Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 419.250
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Eh jbg, jel ti bar radi sve normalno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava
Deawood kaže...
MARKOZD15 kaže...

To je samo stvar ukusa

U ovom slučaju da, ali realno gledano ova lista nije baš savršena, ali kako sam već rekao, to je mišljenje korisnika.

To su glasovi čitatelja a ne korisnika. Naravno da i među tim čitateljima ima i poneki korisnik.

Da, to je stvar ukusa. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 17:50 (RobotTitan).
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Eh jbg, jel ti bar radi sve normalno?

ma radi sve normalno, pod maskicom se ni nekuzi al zna zivcirat 

14 godina
odjavljen

Pa žali se, nosi ga na servis lol

Ne kužim zašto se nitko od vas tu nezna izboriti, kupite mob koji košta kao prosječna Hrvatska plaća, a onda dok vam se npr. svine, samo tako ostavite. Nosi ga na servis i ako ne žele priznati onda im pokaži slike s neta, da ti nisi jedini slučaj nego je to tvornička greška (iako oni to znaju), žali se Sonyu na support...

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Deawood kaže...

Pa žali se, nosi ga na servis lol

Ne kužim zašto se nitko od vas tu nezna izboriti, kupite mob koji košta kao prosječna Hrvatska plaća, a onda dok vam se npr. svine, samo tako ostavite. Nosi ga na servis i ako ne žele priznati onda im pokaži slike s neta, da ti nisi jedini slučaj nego je to tvornička greška (iako oni to znaju), žali se Sonyu na support...

Džaba ti je sve to, sve sam probao kad mi se desilo sa Z1 Compact i ništa mi nije pomoglo

17 godina
odjavljen

Good job Sony, kvaliteta na razini kineza iz 2012.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

1 5 hvala 0
14 godina
odjavljen

Opća katastrofa, nemogu vjerovat

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Edge kaže...

Good job Sony, kvaliteta na razini kineza iz 2012.

Na svim metalnim mobitelima se događa, jedino na One M8 nisam vidio.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina
odjavljen

Ja ću njega prodat, pa nek se dešava koliko oće, neću ja strepiti da mi se to desi. Prevelik sam ljubitelj Sony-a ali je ovo vjerojatno zadnji  njihov mobitel. Prodat ću ga i pozdravljam se od njih, prvi i najveći problem je što ima dvije serije kamere, dođem u Vip centar, probam i kamera fantazija, dođem doma moja na razini HTC Desire-a, pa nakon Z1c koji se iskrivio, vidim još i ovo. Bye Bye Sony, da kucnem u drvo, najbolji uređaj mi je bio Nexus 5, uz S2 i G3 (još ako je 20h nadogradnja onako dobra kako pričaju). Svaka im čast kad na svakoj seriji mobitela zabrljaju nešto

1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Meni se Z1 Compact iskrivio al puno manje i garanciju mi nisu priznali

Jesi ga ti nosio u zadnjem džepu i možda sjeo na mob?

17 godina
odjavljen

A realno koji mob je danas najbolji izbor? Apsolutno nijedan, svaki ima neku manu, mozda bi cak i prvo iso na Sony zbog dizajna (jer su komponente ionak iste/slicne u gotovo svim modelima). No ne znam kolko bi izdrzo jer mob imam po 2,3 god.

S5 ne, LG G3 mozda (malo je prevelik po mom ukusu i lagg, ali cijena je vrlo dobra pa se moze kompenzirat), iPhone ne (iOS + cijena), HTC One ne (previse mesa ispod ekrana i netreba mi takav zvucnik), i realno nema vise nekog izbora iz high end zajednice najnovije generacije. 

Btw. svejedno preporucam nosit na garanciju iskrivljeni Z3, treba probat.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 11:21 (Edge).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Edge kaže...

A realno koji mob je danas najbolji izbor? Apsolutno nijedan, svaki ima neku manu, mozda bi cak i prvo iso na Sony zbog dizajna (jer su komponente ionak iste/slicne u gotovo svim modelima). No ne znam kolko bi izdrzo jer mob imam po 2,3 god.

S5 ne, LG G3 mozda (malo je prevelik po mom ukusu i lagg, ali cijena je vrlo dobra pa se moze kompenzirat), iPhone ne (iOS + cijena), HTC One ne (previse mesa ispod ekrana i netreba mi takav zvucnik), i realno nema vise nekog izbora iz high end zajednice najnovije generacije. 

Btw. svejedno preporucam nosit na garanciju iskrivljeni Z3, treba probat.

Note 4 si zaboravio....

14 godina
neaktivan
Meni je Z3 the. I mozda Z4 kad dode bas me zanima.

Moze malo pitanjce:

Imam Sony CycleEnergy punjac i moju Z3 napuni za 15% i ostane bez struje. A ima kao 1400mAh.
Kaj mi ne bi kao bar 35-40% trebao napunit, malo mi je cudno i dobro se zagrije, a neki S4 mi je napunio bas kak veli, dosta, 50%.
14 godina
odjavljen

Z3 ili M8.

Neznam što vas sve ta kompaktnost brine. M8 sjeda puno bolje u ruci nego manji iPhone 6. Meni je drago što je mobitel tako visok jer je stvarno predivan, nema mu konkurencije. Prije mi je Z serija bila no1, ali sad sam se nekako navikao i to mi je savršeni mobitel.

Odlični zvučnici, prejaki output na 3.5 jacku, odličan ekran, buttery smooth rad, ne moram se brinuti oko baterije kroz dan, zadnji puta sam prije par dana koristio kameru i to sam slikao vani plugove po mraku i slike su super, a prije toga sam slikao prošle godine, ukratko, kameru ne koristim, ali kad ju koristim je super. Jedini problem mi je sad prostor, inače mi to ne predstavlja problem, ali sad sam si stavio 100-200 FLAC pjesmi i to mi je puno zauzelo, a SD kartice ne volim... 

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Ja ću njega prodat, pa nek se dešava koliko oće, neću ja strepiti da mi se to desi. Prevelik sam ljubitelj Sony-a ali je ovo vjerojatno zadnji  njihov mobitel. Prodat ću ga i pozdravljam se od njih, prvi i najveći problem je što ima dvije serije kamere, dođem u Vip centar, probam i kamera fantazija, dođem doma moja na razini HTC Desire-a, pa nakon Z1c koji se iskrivio, vidim još i ovo. Bye Bye Sony, da kucnem u drvo, najbolji uređaj mi je bio Nexus 5, uz S2 i G3 (još ako je 20h nadogradnja onako dobra kako pričaju). Svaka im čast kad na svakoj seriji mobitela zabrljaju nešto

Dali ti sa sigurnošću znaš da ima dvije vrste kamera ili je to samo tvoja pretpostavka na osnovu navedenog iskustva?

12 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

nisam ga nosio u straznjem dzepu nikad, cito sam po forumima da se to zbog zagrijavanja zna desavat...

Ne tvrdim da je nemoguće ali meni je ne shvatljivo da se u mobitelu može razviti takva temperatura koja može savijati metalno kućište... 

12 godina

Mobitel je šrot, nemojte ga kupovat.

Šala, uzeo ga jučer, mrak mobitel. Nemam nikakvih zamjerki, radi nevjerojatno fluidno, kamera, baterija, sve 5. Nadam se da će tako i ostati.

PSN - DeniZg80
11 godina
MARKOZD15 kaže...

joj daj molim te, pricas kao da se svaki drugi savije...

Imao sam i Z i Z1 sad na Z3 i nikakvi problemi.

Ali ti ces hvala Bogu uvijek nac neki problem.

Sad kad uzmes note 4 i na njemu ces naci manu u roku od 3 dana.

odi na note i spasi nas na temi o Z3.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 13:01 (Dario7).
17 godina
neaktivan

Imao sam Z1 i Z2 i reko sam nikad vise , i to samo iz jednog razloga , ovo njihovo kaljeno staklo je ko govno , na oba mi je puklo i to ne od jakih padova nego od padova sa 10 cm , dok sam sjedio u autu npr ispao iz dzepa i razbio se , das 5000 kn za uređaj i nakon cca 2-3 mjeseca kupuj novi.Evo me sad G3 i Note 4 i mirno spavam.

C2D E6850@ 3Ghz,Gigabyte P35-DS3P,2x1Gb Kingmax 667,Sapphire Radeon HD3870 ,Seasonic S12II-500,2x320Gb Seagate Baracuda+500Gb Samsung Spinpoint,Samsung 971P

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na GSMAreni stoji da podržava " Fast battery charging: 60% in 30 min (Quick Charge 2.0) "

No vidim da smo dobili običan punjač, jel neka tržišta dobe taj bolji punjač?

Prije sam imao Sony Z i vidim da je od Z3 plastičniji punjač i kabel, od Z je bio gumenast, pa time i kvalitetniji.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Imao dvije Xperie Z, dvije Z1 Compact, jednu XZ, jednu Z3, od toga su na servisu bili Z, Z1 Compact i sad u Z3 mi je ušla voda (cijela tema na xda ima o tome da je loše brtva napravljena, ima čovjek kojemu su 4 komada zaredom od vode krepala, sa zatvorenim poklopcima)

Z3 mi se sviđa, sve to stoji ali otišo mi na servis nakom uranjanja ispod mlaza vode, neću strepit radi toga 

0 0 hvala 0
11 godina

Otisao je i meni radi vode i nakon dva dana dobio novi uredjaj.

Nemas kaj strepit.

13 godina
MARKOZD15 kaže...

Imao dvije Xperie Z, dvije Z1 Compact, jednu XZ, jednu Z3, od toga su na servisu bili Z, Z1 Compact i sad u Z3 mi je ušla voda (cijela tema na xda ima o tome da je loše brtva napravljena, ima čovjek kojemu su 4 komada zaredom od vode krepala, sa zatvorenim poklopcima)

Z3 mi se sviđa, sve to stoji ali otišo mi na servis nakom uranjanja ispod mlaza vode, neću strepit radi toga 

Da si priceko imo bi 20h super fluidni G3... hebiga, mijenjat mobitel zbog jedne sitnice ne vrijedi. Pogotovo kad se zna da je LG azuran u svom nadogradivanju softwarea. Al sad opet prodavati Z3 jer kolega gore ga je drzo u prednjem dzepu i saginjo se s njim i ostala cuda jednostavno ne vrijedi. Z3 je vrhunski mobitel ali ima problem ko i iPhone. Metalan je i pri jacem pritisku se svija. Cudim se kako prije nije skuzio da je savijen jer ono gore je brutalno savijeno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
odjavljen

Krivo si me shvatio, ja kad nabavim mobitel ionako ga mijenjam brzo, bio to Z3, G3 i sl, zato jer volim mijenjati mobitele kužiš, pored dva posla i škole mi je to hobi. Samo sam iznio iskustvo razumiješ? Čitanjem ove teme će ti sve biti jasno:

http://forum.xda-developers.com/z3/general/xperia-z3-water-damaged-t2906166

Nije to sad neki problem, da budemo realni svaki mobitel ima problem, G3 eto ima problema sa trzanjem kod nekih ljudi, M8 sa kamerom i ima ljudi koji su prijavljivali grebanje zadnje površine, pa onda još svašta sa S5... Sve je to prilično relativno, svaki mobitel ima grešku i grešku u proizvodnji u jednom od njih neznam koliko .. Ali meni osobno, kao trenutnom korisniku Z3 modela je ovo sa savijanjem, vodom i kamerom prilično zabrinjavajuće. Cheers

0 0 hvala 0
11 godina

Pa kad si imo g3 prico si kak nije dobar mmobitel i onda uzeo z3 i nafalio ju na sva zvona a sad ispada da ti je g3 super dok ti je odusevljenje za z3 polako splasnulo,meni se cini da ti ni sam neznas sta ti je dobro markozd 15

tomas
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 15:31 (sheimus).
14 godina
odjavljen
sheimus kaže...

Pa kad si imo g3 prico si kak nije dobar mmobitel i onda uzeo z3 i nafalio ju na sva zvona a sad ispada da ti je g3 super dok ti je odusevljenje za z3 polako splasnulo,meni se cini da ti ni sam neznas sta ti je dobro markozd 15

Citiraj me iz teme za G3 ili Z3 gdje sam napisao da nisu dobri? Ako uspiješ naći da sam to rekao častim te pićem može?

Oba su super ali kao i svaki, kompromisa mora biti? Zar nisam u pravu?

14 godina
odjavljen
penetrisac kaže...

Imao sam Z1 i Z2 i reko sam nikad vise , i to samo iz jednog razloga , ovo njihovo kaljeno staklo je ko govno , na oba mi je puklo i to ne od jakih padova nego od padova sa 10 cm , dok sam sjedio u autu npr ispao iz dzepa i razbio se , das 5000 kn za uređaj i nakon cca 2-3 mjeseca kupuj novi.Evo me sad G3 i Note 4 i mirno spavam.

Haters Gonna Hate :D

1. koristi Tempered Glass screen protector i neće biti problema

2. Lažeš ili imaš jako malo sreće i to malo što imaš je zloćudna sreća.

MARKOZD15 kaže...

M8 sa kamerom i ima ljudi koji su prijavljivali grebanje zadnje površine, pa onda još svašta sa S5... Sve je to prilično relativno, svaki mobitel ima grešku i grešku u proizvodnji u jednom od njih neznam koliko .. Ali meni osobno, kao trenutnom korisniku Z3 modela je ovo sa savijanjem, vodom i kamerom prilično zabrinjavajuće. Cheers

Nije grebanje nego nekakva prljavština koja malo teže ide dolje i samo sa alkoholom i štapićima za uha ili možda sa 100% alkoholom i nekakvom krpicom. Neznam od čega je, ali je nešto poprilično čudno.

12 godina
neaktivan
RobotTitan kaže...
MARKOZD15 kaže...

Dali ti sa sigurnošću znaš da ima dvije vrste kamera ili je to samo tvoja pretpostavka na osnovu navedenog iskustva?

S obzirom da mi MARKOZD15 nije odgovorio na pitanje pitam i sve ostale sa foruma: dali stvarno Z3 serija ima dvije vrste (serije) kamera kako on tvrdi (bolju i lošiju)?

11 godina
RobotTitan kaže...
RobotTitan kaže...
MARKOZD15 kaže...

S obzirom da mi MARKOZD15 nije odgovorio na pitanje pitam i sve ostale sa foruma: dali stvarno Z3 serija ima dvije vrste (serije) kamera kako on tvrdi (bolju i lošiju)?

Nebi znao ali ja z3 koju sam imao je bila ok

tomas
14 godina
odjavljen

Nemogu baš sa sigurnošću tvrditi, ali kod par isprobanih, jedna odlična, druga katastrofa, na temi za slike na xda, neki ljudi nezadovoljni, drugi fascinirani, u temi za Z3c isto tako.. stvarno zaheb :/ sad čekam što će Agram servis reći za moju Z3, hoće mi priznati reklamaciju, indikatori su netaknuti a pustila je vodu, vjerojatno gdje nije smjela... Držim fige

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice