Sony Errcsson do 800kn?

poruka: 18
|
čitano: 3.305
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony ericsson do 800kn?

Pomoć kod odabira mobitela! Najviše 800kn!

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2009 11:00 (titan).

0 0 hvala 0
16 godina
Sony eircsson do 800kn?

Sad nabrzinu sam vidio imaš u vipu sony ericsson w910i za 791kn.Koliko sam čuo i vidio ga nije loš(ak ti je naravno slušanje glazbe dosta važno)onda uzmi njega ili neki drugi walkman.Ak ti je do slikanja gledaj na nešto tipka k800 ili novije(neznam samo koliko dođu)

*EDIT*Evo što sam još vidio za w910 on ti inače u vipu dođe 1300kn ali u vipme kompletu ti je 791kn,pa ak si na vipu ili oćeš priječ na njih mislim da bi ti to bio odličan mob

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2009 11:08 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
RE: Sony ericsson do 800kn?

SE K800i. Malo stariji model, ali je odličan, ja ga imam. Odlična kamera, dobar zvuk, joystick se ne kvari, u njega idu m2 kartice, brz softver... Super mob. Jedino što ima "grbu" zbog kamere (al isplati se - 3.2 mpx, autofokus i prava xeon bljeskalica) i malo je teži... Mislim da ga možeš uzet za oko 600kn a za ovih 200 što ti ostane, uzmeš memorijsku i sve 5. Imam ga 2 godine i nijednog kvara na njemu. Predobar mob.

Stick to the shadows.... // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan
RE: Sony ericsson do 800kn?

Hvala! Neću K800 jel ga imam! Neki koji služi za slušanje muzike!Osmijeh

16 godina
Sony eircsson do 800kn?

Da k800i ima dobru kameru samo ćeš trebat uzet drugu karticu(jer snjim dobiješ od 64MB ja mislim)a sa w910 dobiješ od 1GB.

*EDIT*vidim sad si napisao da očeš glazbeni model onda si uzmi w910 i nećeš pogriješit(osim ako ne voliš klizne modele)Al ti zato ima puno veći ekran pa će ti bit i gušt gledat video preko njega ili surfat netom(ak to radiš)jedino mu je kamera velik minus jer nema nikakve lampice(LED/Xenon)za slikanje pa će slike u bilo kojem mračnijem prostoru bit slabije.Al ak ti to ne smeta i treba ti mobitel kojeg možeš koristit kao mp3 player onda je ovo najbolje za te novceNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2009 11:28 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony eircsson do 800kn?

a jel bas mora Sonny Ericsson? Nije mi samo jasno zasto sony ako za te iste pare mozda neko drugi nudi bolji tel!??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony eircsson do 800kn?

Pa ako čvijek hoće sony ericsson to je njegova stvar.A uostalom po pitanju glazbe na mobitelima sony ericssonovi walkaman modeli su među najboljima i nema tok samsunga ili lg-ja koji bi se moga suprostavit.Jedini bi bio nokia al ni one me nisu impresionirale kao walkman,jedino što imaju 3,5mm ulaz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony eircsson do 800kn?

ako oćeš ima u tele2 w890i(scrollaj do dolje). 895 kn normalna cijena a ako prelaziš sa nekim brojem onda je 795kn.

http://www.tele2.hr/telefoni/tele2_bla_bla_ponuda_telefona.html

Čekamo...10.11.09.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 14:53 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony eircsson do 800kn?

Nadam se da nije offtopic koliko košta sony erisson w705 gledo sam u t-mobile i vip-u ali samo pretplata! Hvala !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony eircsson do 800kn?

I ja sam mislio uzeti w910i, izgleda odlično i sve... ali sam čito da ima problema sa gašenjem, tj. gasi se sam od sebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony eircsson do 800kn?

Evo vidim u vipu oni nemaju w705 nego w715 model i košta ti 2191 kuna.Inače imao sam priliku malo švrljat po njemu,dosta mi se svidio izgleda kao oslabljena verzija w995 modela ali sa velikim ekranom i podsta dobrih stvari(4G kartica ,hsdpa 7,2 3,2mpx kamera sa ledicom)a opet nije ni težak(ispod 100 grama) i meni se sviđa po izgledu.Samo kažem ak možeš se malo strpit da cijena padne ili imaš više love onda bi ti preporučio da ideš na w995 koji je puno jači od njega a nekih 800kn skupljiNamigiva

I ja sam mislio uzeti w910i, izgleda odlično i sve... ali sam čito da ima problema sa gašenjem, tj. gasi se sam od sebe.

Ehm da to sam i ja neš čuo al koliko znam do se može dogodit uslijed padova i slično,mom frendu je bio podsota razbijen(malo je nespretan xD)pa mu se nakon toga počeo gasit ne sam od sebe al u nekim uvjetima bi se ugasio.Dok je bio zdrav nije imao problema.Al opet mislim da ima i novi firmwre koji bi ga sigurno poboljšaoOsmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 15:06 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Sony eircsson do 800kn?

Meni se čini dobar ima i wi-fi i 4gb osim toga nije to komp kasnije mogu ubacit više memorije.

0 0 hvala 0
16 godina
Sony eircsson do 800kn?

Je ima i wifi također,kažem slabija verzija w995,ono štu ma fali na prema njemu je slabija kamera,stereo zvučnici,i manje mermorije.Ali nisam siguran kakve slušalice dobiješ snjim da li one starije ili nove(premium)model koje sam ja dobio sa w995.Također sa w995 dobiješ eksterne zvučnike koji koštaju 250kn.(uračunato u cijenu naravnoBogataš)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
RE: Sony eircsson do 800kn?
Miro7 kaže...

mislim da je to problem od frimewarea...

16 godina
neaktivan
Sony Errcsson do 800kn?

pitanje je hoces novi ili rabljeni...?  Novi iz dućana nemaš ništa posebno da valja za 800kn dok recimo prek oglasnika imas dobrih mobova za malo love... moja preporuka je W850i klizni, lijep izgled, čvrst, nema joystick, 2MPx kamera ali puno bolja od ostalih 2mpx-kamera na mobitelima, bljeskalica, memorijska je PRO DUO koje su npr 4 GB 150kn, slusalice HPM-70 (in-ear), 3G, TrackID, MegaBass, baterija traje tjedan dana uz slusanje muzike cca 2h dnevno i kaj je najbolje vanjski zvucnik je prilicno glasan i kvalitetan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sony Errcsson do 800kn?

da, može i rabljeni!

15 godina
protjeran
Stoja kaže...

Sad nabrzinu sam vidio imaš u vipu sony ericsson w910i za 791kn.Koliko sam čuo i vidio ga nije loš(ak ti je naravno slušanje glazbe dosta važno)onda uzmi njega ili neki drugi walkman.Ak ti je do slikanja gledaj na nešto tipka k800 ili novije(neznam samo koliko dođu)

*EDIT*Evo što sam još vidio za w910 on ti inače u vipu dođe 1300kn ali u vipme kompletu ti je 791kn,pa ak si na vipu ili oćeš priječ na njih mislim da bi ti to bio odličan mob

a kolko koša simpa uređaj??????????????????????????

15 godina
protjeran

haloooo... xD bu neko nekaj odgovoril

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice