Sony Eicsson P1i

poruka: 32
|
čitano: 10.220
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sony Eicsson P1i

Zelim da uzmem Sony Ericsson P1 jer mi se cini super mobitel. Dobila sam ponudu . Mobitel je koristen par dana i ima jos uvijek garanciju . Sta mislite o ovom mobitelu? Dali je neko koristio ovaj mobitel prije i dali ste bili zadovoljni sa njim ? Vecina je zadovoljna sa ovim mobitelom dok neki kazu da Wi-Fi i nije bas kvalitetan da je signal los i da tockic sa strane predstavlja problem . Sada sam u dilemi i ne znam dali da uzmem ovaj mobitel ili ne ? Pleaseeeeeeeeeeeeeeee help :)
Pozz

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 20:25 (Franceska23).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Sony Eicsson P1i

Gle,mob se na papiru čini dobar,ali u realnim uvjetim je čisto smeće(sad će neki reć suprotno....) zbog operativnog sustava koji ima-naime,šteka ko blesav.

Moj savjet ti je LG KP500(,KP501,KP502) ili Samsung Corby.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
RE: Sony Eicsson P1i

ja ti imam ovaj mobitel, i jako je dobar. Malo je stariji(2006), ali tko je onda još imao stvari tipa wlan i ts. Wlan ti ima malo kratak domet, ali dovoljan (barem meni). Jog dial (točkić) meni nikad nije radio probleme, a imam P1i već 3 godine. Symbian sustav ne šteka, osim ako otvoriš više od 10 aplikacija odjednom, govorite što hočete. Symbian je odličan ako se zna rukovati s njim, P1i je još uvijek bolji od Corby-a i tih jeftinjara sa touchscreenom, jedini bolji symbian mobitel je Nokia 5800xm. Mobitel je veoma brz, ts je dobar, jedino je ponekad teško raditi bez stylusa. Ts nije tipični, pa možeš klikat bilo čime, a ne samo prstima kao na ovim novima. Postoji mnogo zanimljivih i korisnih programa. Neće biti novih jer je njegova platforma izumrla (UIQ3), ali i ovi su valjda svakome dosta. Postoji i mnogo dobrih igrica, baš za njega, ali pokreće i klasične java igre i programe. Ako hočeš mogu ti na pm poslati linkove za igre i programe jer su ilegalni(inače bi ih morala kupiti). Sve u svemu odličan mobitel. Priimjedbe jedino imam na trajanje baterije (2-3 dana), i trajanje bootanja ( pali se i po 2-3 minute)

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 20:37 (mind_challenge).
15 godina
neaktivan
Sony Eicsson P1i

imao sam taj mobitel... gle nije losh to je vec i star mobitel ... touch mu je sada ajme majko ali tada je bio skoro pa top ponude... jedino sta ti mogu reci ako je preko 800 kuna ne uzimaj

0 0 hvala 0
16 godina
vexx5555 kaže...

Gle,mob se na papiru čini dobar,ali u realnim uvjetim je čisto smeće(sad će neki reć suprotno....) zbog operativnog sustava koji ima-naime,šteka ko blesav.

A jesi ti probao raditi u njemu, pa znaš da šteka ili si samo čitao/čuo? Kako možeš reći da je bolje uzeti jadni cookie, ili corby koji su naspram P1i male mace. P1i je za ozbiljne korisnike, a ne za djecu kao ovi modeli koje si naveo

17 godina
Sony Eicsson P1i

Taj mobitel dok je izasao je bio jedan od najboljih. Imao sam ga prije 2 godine i mogu rec da je stvarno dobar. Jedino mu nisam tolerirao to sto mu je ekran ulegnut, znaci nije ravan s maskom pa se mora cesce cistit. Baterija mu je bila stvarno izdrzljiva za mob te klase. WIFI sam koristio uvijek u centru grada di je bila open wifi mreza i znao sam se nasurfat. Danas je on vec stara garda i koliko god on dobar bio moram rec da ga je vrijeme pregazilo, biraj nesto drugo.

A P1 usporedjivat s cookijem ili corbyem, to je epic fail !

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 20:42 (Batista).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam jedan od (ponosnih) vlasnika navedenog moba, mob je odlican i za svoju cijenu nudi jako puno. baterija traje dulje nego kod vecine novih nokia symbiana, ima uiq symbian koji je kao platforma ok ali ne izlazi skoro nista od novog softvera iako se da naci mnogo toga sto ce koristiti a da je davno napravljeno. wlan nije jak kao kod nokie ali posluzi svrsi, odlicno drzi GSM signal na podrucjima gdje nema puno signala, ts je ok, kamera jedna od boljih, najbolja sto sam probao u klasi 3,2Mpix sa autofocusom koji radi odlicno. nema integrirani GPS prijemnik sto je mana ali mi se cini da se kod nas dobije i bluetooth GPS (bar se dobivao kad sam ja uzimao mob) tako da to nije problem. Moze se staviti Garmin, iGo i slicne aplikacije. Odlicna QWERTY tipkovnica. Uzeti ili ne ovisi o potrebama koje imas, meni je mob odlican i nema bas pretjerano mana

16 godina

Je stara garda je, ali se isplati uzet ako je manje od 1000 kn, jer neki današnji koji koštaju preko 2000 kn nisu ništa naspram njega

16 godina
odjavljen
mind_challenge kaže...
vexx5555 kaže...

A jesi ti probao raditi u njemu, pa znaš da šteka ili si samo čitao/čuo? Kako možeš reći da je bolje uzeti jadni cookie, ili corby koji su naspram P1i male mace. P1i je za ozbiljne korisnike, a ne za djecu kao ovi modeli koje si naveo

Da,probao sam raditi na njemu-imali smo 10-ak komada u servisu. Corby i ove ostale bedastoće jesu smeće,ali prvo pogledaj tko je otvorio temu(da li bi ta osoba znala koristiti P1i?). Ugl,rekao sam da je hardverski dio odlično odrađen(kao i u slučaju ostalih SE uređaja) ali je OS loš(najbolji novi primjer toga kod SE-a je X10).

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
15 godina
neaktivan
Sony Eicsson P1i
Sto se tice ponude ona iznosi 900 KN . Najvise me privukao izgled mobitela jer zaista izgleda lijepo i to sto ima W-lan. Trenutno imam Nokia N73 ali ipak mi je P1 veca Liga :)
@ mind_challenge zaista bi ti bila zahvalna kada bi mi poslao linkove za programe i igrice u slucaju da se odlucim ipak a P1.
Hvala vam svima

0 0 hvala 0
16 godina
vexx5555 kaže...
mind_challenge kaže...
vexx5555 kaže...

Da,probao sam raditi na njemu-imali smo 10-ak komada u servisu. Corby i ove ostale bedastoće jesu smeće,ali prvo pogledaj tko je otvorio temu(da li bi ta osoba znala koristiti P1i?). Ugl,rekao sam da je hardverski dio odlično odrađen(kao i u slučaju ostalih SE uređaja) ali je OS loš(najbolji novi primjer toga kod SE-a je X10).

to kažeš jer je osoba žensko? Sramota. Ako i nezna raditi naučiti će , meni se uvijek može obratiti za pomoć. OS nije loš, ako se s njim postupa dobro, kako možeš reči da je symbian loš? I da, što fali xperii X10?

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 21:14 (mind_challenge).
15 godina
neaktivan
Ja sam pitala za karakteristike i vasa iskustva vezana za P1i a to ko je otvorio temu nema nikakve veze .
17 godina
Franceska23 kaže...
Ja sam pitala za karakteristike i vasa iskustva vezana za P1i a to ko je otvorio temu nema nikakve veze .

Ovako, ja sam ga koristio nekakvih 2 godine. Baterija vrhunska. OS za svoje doba takodjer odlican. Ekran za svoje vrijeme takodjer odlican. Finger & user friendly sucelje. Dial je zakon. Moja preporuka ako ga mozes povoljno pronaci. Kad naviknes na onu tastaturu ocekuje te ugodno tipkanje (malo vrijeme privikavanja).

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
Sony Eicsson P1i

A nasljednik P jednice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Eicsson P1i

Xperia?

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Eicsson P1i

Dap

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Eicsson P1i

P1 je odlican mob,samo malo zastario ;)

ali sigurno se neces pokajati..

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Eicsson P1i
Pozdrav svima : )
Postala sam vlasnik P1i :) i moram zaista reci da je mobitel odlican . Jos uvijek se navikavam na QWERTY tastaturu i zaista nemam nikakve primjedbe :)
Thanks svima na komentarima i na pomoci .

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Eicsson P1i

eh jučer sam se baš riješio tog mobitela.nije mi se sviđao vanjski modul za gps kao i operativni sustav uiq3 ali kao najveći nedostatak izdvojio bih "back" tipku

pohvala za izgled i querty tipkovnicu-par dana treba da se navikneš na nju ali je stvarno kul stvar

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Eicsson P1i

zašto mi kada uključim wlan (namjesto sam sve postavke kako treba) i odem na web, upišem stranicu pojavi could not locate remote server

McLaren Mercedes
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Eicsson P1i

Mozda jer ti ne dobije tocne podatke od DHCP servera...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Eicsson P1i
Evo ja imam mobitel par tjedana i moram reci da je super. Evo trenutno imam pokrenuto 20-ak programa i nis ne steka! Jedina zamjerka je losiji ts.

Mind challenge jel mi mozes poslati linkove programa?
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
max1919 kaže...
Evo ja imam mobitel par tjedana i moram reci da je super. Evo trenutno imam pokrenuto 20-ak programa i nis ne steka! Jedina zamjerka je losiji ts.

Mind challenge jel mi mozes poslati linkove programa?

nego jesi ti probao ono skidati?

16 godina
neaktivan

jesam al se nije skinulo do kraja

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
ako hoces napravit cu ti reupload cim dodem to racunala, sada bas surfam s njim (p1i) koristeci Operu mini
Mjenjam demonoid pozivnicu za thr pozivnicu...
16 godina
neaktivan
Sony Eicsson P1i

ajde please, ovaj ću put pokusati skinuti.

Ja sam instalirao par programa među ostalim i Operu Mobile 9 i moram reći da sve radi preodlično, samo se neke JAVA app presporo izvode (štekaju).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ipak je to java, ove sto cu ti uploadati su bas za uiq3 platformu i vrti ih kao lud
Mjenjam demonoid pozivnicu za thr pozivnicu...
16 godina
neaktivan
Sony Eicsson P1i

Pozdrav... kako da provjerim kad je zadnji put paljen mobitel  itd.. Koji mi kod treba :D

crna muha bijele boje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Eicsson P1i

program swiss manager pro, koji je nesto kao everest za pc, i na njemu imas uptime, pa si racunaj kada je zadnji put upaljeno, neznam za nista drugo

Dajem demonoid pozivnicu na pm
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Eicsson P1i
Swiss manager je bolja verzija ugradenog task managera.
Moze jos dosta simpa stvari, obvezno nabavi.

Mind sorry kaj opet gnjavim ali jel si ti isprobavao ove programe koje si mi dao, jer mi se cini da neki keyevi ne rade, tj kaze da je kod valjan ali mi i dalje prikazuje poruku da trial ver traje 15 dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice