Treba mi neki sony ericsson do 2000kn. To bi bio rođendanski poklon za oca pa me zanimaju vaša mišljenja. Razmišljao sam od C702 dosta se zanimljiv čini, a i C902 nije loš. Mobitel je više poslovni ali je kamera dosta bitna. Da čujem vaša mišljenja?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moja ti je preporuka ako je za oca C905,dodas jos malo i kupis mu bah extra tel. ja ga imam i za sada nemam nikakvih problema ( ako neces iz ducana tel. preko njuskala se moze naci za 2000 sa garancijom,nov.
Preporucio bih ti W995 ali posto je za oca onda bolje C905.
Bojim se jedino koliko je to sigurna kupnja a i čuo sam da im se masovno zvučnici kvare...
Ako bash gledash do 2000kn,uzmi C510
ali ne vjerujem ni da je original C905 besto puno skuplji,neces sa njim sigurno imati problema ako je original
Ako bash gledash do 2000kn,uzmi C510
ali ne vjerujem ni da je original C905 besto puno skuplji,neces sa njim sigurno imati problema ako je original
Nema tu original ili ne original nego je bila jedna defektna serija pa da me ne zapadne taj
Treba mi neki sony ericsson do 2000kn. To bi bio rođendanski poklon za oca pa me zanimaju vaša mišljenja. Razmišljao sam od C702 dosta se zanimljiv čini, a i C902 nije loš. Mobitel je više poslovni ali je kamera dosta bitna. Da čujem vaša mišljenja?
Moj prijatelj prodaje Sony Erricsson Xperia X1 za 2000kn. Novi, star možda 2 mjeseca, ima 2 godine garanciju. Možeš svašta nać za te novce polovno!
Moj prijatelj prodaje Sony Erricsson Xperia X1 za 2000kn. Novi, star možda 2 mjeseca, ima 2 godine garanciju. Možeš svašta nać za te novce polovno!
Ma ne bi stari xperiu, nije ljubitelj touch screena i tih stvari
Sta god da te zapadne C905 je bolji od C702....
vidim da dosta ljudi na forumu ima c905 i nemaju problema.....
Ja sam isto razmisljao da uzmem polovni C905, vidim da se cijene krecu oko 2000 kn, samo mi je malo sumnjivo da se bas taj mob masovno prodaje preko oglasa ... negdje sam cak procitao da je u jednoj seriji cak 30% mobitela imalo neku gresku ... moje pitanje je zasto toliki broj ljudi prodaje mob u pola cijene, ako je tako dobar?
uzmi na crno duplo je jeftinije
uzmi na crno duplo je jeftinije
care vala bas sta bi sa tvojim rodjendanskim poklonom za oca? znam da si kupio sebi x1 ali o poklonu nisi pricao,si odustao ili nisi odlucio ili sta?
Pala je odluka na laptop