Smartphone do 3500kn

poruka: 9
|
čitano: 2.098
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Smartphone do 3500kn

za tjedan dva uzimam smartphone vjerovatno na pretplatu/novi ugovor u tele2 ili vipa

tako da će se cijena smanjiti ali cijena uređaja bez pretplate nesmi biti preko 3500kn

preporuke?

by Cerina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Smartphone do 3500kn
LG Optimus 2X. Sumnjam da ima nesto bolje.
15 godina
protjeran
Smartphone do 3500kn

Nokia E7 ili neki HTC, nikad mi ti LG-evi nisu sjedali baš dobro, svi nekakvi razdrndani mobiteli spori, bezveze, neznam kako stoje sa ovim novijim modelima. Po performansama se taj LG čini super al opet LG su u prosjeku loši mobiteli, isrobaj ga prije i vidi dal valja, LG proizvodi mikovalne i veš mašine tako da nemam baš pouzdanja u njihove mobitele, no možda sam se prevario.

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
gjurki kaže...

Nokia E7 ili neki HTC, nikad mi ti LG-evi nisu sjedali baš dobro, svi nekakvi razdrndani mobiteli spori, bezveze, neznam kako stoje sa ovim novijim modelima. Po performansama se taj LG čini super al opet LG su u prosjeku loši mobiteli, isrobaj ga prije i vidi dal valja, LG proizvodi mikovalne i veš mašine tako da nemam baš pouzdanja u njihove mobitele, no možda sam se prevario.

Je, a samsung proizvodi tankere, pa to nema veze sa kvalitetom njihovih mobitela. LG je sa Optimus serijom napravio velki pomak od prije, svi mobiteli iz te serije su odlični i mogu parirati HTC-u, Nokia-i, Samsung-u i ostalima

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
15 godina
protjeran
mind_challenge kaže...
gjurki kaže...

Je, a samsung proizvodi tankere, pa to nema veze sa kvalitetom njihovih mobitela. LG je sa Optimus serijom napravio velki pomak od prije, svi mobiteli iz te serije su odlični i mogu parirati HTC-u, Nokia-i, Samsung-u i ostalima

A onda možda i nisu loši, zato sam i napiso da ga proba pa da vidi.

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
15 godina
neaktivan
Smartphone do 3500kn

Cekaj Samsung Galaxy S 2.

Ili LG Optimus 2X odmah.

NI SLUCAJNO ne uzimati mobitele sa single core procevima,to je naprosto,proslost.

3500kn uz pretplatu? Pa za 1500kn se dobije neki brutalan mobitel uz ne neku preveliku tarifu :D.

Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ne isplati se cekati Galaxy S 2 ili Atrix, kad je O2X tu s ne prevelikom cijenom za ono sto nudi. Imas usporedbe ova 3 modela na YT, pogledaj pa ces vidjeti da je razlika jako mala. LG O2X dobiva Gingerbread na ljeto, btw
14 godina
Smartphone do 3500kn

Lg Optimus 2X kod teleta ili cekati da se pojavi Atrix kod susjeda, a posto se radi o pretplati onda prva solucija...

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Atrix ne preporucujem osim ako mu trebaju razni dockovi i slicno.. Motorolin support u Europi je jako los, i uredjaj je sam po sebi buggy, a nisam siguran da je 2.3 najavljen.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice