Čeka sam agram da mi zamjene mob 2 tjedna, poludio sam. Dns sam ubacio mob u vodu i sve je prošlo u redu. Nadam se da ću se družiti sa Z3 duže vremena. A i uskoro kupujem DSLR i pa će mi kamera biti nebitna

Ps nisam pljuvao, al mi je cudno da sa svakim imam probleme (skoro svaki)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2015 18:35 (MARKOZD15).

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
*#*#7378423#*#*
Nema potrebe za vodom.
Na suho provjeris jel skace pritisak kad ga stisnes
14 godina
odjavljen

Ima li tko skroz pozitivno iskustvo sa Agramom na ovo forumu?

Ja sam bio sav sretan kad su mi čak i kućište zamijenili, ali su toliko nesposobni pa kad su mjenjali kućište - razvalili staklo kod kamere ...

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

1 0 hvala 0
11 godina
Deawood kaže...

Ima li tko skroz pozitivno iskustvo sa Agramom na ovo forumu?

Ja sam bio sav sretan kad su mi čak i kućište zamijenili, ali su toliko nesposobni pa kad su mjenjali kućište - razvalili staklo kod kamere ...

sto se tice servisa nemam pozitivno iskustvo.

Kad mi je bio s4 na servisu vracen je sa ogrebotinama.

Vibra je radila preglasno.

Kod zamjene uredjaja nema problema.

Usla voda u z3 i za dva dana dobio novi uredjaj.

16 godina
Momci.. da ne otvaram novu temu, pitat ću ovdje.
Dvoumim se između Note 3 i Xperie Z3.
Outdoor osoba sam i više naginjem Z3.
Ako ima netko iskustva da mi savjetuje koji je bolja kupnja.
Hvala!
12 godina
Arabarran kaže...
Momci.. da ne otvaram novu temu, pitat ću ovdje.
Dvoumim se između Note 3 i Xperie Z3.
Outdoor osoba sam i više naginjem Z3.
Ako ima netko iskustva da mi savjetuje koji je bolja kupnja.
Hvala!

Ne možeš pogriješiti ako uzmeš bilo koji od ta dva mobitela.

Ako dosta surfaš netom, možda je bolje uzeti Note3 jer se razlika u ekranu osjeti, što radi veličine ali i kontrasta. Možda je i kamera mrvicu na strani Note-a, ako si picajzlast po tom pitanju.

Ako ti ovo gore nije prevaga, nego ti je bitnija baterija, vodonepropusnost, praktičnost, izgled (subjektivno), onda Xperia Z3.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 10:32 (DeniZg).
11 godina

Tu ce ti svi reci da uzmes Z3.

I ja ti kazem uzmi Z3 :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 12:07 (Dario7).
16 godina
Ta zaštita mi dosta znači jer dosta vremena provodim na otvorenom.
14 godina
odjavljen

Baterija je fantazija, mobitel mi nije niti štucnuo, strava

1 0 hvala 0
16 godina
Čitao sam danas na FB stranicama od t-coma da se liku izgrebao ekran u džepu zajedno sa ključevima. To nisam od nikoga čuo sa gorilla staklom. Kakva su vaša iskustva u tom području?
On kaže da kaljeno staklo nije toliko kvalitetno kao gorila.
13 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Čitao sam danas na FB stranicama od t-coma da se liku izgrebao ekran u džepu zajedno sa ključevima. To nisam od nikoga čuo sa gorilla staklom. Kakva su vaša iskustva u tom području?
On kaže da kaljeno staklo nije toliko kvalitetno kao gorila.

Nema te gorile koja će sve i svašta izdržat. Ključevi svaku gorilu bez beda ogrebu...više je ta gorila marketniški trik...

Zato sam ja sebi uzeo Nillkin zaštitno staklo...

14 godina
odjavljen

0 0 hvala 0
13 godina

R36... pričaš nebuloze. Staklo takve čvrstoće ne može probiti mekši materijal poput onog od kojeg su ključevi. Kao student strojarstva uvjerio sam se osobno u sve to. Svi ti protectori su džaba utrošeni novci, zato ja nikad nemam jer nema smisla. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

Kolko sam ja upućen, zrnca prašine i kamen(čići) su najveći problem jer su tvrđi od stakla.

Po meni je najbolje uložiti neku siču u folije ili tempered glass pa mijenjati svakih mjesec-dva

4 0 hvala 0
12 godina

Xperia Z3 nema Gorilla Glass.

Ali čak i da ima, ja ga ne bih nosio u džepu s ključevima i kovanicama.

Dobar silikonski case + ovo i siguran si od većine opasnosti (voda, padovi, grebanje).

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 20:41 (DeniZg).
16 godina
Ja naručio Z3, pa kako bude. Prevagnula je kompaktonst i zaštita od vode i prašine.
Mada mi je split screen kod Note 3 bio strašno privlačan zato jer igram online poker i to bi mi dobro došlo za igranje na više stolova.
Valjda će biti ok.
Hvala svima na savjetima!
15 godina
DeniZg kaže...

Mobitel je šrot, nemojte ga kupovat.

Šala, uzeo ga jučer, mrak mobitel. Nemam nikakvih zamjerki, radi nevjerojatno fluidno, kamera, baterija, sve 5. Nadam se da će tako i ostati.

jesi probao remote play? Radi kao na viti ili lošije?

Potpis!
12 godina
Ezio kaže...
DeniZg kaže...

Mobitel je šrot, nemojte ga kupovat.

Šala, uzeo ga jučer, mrak mobitel. Nemam nikakvih zamjerki, radi nevjerojatno fluidno, kamera, baterija, sve 5. Nadam se da će tako i ostati.

jesi probao remote play? Radi kao na viti ili lošije?

Probao sam.

Radi mrvicu lošije. Ovako od oka, rekao bih da je lag nekih 200ms. Vrlo vrlo mali, ali se osjeti. Vjerojatno je zbog toga što se Xperia ne može dirketno spojiti na PS4, dok Vita može.

Probao sam BF Hardline i ne da se baš konkurentno igrati, ali to je vjerojatno zbog malog ekrana, ne toliko zbog laga.

Infamous, Diablo i GTA V se daju fino igrati. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 22:50 (DeniZg).
13 godina

Nasi primjerci xperie z3 imaju gorillu 3. I pobogu ako cete ikad uzeti screen protector uzmite onaj skupi stakleni sa oleophobic coatingom. Jer svi ostali nicem konkretnom ne sluze a samo su na dodir sranje. Kad su prsti vlazni ili suhi odvratno je na mob bez tog coatinga tipkat. Straznje staklo nije ko naprijed pa je maskica dobra ideja, ali screen protector nah...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice