Sony Xperia Z

poruka: 3.343
|
čitano: 989.463
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Sony Xperia Z

Imam Xperiu Z zakljucanu na tmobile. Trenutacno sam u inozemstvu i zelio bih istu otkljucati... Gdje mogu kupiti unlock kodove? Nasao sam 'tonu' stranica online koje nude bas to, no nemam vremena da provjerim dal su to obicne prevare ili sta... Ima li tko kakav savjet?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Sony Xperia Z
jumboY kaže...

Imam Xperiu Z zakljucanu na tmobile. Trenutacno sam u inozemstvu i zelio bih istu otkljucati... Gdje mogu kupiti unlock kodove? Nasao sam 'tonu' stranica online koje nude bas to, no nemam vremena da provjerim dal su to obicne prevare ili sta... Ima li tko kakav savjet?

Odes do mobi shopa, naplate ti cca. 50-100kn i to je to.

12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

E ljudi jel vam kad bilo da vam se telefon puni i napuni se na primjer na 20% i onda ga restartam i odma pise da se napunio do 40% i onda ga jos punim i dodje do 100% iskljucim ga koristim i kad baterija dodje na 20% odma se ugasi i pokaze 0% i moram ga stavit na punjenje... I da jel vam se kad gubi signal i onda za par sekundi se vrati na T-mobile?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
p98cfc kaže...

E ljudi jel vam kad bilo da vam se telefon puni i napuni se na primjer na 20% i onda ga restartam i odma pise da se napunio do 40% i onda ga jos punim i dodje do 100% iskljucim ga koristim i kad baterija dodje na 20% odma se ugasi i pokaze 0% i moram ga stavit na punjenje... I da jel vam se kad gubi signal i onda za par sekundi se vrati na T-mobile?

ovo s punjacem nisam probao, al zato zna gubit signal tu i tamo..i nakon par sec se vrati i dalje sve dobro..

neznam do ceg je to, nisam istrazivao jer ga ionako mislim dati na garanciju i zatrazit novog..

17 godina
Sony Xperia Z

Decki i cure jeste li probali Lenovo Super Camera aplikaciju?

Ima je na XDA...  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2427015

Koliko sam do sada uspio probati daje vrlo dobre rezultate, a ima i ugradene efektice {#}

+
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma ima tih kamera aplikacija koliko hoces ali ova s xda je portana i to prilicno sprckano i frisko pa nije bas za neku ozbiljnu upotrebu, a sve je sasvim ok s onom ugradenom od Sony..neko vrijeme je bila zabavna Snap Camera hdr (isto ima efekta no u edit modu), pa onaj pixlr express i o-matic, ti efekti su svugdje vise, dosade.

12 godina
Sony Xperia Z

vidim neki su imali problema sa vodom...ja sam valjda te srece da nisam :)

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da to je problem sa signalom :/

A ovaj sam problem rijesio, naime nemojte koristit task killer nikako (samo ram killer) na 4.0+ samo ce te si shebat mobitel.

13 godina
Sony Xperia Z

Može preporuka nekog screen protectora, da je je otporan na otiske i ogrebotine, da ih je više u paketu sa prihvatljivom cijenom? {#}

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sony Xperia Z

Rijesavajte se Xperie Z. Kad dodje Z1, vrijednost ovoga ce pasti ispod 2 soma kuna.

Moj PC  
0 12 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sto bi mjenjo telefon kad mi se svida? Ja ga planiram imat barem godinu i pol?

13 godina
p98cfc kaže...

Sto bi mjenjo telefon kad mi se svida? Ja ga planiram imat barem godinu i pol?

Baš to, X1 je samo nabrijani Z, ništa novo. Meni je Z odličan. {#}

Btw. Imate novi update za Walkman. {#}

12 godina
neaktivan

Znali netko je li moguće skinuti kompajler (c++) za mobitele koji rade na android platformi? 

12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Jel tko od vas rootao mob i ima CWM Recovery instaliran i da flasha nekakve aplikacije? Ne bojim se rootat mob ali bojim se igrat u recovery-u jer sam tako vec "potrgo" jedan mob..  Gledao sam na XDA ima toliko dobrih aplikacija za Xperiju Z (pogotvo da se postavke budu bijele bas kao na Xperiji Ultra) ali za 90% njih treba CWM da se instalira a nekako se bojim radit s time :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia Z

Ja sam svog rootao, stavljao cwm i custom rom (stock based jer mi je bootloader zakljucan).

Sve je prošlo ok... Ništa neočekivano se nije dogodilo.

Vec par mjeseci nisam ništa dirao. Radio sam prema uputama na xda forumu.

+
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Moze link toga threada na XDA-u (valjda je na XDA-u) da pogledam?

15 godina
Sony Xperia Z

Z1 je prava zvijer od mobitela, daleko iznad ostalih u klasi. Netko je gore spomenuo da je to 'nabrijani Z' nije baš tako, ovdje je puno vise od puke nabrijanosti modela, cijeli jedan rang iznad ide Z1

GAMER
Moj PC  
3 3 hvala 2
14 godina
odjavljen
crocro23 kaže...

Z1 je prava zvijer od mobitela, daleko iznad ostalih u klasi. Netko je gore spomenuo da je to 'nabrijani Z' nije baš tako, ovdje je puno vise od puke nabrijanosti modela, cijeli jedan rang iznad ide Z1

A sto je nego nabrijana Z? Ima jaci procesor i bolju kameru.

16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Nije tolika razlika kolika će bit u cijeni. Ja bih kao najveću prednost naveo tri bitne stvari.

Dosta bolja kamera, puno veća baterija i bolji WLAN.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia Z

A čisto izvlačenje love, čitam da je i Z2 najavljen za izlazak u prvom kvartalu 2014. Prelazak se uopće ne isplati zbog baterije koja će trajati pola sata duže, a kamera je dobra i na Z, je da će ovdje biti bolja. Čisto nabrijavanje komponenata samo. Po meni se ne isplati prelaziti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 22:00 (Marijano22).

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Evo gledam test na GSM Areni, nisu baš oduševljeni kamerom s obzirom da je bilo toliko pompe oko nje.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Ja osobno ne mislim mjenjati ovaj mob još par godina zato jer samo surfam, pisem poruke i razgovaram se i gledam filmove.

A sto se baterije tice, kupite si prijenosni punjac i to je to.

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

evo krenija službeno 10.3.1.A.2.67 generic ES firmware,vjerovatno zadnji za androidu 4.2.2

Android version: 4.2.2

Build number: 10.3.1.A.2.67

Customization Version: 1270-6697_R6B

Branding: Generic ES (unbranded)

Country: Spain

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455849

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
spajder68 kaže...

evo krenija službeno 10.3.1.A.2.67 generic ES firmware,vjerovatno zadnji za androidu 4.2.2

Dostupan je i preko T-Mobile HR, upravo ga instalirao. Zasad vidim od novosti samo to da je dodana aplikacija nova Igre Play, javim ako vidim još što. {#}

16 godina
Marijano22 kaže...
spajder68 kaže...

Dostupan je i preko T-Mobile HR, upravo ga instalirao. Zasad vidim od novosti samo to da je dodana aplikacija nova Igre Play, javim ako vidim još što. {#}

meni tek sada došo (T-mobile)...

17 godina

Mijenjam Samsung Galaxy SIII za mali Z-ić :)

Ko hoće. :)

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
14 godina
Sony Xperia Z

Hvala svima koji su mi dali savjete što da radim sa svojom xperijom koja je pustila vodu, bio sam uporan i dosađivao sonyju, imao bolje argumente od njih i danas mi je nakon dva mjeseca patnje napokon stigao novi uređaj. Eto sony iz dana u dan zaista pokazuje da mu je stalo i do najmanjih korisnika, zato i imaju takav ugled. Sony <3

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia Z

imao sam prije iphone 5, koji sam prodao i kupio xperiju Z...od prvog dana se svako toliko restarta...jedno vrijeme se to događalo 6-7 puta dnevno, pa sam mislio da je sim kartica...zamijenio sam je, radio je normalno jedno tjedan dana i onda se opet počeo restartat...doduše, ne toliko često ali dovoljno često da mi je jedno 10 puta došlo da za svom snagom zakucam u zid. otporan je navodno na vodu i prašinu, al na udarce - sumnjam.

apdejtao sam sve živo, napravio factory reset, skinuo sve najnovije apdejteve koji su mi se nudili, ali problem ne nestaje...

frend ju je kupio, imao tri sata i ugasio se na mrtvo ime...10 dana su ga zajebavali u servisu dok mu napokon nisu dali novu. ajde, ta radi besprijekorno, kaže.

ispričao mi je sve živo sa servisom, koja je to muka bila i jednostavno mi se neda s njima zezat...a morat ću.

pa ako je itko imao sličan problem, a uspio ga je riješit bez servisa - svaki savjet ću cijenit ;)

il sam osuđen na servis?

btw, ako netko slučajno hoće zamijenit iphone 5 za xperiju Z staru tri mjeseca nek se javi... :D

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Kupio si rabljenu? Meni se u životu moja nije resetirala.

0 1 hvala 0
15 godina
Deawood kaže...

Kupio si rabljenu? Meni se u životu moja nije resetirala.

ne, kupio sam novu preku njuškala od tipa za kojeg znam da je stvarno pouzdan...imam tri godine garancije al nedaaaaa mi se s tim zahebavat, a morat ću :/

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice