Sony Ericsson C905

poruka: 44
|
čitano: 18.139
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Sony Ericsson C905

Imam jos pitanja za GPS... prvo kazete da ne koristim google maps, sta da koristim umjesto toga?

A i kad pokusam koristiti google maps, kaze da trebam nekakvu konekciju, PS data, CS data, pa me nakon toga trazi APN itd. jel zna netko sta to sve znaci?

I kad odem na IM i probam si sloziti MSN, prvo me trazi adresu servera, pa connect using, a tu ponovo ono od prije, PS  ili CS, pa APN itd. jel zna netko kako da si to slozim?

I jel mogu to sve koristiti preko WLANA, tao da ne trosim lovu sa racuna?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Sony Ericsson C905
macgyver kaže...

Imam jos pitanja za GPS... prvo kazete da ne koristim google maps, sta da koristim umjesto toga?

A i kad pokusam koristiti google maps, kaze da trebam nekakvu konekciju, PS data, CS data, pa me nakon toga trazi APN itd. jel zna netko sta to sve znaci?

I kad odem na IM i probam si sloziti MSN, prvo me trazi adresu servera, pa connect using, a tu ponovo ono od prije, PS  ili CS, pa APN itd. jel zna netko kako da si to slozim?

I jel mogu to sve koristiti preko WLANA, tao da ne trosim lovu sa racuna?

sorry ali nije taj mob za tebe.
17 godina
Sony Ericsson C905

zakaj?

Uglavnom, uspio sam se spojiti na Google maps i to, jedino me jos zanima koja je (besplatna) alternativa za google maps i koja je adresa servera od Windows Live Messengera?

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 21:56 (macgyver).

0 0 hvala 0
16 godina

vidi ovdje: http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/phonesetupwap?lc=hr&cc=hr

i ovdje: http://www.red-gsm.net/index.php?topic=9747.0;topicseen

imaš odgovore na oba pitanja

17 godina
neaktivan

C905 pa ima ga u Handy centru vidjeh ga neki dan!

Ja imam C902 i poprilicno sam zadovoljan .!Mene zapravo oduševljavaju SE telefoni ovo mi je treci i sa svakim aparatom sve sam zadovoljniji posebno me oduševljava mogucno nadogradnje softwera koje možeš sam napraviti ,zvuk je jako dobar; no ovisi o isporucenim slušalicama ,za one koji planiraju slušati glazbu preporucujem sennheiser slušalice Mx260 koje se mogu dobiti za 90 kuna u bilo kojem šopu koje u komb sa ovim mobitelom daje izvandrednu kvalitetu zvuka .Sjajna stvar je i i M2 kartica koja se uz određeni adapter može koristiti i u Sony fotoaparatima .Sony je superioran po svojim rješenjima ,Nokia mobitel za starce .

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2009 9:18 (petric1).
16 godina
Sony Ericsson C905

Ja imam c905 jedini problem je da se mob malo klima, ali sve ostalo je uredu.Ima sve sta treba kamera je je predobra i bljeskalica.Nije spor ko ostali SE i poprilicno sam zadovoljan.Malo je skup, ali da se naci u oglasniku bez garancije dosta jeftinije.Uzeo sam bez garancije samo zato jel svi SE koje sam imo nisu imali nijedan problem.Nadam se da nece i ovaj.

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson C905

Na tipke se samo treba naviknuti

0 0 hvala 0
17 godina
Sony Ericsson C905

Imam 2  malo smjesna pitanja, al eto, ne znam...

1. Kad vadim memorijsku karticu, da li moram nesto posebno napraviti? Ugasiti mob ili tako nesto? Prije sam imao Siemensa i na njemu sam morao kliknuti "eject card", ali ovdje ne mogu naci nista takvo

2. Jucer sam snimio zvuk pomocu onoga Record sound, sad ga ne mogu naci, gdje se to po defaultu sprema? Nisam nista mjenjao...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sa svojim Sony Ericssonom nisam zadovoljan uopce.Softver im je pre los.Moj se lako zamrzne a to mi ide na tivce.Po mom misljenju ja bih ostao kod k800i to je najbolji mob koji sam ikad imao ali ga je auto pregazio.

16 godina
protjeran
dinzo kaže...

Ja sa svojim Sony Ericssonom nisam zadovoljan uopce.Softver im je pre los.Moj se lako zamrzne a to mi ide na tivce.Po mom misljenju ja bih ostao kod k800i to je najbolji mob koji sam ikad imao ali ga je auto pregazio.

haha, i ja sam imo k800i, stvarno pre dobar mob, a sada sam kupio innov8 i znao sam da mi je bolje to nego c905

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
15 godina
neaktivan

Slazem se s tobom trebaju staviti zastitu.Za video poziv ima malu prednju kameru pored slusalice.Barem ja tako imam. Ako ti nemas to je tvornicka greska

15 godina
neaktivan

imao sam Ericssone još od 768 pa do  K850i i više ne želim nijedan SE više manje problemi softwer ali kod 850 to je prečesto, slike su bolje nego kod nokie meni je jednostavniji i pregledniji baterije duže drže nego kod nokie npr. n96 1 DAN ali zato nokie imaju više mogučnosti nego SE zbog sybiana trenutno sam ne n85 i super sam zadovoljan gps je garmin i radi savršeno opera 10 za wifi divix player itd. mobač je čudo   prema SE koji se drži samo fotke i to je sve šta ga prodaje i trend prodaje im je pao šta govori o kvaliteti

17 godina
xrw kaže...

imao sam Ericssone još od 768 pa do  K850i i više ne želim nijedan SE više manje problemi softwer ali kod 850 to je prečesto, slike su bolje nego kod nokie meni je jednostavniji i pregledniji baterije duže drže nego kod nokie npr. n96 1 DAN ali zato nokie imaju više mogučnosti nego SE zbog sybiana trenutno sam ne n85 i super sam zadovoljan gps je garmin i radi savršeno opera 10 za wifi divix player itd. mobač je čudo   prema SE koji se drži samo fotke i to je sve šta ga prodaje i trend prodaje im je pao šta govori o kvaliteti

Prijatelju, prilično sam siguran da pišeš gluposti. Kao prvo, post ti je "neprobavljiv" (bez točke, zareza i najgore, smisla). Kao drugo, nijednom riječi ne spominješ SE C905... Kao treće, pobogu, kako uopće možeš usporediti Nokiu N85 (ili N96) s bilo kojim dummy Sony Ericssonom? Ta dva razreda telefona su neusporediva.

On topic... Što se tiče SE-a C905. Imao sam priliku raditi s njime neko vrijeme. Telefon je OK. DOduše, moj je frend koji mu je bio vlasnik imao isprva nekih problema sa softwareom ali je to riješio prvom nadogradnjom. Što se mene tiče, mislim da za te novce ima i boljih telefona ali opet, izbor je tvoj.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2009 5:00 (cro_blue).
16 godina
neaktivan
southy kaže...

Ja imam taj mob već skoro 2 mjeseca i osobno sam vrlo zadovoljan.

Nisam profesionalni fotograf, ali kamera mi jako dobra, definitivno najbolje što sam do sad imao prilike vidjeti na telefonu.

GPS softver mi se ne sviđa, makar može za silu negdje poslužiti, no ne očekujte da vas navodi po nekoj selendri točno po svakoj cestici, no to mi ni nije bilo nešto posebno važno. Ako tražiš cestovnu navigaciju, nema smisla kupovati mobitel sa GPS-om jer to nije to. GPS uglavnom koristim za spremanje koordinata uz sliku ;-)

Od stvari koje su mi stvarno ok su lijep velik ekran, WiFi, upravljanje multimedijom, a vjerojatno ima još samo mi ne pada na pamet.

Unatoč podijeljenim mišljenima od sw-u na SE-u moram reći da mi je vrlo stabilan i do sada mi se nijednom nije smrznuo ili nešto slično, dok sam sa Nokiama imao velikih problema. Jedna mi se znala resetirati kod nekih poziva, a sw (na onima koje nemaju Symbian) mi je totalna katastrofa: neintuitivan, nepregledan i stvarno mi se ne sviđa.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zanima me samo jedna stvar.c950 ima cestovnu navigaciju?

dakle vozim se po autoputu i cujem glas kako mi kaze gdje moram skrenut?ili barem mi pokaze strelicu?

e,da i...kad se spaja na google maps, to se onda placa jer skida promet a kad se spaja na gps onda ne jel da?(na gpsu se placa samo program [tom tom....]

i kakav je gps?jel moze samo pokazivat koordinate mog stana (koji sam prije toga spremio?)

hvala

M3do
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 20:48 (M3do).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice