Sony Ericsson Satio

poruka: 103
|
čitano: 31.426
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Satio

da ne otvaram novu temu.

ima neko satio? jel se kod nas pojaviljuju isti problemi kao u UK?

imate neku drugu preporuku sa smartphone?

obavezno touchscreen i poštena kamerica, da ne moram nosit digitalac kad idem van.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Sony Ericsson Satio
Sir John kaže...

imate neku drugu preporuku sa smartphone?

obavezno touchscreen i poštena kamerica, da ne moram nosit digitalac kad idem van.

ovo su svi smartphoni sa touchscreenom i dobrom kamerom, ali samo satio ima blic.

16 godina

jučer ga gledao u T-centru - izgleda preprepredobro, evo ga u T-Mobile-u - 2.798 kn uz i300 tarifu (300 minuta, 2 GB prometa, 150 poruka)

Ali došao je i Google - zovu ga T-mobile G2 Touch - on je 1.898.

E sad, kamera kod Satia je predobra i sučelje mi izgleda jednostavnije i nekako brže, ali ipak sad G2 ima Androida od kojeg se sve da napraviti no tu je stariji tip 5 Mpix kamere za koju nisu baš pljuštale pohvale - izgleda da je u rangu N97 kamere. I što sad?

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Satio

nitko ga od vas nije koristio na duže vrijeme?

strah me dat 3-5k kn za mob. koji će me poslje zajebavat.

zanima me jel se oni softverski problemi odnose samo na UK verziju, ili je to obuhvatilo sve?

googlao sam, al nemogu nać ništa konkretno o tome.

i zar nije G2 touch zapravo hero?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 15:15 (Sir John).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sir John kaže...

zanima me jel se oni softverski problemi odnose samo na UK verziju, ili je to obuhvatilo sve?

Je, Hero je, i ja bi ga uzeo da sam na tvom mjestu...

Izašao je novi update za njega pa ispravlja bilo kakav lag, te ga neizmjerno ubrzava... Smijeh A da ti i ne govorim da će ubrzo izaći Android 2.0 koji ćeš moći besplatno nadograditi na Heroa...

Tko leti, vrijedi; tko ne leti ne vrijedi...
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Satio

a ono, u osnovi su satio i hero umalo. samo me kod hero-a odbija kamera bez blica ikakvog, jer htio bi da ga mogu koristit u mraku kad izađem vanka.

da ne nosam digitalac.

ono, već nosam jedan mob, ipod, novčanik, ključeve. još malo pa ću morat pederušu nabavit jer će mi nestat džepova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson Satio

Onda jednostavno idi na satio i nećeš pogrješitNamigivaIli si se strpi da izađe xperia x2 od SE ona ima 8,1mpx kameru sa sa blicom također(nije xenon ali je LED)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dejo6 kaže...

a hoće ga naši operateri nabavljati? uskoro mi ističe ugovor u t-mobileu pa bi uzeo satio kod produženja ugovora

Stigao je u Tele2.  Evo ga

Damn i'm Good
16 godina

sad je stigao i u t-mobile. mogu ga dobit za 2098 kuna. al se dvoumum dal da uzmem satio ili da čekam x10

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Satio

a nezz niko za one nekakve bug-ove u software-u?

što su se pojavili u velikoj britaniji. jel to samo tamo? ili i kod nas ima toga?

nisam našao nigdje da se ljudi žale drugo. a na svim reviewima se ne žali niko na soft. osim britanaca.

a xenon flash mi znači puno. x10 mi ne donosi tolko novih stvari. tako da ga ja ne namjeravam čekat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sir John kaže...

a nezz niko za one nekakve bug-ove u software-u?

što su se pojavili u velikoj britaniji. jel to samo tamo? ili i kod nas ima toga?

nisam našao nigdje da se ljudi žale drugo. a na svim reviewima se ne žali niko na soft. osim britanaca.

a xenon flash mi znači puno. x10 mi ne donosi tolko novih stvari. tako da ga ja ne namjeravam čekat.

a valjda je samo kod britanaca kad se nitko drugi ne buni. a x10 je bolji mob samo mu fali blic.

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Satio

a i koštat će vjerojatno više. mora. al nekako mi se neda čekat 3-4 mj. dok dođe u nas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson Satio

Ja ga imam nekoliko dana. Kupio ga u VIP-u. Mobitel odličan. Nema nikakvih problema. Bugova, smrzavanja i ostalo. To mi je prvi Symbian mobitel tak da se još privikavam. Imam na njemu najnoviji softwere tak da nema problema. Stari softwere je bugovit i potreban je update. Sadašnji radi super al ima mjesta za dosta poboljšanja.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

sad je stigao i u t-mobile. mogu ga dobit za 2098 kuna. al se dvoumum dal da uzmem satio ili da čekam x10

Ako ti kamera nije tako važna i ako ti se nežuri sa kupovinom ja bi na tvom mjestu pričekao X10. Nekako mi se čini da se ta bi taj mobitel u kombinaciji sa Androidom mogao biti zanimljiv.

16 godina
neaktivan
MariusEight kaže...

Ja ga imam nekoliko dana. Kupio ga u VIP-u. Mobitel odličan. Nema nikakvih problema. Bugova, smrzavanja i ostalo. To mi je prvi Symbian mobitel tak da se još privikavam. Imam na njemu najnoviji softwere tak da nema problema. Stari softwere je bugovit i potreban je update. Sadašnji radi super al ima mjesta za dosta poboljšanja.

a brzina??? jel ga usporava cinjenica da je baziran na szmbian os-u??

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
Sony Ericsson Satio

nasao sam neke bugove...

link

BOG I HRVATI

0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson Satio

Mobitel se uspori kad se otvori nekoliko aplikacija istovremeno. To da. Ali kad je sve na "normal" radi brzo. Nema nekih posebnih čekanja kod otvaranja poruka ili slično.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Satio

Poznavajući Sony Ericsson, očekuj ispravke gotovo svih bugova u roku od 2 mjeseca najviše.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson Satio

kako itko moze reci da je ovaj SE bolji ili losiji od icega,

kad ga niko nije u ruci imao?!?!

pun mi je k... ovih glupi napucavanja sta je bolje!

ko mulci od 5 godina kad se kace ciji je tata jaci!

i te fore "procitam na papiru sta ima mobitel" i dosudim sto je bolje?!?!

sta smo jos na tom konceptu telefona?!?!

gadi mi se sva ta glupost! i gadim se sam sebi sto se trudim!

savrseni glupi kupci!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Satio

u čemu je stvar da je 100 kn skuplji od n97

Ako kome treba Lockerz pozivnica neka se javi porukom (odmah dobije 100 bodova ko se registrira))

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson Satio

Hihi išao sam malo pogledati i stranice Tele2 no ipak odustajem od mobitela jer vele da nema kamere :-)))

SE Satio nema kamere SE Satio nema kamere
Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
genije_čudo_prirode kaže...

Hihi išao sam malo pogledati i stranice Tele2 no ipak odustajem od mobitela jer vele da nema kamere :-)))

haaa?? salis se????? pa naravno da ima kameru!!! OsmijehOsmijeh njegova glavna prednost u odnosu na konkurente je 12 megapixelni digitalni fotoaparat CoolNamigivaSmijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina

ništa čudno. tehnički podatci na stranicama operatera su često netočni, to se ne isplati ni gledati.

17 godina
dejo6 kaže...

ništa čudno. tehnički podatci na stranicama operatera su često netočni, to se ne isplati ni gledati.

da, kao i da nema USB-a, a koji to danas nema, neovisno koje sve bežične vrste povezivanja imao, piše i na gsmareni i mobilnomsvet-u

nadam se da ću i ja biti u mogučnosti uzeti ga u Tele2 uz produljenje ugovora, dobro da nisam ljetos Xperiu..;-)

trenutno nezaposlen, pa kad se nešto pronađe, ali neznam zašto kod Tele2 nema trajnog naloga osim preko Diners-a,

ako se dobro sjećam od onda kad sam prije dvije godine uzimao isto kod njih, ima možda preko banke, ako tko zna?

(ionako treba račun platiti, a ovako još nešto jeftiniji, i nemaš brige..)

16 godina
neaktivan

ja ga imam prvi u hr od 27.10,i nikakvih,ali nikakvih problema s njim nemam!!!Osmijeh

16 godina
neaktivan
Sir John kaže...

samo kod njih,ja ga imam mjesec i pol i ništa ne zeza

16 godina
neaktivan
MariusEight kaže...

daj mi molim te napiši verziju softwarea kod tebe!

16 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

u čemu je stvar da je 100 kn skuplji od n97

kako misliš skuplji,satio je u trgovinama 5099,a nokia n97 5999kn?????

17 godina
Sony Ericsson Satio

Sad sam napunio mob aplikacijama, mjuzom, slikama.... i evo malo usporenja. Ništa strašno, al se osjeti s obzirom kako je bilo dok je mob bio prazni.

Verzija: 1218-9500_R1BB041

Datum: 6-10-2009

Uskoro dolazi novi firmware. http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=190681&start=240

0 0 hvala 0
16 godina
MariusEight kaže...

Sad sam napunio mob aplikacijama, mjuzom, slikama.... i evo malo usporenja. Ništa strašno, al se osjeti s obzirom kako je bilo dok je mob bio prazni.

Verzija: 1218-9500_R1BB041

Datum: 6-10-2009

Uskoro dolazi novi firmware. http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=190681&start=240

Daj neke slike, ako možeš. Kolko si ga platio?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice