Sony Ericsson XPERIA arc

poruka: 256
|
čitano: 73.683
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

trenutno ga nema u t mobileu u sibeniku, kad ce stici?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony Ericsson XPERIA arc
Nikad
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson XPERIA arc

Pozdrav.

Zanima me kako sada radi Xperia Arc sa novim tj. zadnjim update-om ICS 4.0.4. Da li se isplati radit update sa Gb na ICS ili ne. Kako je stanje sa baterijom, da li traje jednako ili kraće. Ajde molim korisnike Arc-a koji su update-ali na ICS svoja iskustava.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 13:26 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson XPERIA arc

Zar je moguće da nitko nema update-anu drugu nadogradnju ICS 4.0.4. za Xperiu Arc. A svašta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Kazu mi svi da nije izasao oficialni ICS za ovaj mobitel!!!??? Imam 2 mobitela samo je jedan LT15 a jedan LT18 na ovom 18 imam originalni system a na LT 15 sam ubacio neku verziju ICS koji radi dobro ali sam ga ubio necim nece da puni bateriju,radi dok je na kablu cim ga ugasim gasi se!!! Please help :) Arc s su oba telefona javite ako znate na neku od ovih pitanja vezano za problem na LT15 i Ice S sendwich za LT18!!! Hvala

Trky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Ericsson XPERIA arc
Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sony Ericsson XPERIA arc

Kod mene je Arc obicni i koliko ja znam on je Lt15. Djevojki sam kupio xperiu Ray i ona je Lt18 tako da to kod tebe ne pokazuje nes dobro. Ili kod nas dvoje :D
A oficijelni ICS je izasao ima i par mjeseci, mada nis posebno ne donosi. Djevojka uradila upgrade a ja samm jos na Gingerbreadu i nema skoro nikakve razlike :) 

16 godina
Sony Ericsson XPERIA arc

Ja sam i dalje na GB jer sam pročito na hrpi foruma, naših i stranih da ICS ništa revolucionarno ne donosi, a mnogima dosta glavobolje, od duranja baterije, random crashanja, malo je trom jer je ipak ICS zahtjevniji od GB. Tako da za sada ostajem pri GB. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Zna li itko ima li android 4.1 za Arc S???

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne, nema jelly bean za njega. 

De gustibus non est disputandum.
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

isplati li se dograđivati na 4.0.4?

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
IRebic kaže...

isplati li se dograđivati na 4.0.4?

To i mene zanima, al je ovdje ova tema totalno zamrla, i nema nekih konkretnih odgovora. Po meni ako ti sve radi ok mislim da nije isplativo preći jer ima dosta toga što bi moglo krenuti krivo. Od slabije baterije, manje slobodnog rama i ostalih kozmetičkih radnji koje ti se možda neće svidjeti. Nekome ICS radi super, a nekome je živa katastrofa. Na tebi je da odlučiš nažalost. Ja osobno sam na GB i neću preći na ICS dok se još malo ne ispolira.

13 godina
neaktivan

Znaci ne mogu stavljat custom romove. Tko zakljucava bootloader? Operater? Krvi cu im se napit. 

13 godina
protjeran
Sony Ericsson XPERIA arc

Evo sad sam si kupio nove sluske JVC HA-FX1X pa me zanima da li ce radit na arcu ili moram kupovati adapter zbog TRRS-a (kupljene preko ebaya)

The king is back!

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson XPERIA arc

Mali OT, vidim da se spominje pausalno i Arc S, prave cinjenice za/protiv ICS, situacija je slijedeca:

manjak rama-nisam uocio, 30+ app, ram 80-127mb free

brzina-nisam uocio, nema laga, imam doduse osjecaj da sam TS nije osjetljiv dovoljno, ali takav osjecaj mi je bio i na GB

trajanje baterije, sasvim ok u zadnja 24 sata, battery indicator kaze - 23 sata 9 min. na 27%, stalno upaljen wifi/data, ekran 50%, pozivi, sms, gps/video/igre nisam koristio

restarta nema, nikakvih

.. ono sto su uspjeli s*ebati, a radilo je na GB:

led notification ne radi uopce kad je ekran off, za sms/pozive/mail

soft screen off/lock ne radi, znaci bilo kakav widget za off/lock ne gasi ekran (ovo sam uspio rijesiti s extended controls, kao power widgeti, staviti autolock i lock screen na home screen, pa stisni autolock i potom lockscreen ugasi ekran)

auto brightness ekrana onemogucen, probao sam service test i sve je ispravno, znaci ICS je problem

.. za sada mi to pada na pamet

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 20:21 (fango).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA arc

Aj da ne otvaram novu temu, imam pitanje za Xperiu Arc.

Ekran je dosta izgreban kako bi rekao, ali čini mi se da ima folija na ekranu neka koja je dosta sljepljena.. Pretpostavljam da većina ljudi niti ne zna da je to folija, nešto slično kao na xperiji z.

Da li je itko to skidao?

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice