Pozdrav ekipa.Imam Z1 koji ima problem sa touch screnom.Kada se mobitel zagrije nemoguce se snalazit na testaturi.Mene zanima dali se to isplati popravljati?Kakav je to kvar,jel touch problem ili u maticnoj problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kak misliš nemoguće se snalazit po tastarturi?
Stisnes slovo "j" npr. Izbaci ti "a" ili sam pocne stiskat.
Utipkaj *#*#7378423#*#* pa pod service tests isprobaj touch screen.
Isti problem sam imao na compactici,meni je isto nakon zagrijavanja se tak ponašala,probao i s mat folijom ništa(mislio da je zbog masnoće),si upgredao android?
Ja sam na servis svog poslao i mjenjali su digitizer.A dok ga nisam poslao konstantno sam ga šlaufom s hladnom vodom poljevao :D
Jesam,napravio sam update na 5.0.2 al opet nista.I jel su uspijeli popravit,radi normalno sada? I koliko je dosao popravak?
Jesam,napravio sam update na 5.0.2 al opet nista.I jel su uspijeli popravit,radi normalno sada? I koliko je dosao popravak?
Nisam ništa platio jer nije fizičko oštećenje telefona e dali sada radi ne znam jer sam ju prodao nakon par mj.
Naci ti si to sredio preko garancije? Ja nemam garanciju.Zna netko mozda koliko dode digitizer?
Naci ti si to sredio preko garancije? Ja nemam garanciju.Zna netko mozda koliko dode digitizer?
Ako sam mjenjaš onda i ekran i digitizer :/
Nemam iskustva s tim.Neznam dal se isplati mijenjat to u servisu?
Mislim da i ne baš, odvalit će ti neku bajnu cifru, skoro ko cijena polovnog na njuškalu.
Pozdrav,
imam sony z1 preko godinu dana i u zadnje vrijeme imam problema. Mobitel bude na punjaču i pokazuje da je baterija puna, međutim kad ga skinem sa punjača i odem na net, ubrzo nakon toga pokazuje da je baterija na 80-90% i nakon toga se resetira. ILi se resetira i pokaže da je baterija na 1% ili se nekoliko puta resetira ali ne upali. Dok je na punjaču nema nikakvih problema, znači ide i na net i igrice i sve radi kako treba ali čim ga skinem sa punjača ako želim da radi ne smijem ići na net ili nešto igrati. Da li netko zna nešto o tome?
Hvala unaprijed
Baterija na izdisaju, treba zamjenu.
mozda znas cijenu nove baterije?