Pozdrav svima! Imam jedan problem. Kupio sam Sony Ericsson w705 u Tele 2 ponudi. Mobitel je super i sve (malo se klima gornji klizni dio moba kad ga razvučem, ali ok) ali imam jedan problem. Uglavnom sam ga kupio jer je bio jeftiniji a ima wifi, ali sad me taj wifi gadno zeza.
Kada sam doma i upalim wifi, on počinje tražiti mreže, i nađe ih dosta (susjedi), kliknem na svoju, traži me onaj wep password, ja ga unesem i kaže da se na mrežu nije moguće spojiti. I tako beskrajno, neznam u čemu je problem, u mom modemu ili mobu. Imam modem Thompson SpeedTouch55975F.
Već sam pokušavao nešto mrdat po postavkama od modema i tamo piše da je wlan uključen i sve ali i dalje neće, ima li tko kakvu ideju?
Možda bi updateanje softwera od w705 popravilo stvar? Unaprijed hvala na pomoći...
P.S. Imam MetroCarnet, ali sumnjam da to ima nekakve veze.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajd probaj s nekim drugim mobom se spojiti na svoj router... ja mislim da su opcije routera u pitanju ;)
ja imam također isti problem, no nemogu probat s drugim jer ovi nemaju wifi.I da, još jedan problem, nemogu na internet preko njegovog 3G-a.Ima li ko savjete ?
ja imam također isti problem, no nemogu probat s drugim jer ovi nemaju wifi.I da, još jedan problem, nemogu na internet preko njegovog 3G-a.Ima li ko savjete ?
meni se to isto desavalo. ali kada sam nadogradio softver preko SEUS-a sve je bilo super ;)
Ja sam stalno instliravao na mob postavke za mms za gprs nista,ali cim sam nadogradio softver sve je proradilo :)
meni se to isto desavalo. ali kada sam nadogradio softver preko SEUS-a sve je bilo super ;)
Ja sam stalno instliravao na mob postavke za mms za gprs nista,ali cim sam nadogradio softver sve je proradilo :)
ja sam nadogradio i nula opet....
ne znam. ali ja kada sam nadogradio obrisala su mi se ranija podesavanja. oni su mi poslali nova i sada sve radi...
ne znam. ali ja kada sam nadogradio obrisala su mi se ranija podesavanja. oni su mi poslali nova i sada sve radi...
znam, sve je bilo ko i prije, ali , connection error, nemogu spavat od ovoga.Jako sam osjetljiv kod novih uređaja, nekakva kletva.Nervozan sam a da mi novi uređaj neradi odmah prve dane.
znam, sve je bilo ko i prije, ali , connection error, nemogu spavat od ovoga.Jako sam osjetljiv kod novih uređaja, nekakva kletva.Nervozan sam a da mi novi uređaj neradi odmah prve dane.
Znam kako ti je,tako sam se ja nanervirao danas za router....pet sati ga namjestao ali ne moze. no na kraju je proradio :D
haha.......simple reset i problem rješen......mislim da ću početi lupati glavom o zid
ok, sad mi je lakše, ne od činjenice da moram ponovno prepisivati imenik zbog nadogradnje i to, ali barem mi je problem nestao......joooj muko moja....nikad kraja.....dobro da neradim sutra.
haha.......simple reset i problem rješen......mislim da ću početi lupati glavom o zid
ok, sad mi je lakše, ne od činjenice da moram ponovno prepisivati imenik zbog nadogradnje i to, ali barem mi je problem nestao......joooj muko moja....nikad kraja.....dobro da neradim sutra.
trebao si napraviti back up.....
trebao si napraviti back up.....
Ma znam, al došo umoran s posla i još to radio oko 0:00
Pozdrav svima! Imam jedan problem. Kupio sam Sony Ericsson w705 u Tele 2 ponudi. Mobitel je super i sve (malo se klima gornji klizni dio moba kad ga razvučem, ali ok) ali imam jedan problem. Uglavnom sam ga kupio jer je bio jeftiniji a ima wifi, ali sad me taj wifi gadno zeza.
Kada sam doma i upalim wifi, on počinje tražiti mreže, i nađe ih dosta (susjedi), kliknem na svoju, traži me onaj wep password, ja ga unesem i kaže da se na mrežu nije moguće spojiti. I tako beskrajno, neznam u čemu je problem, u mom modemu ili mobu. Imam modem Thompson SpeedTouch55975F.
Već sam pokušavao nešto mrdat po postavkama od modema i tamo piše da je wlan uključen i sve ali i dalje neće, ima li tko kakvu ideju?
Možda bi updateanje softwera od w705 popravilo stvar? Unaprijed hvala na pomoći...
P.S. Imam MetroCarnet, ali sumnjam da to ima nekakve veze.
SE po tradiciji zadaje glavobolje sto se tice WI-FI-ija ali problem mozda lezi u routeru odnosno na koji 802.11 standard radi. Ako ti je stelan na 802.11 n ili g vrati ga na b.
Isto tako pazi na kojem jeziku unosis password u mobitelu...mozda ti je kao writing Language izabran Hrvatski...provjeri ovo . Ako ni ovo ne "pali" onda idi u Connectivity->Internet Settings->Connect Using i ovdje odaberi New za data odaberi PS Data za Name upisi bilo sta a ostalo ne diraj. Nakon toga odaberi/stavi Allow Local Connectivity Yes. Ako niti ovo ne radi onda prebaci mobitel na GSM Only pa pokusaj ponovo
Na koncu ako ti ne radi doma onda pronadi neku otvorenu WI-FI mrezu i pokusaj. Mozda router i tvoj mobitel se ne podnose.
[edit]
Zaboravio sam napomenuti da obrisete Favourite Networks i restartate mobitel. SEUS je obavezan zato sto ispravlja mnogo toga
Ovako, baš sam danas nadogradio softwer ali ništa... sve je kao i prije, i dalje se ne mogu spojit na svoju mrežu. Šta mi još predlažete? Reset? Da li se onda brišu svi podaci i postavke ili?
Ovako, baš sam danas nadogradio softwer ali ništa... sve je kao i prije, i dalje se ne mogu spojit na svoju mrežu. Šta mi još predlažete? Reset? Da li se onda brišu svi podaci i postavke ili?
Prvo provjeri radi li ti wifi na bilo kojem drugom routeru.
Danas sam bio u gradu i naišao na otvorenu mrežu, spojio sam se na nju iz prve, bez greške... znači wifi mi radi na mobu, ali mi se na ruter neće spojit...
Danas sam bio u gradu i naišao na otvorenu mrežu, spojio sam se na nju iz prve, bez greške... znači wifi mi radi na mobu, ali mi se na ruter neće spojit...
e pa to sam ti govorio,ako ti tamo radi,onda ti je u kuci problem sa routerom...
Problem ti je u wep-u. Iskljuci wep i probaj onda.
Probao sam to već, znači isključio sam WEP i probao se onda spojit na svoju mrežu koja je sad otvorena ali opet ništa... garant mi je problem u ruteru samo nezz koji...
firewall, filtriranje po mac adresi?
Probao sam to već, znači isključio sam WEP i probao se onda spojit na svoju mrežu koja je sad otvorena ali opet ništa... garant mi je problem u ruteru samo nezz koji...
Jesi li probao nesto od onog gore sto sam napisao?
Jesi li probao nesto od onog gore sto sam napisao?
Jesam, ali također ne šljaka...
Jesam, ali također ne šljaka...
Onda se tvoj Thompson i SE ne podnose, jos jedino da probas na drugi router pa da vidis u cemu je fora
Jesi li probao WPA-PSK? Ponekad zna pomoci kada izvadis bateriju na jedno 30 sec. i umetnes natrag. Ako nemas internet niti na public spotovima onda lagano reklamiraj telefon
i ja isto imam w705 , i imam pitanje kako se uključi wifi ??
i ja isto imam w705 , i imam pitanje kako se uključi wifi ??
ja imam c905,ali trebalo bi da je isto...
podesavanja>povezivost>wifi
nijedan uređaj nije savršen izgleda.......ovaj W705 ima SVE i jedino je*eni wifi neradi.....
ja sam imao w705 i sve je uredno radilo.
Znam uključiti wifi , ali kako dobiti taj neki account za wifi?
Znam uključiti wifi , ali kako dobiti taj neki account za wifi?
kakav accaunt?
pa ides pod wifi i on ti pretrazi mrezu i pomocu lozinke se spojis i to je to.