Smartphone anketa

poruka: 29
|
čitano: 3.598
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Smartphone anketa

Imam jedan dosta velik problem.

Znaci, zelim si kupiti smartphone(i to dobar), imam ustedjevinu od 5000 kn i trebam vasu pomoc u vezi kupnje nekog smartphone-a jer ne zelim spiskat pare na neki smartphone pa da kasnije pozalim.

Malo sam gledao po temama i vidio da nigdje nema ankete, a posto ne zelim da se nabije 50-ak postova pa da trazim, odlucio sam napraviti anketu smartphone-a 

Uglavnom, ovi mobiteli mi se najvise svidjaju. Ono sto zelim od vas je da glasate za onaj mob koji zelite i u novi post napisete koje su prednosti i zaostaci(po vasem misljenju).

Unaprijed zahvaljujem na pomoci!!!

47 HTC Desire HD
7 Samsung i9000 Galaxy S
8 Nokia N8
5 HTC HD7
http://www.youtube.com/beleudovice
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 19:23 (dturko).

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smartphone anketa

ima netko da napise malo detalja o mobitelu kojeg je izabrao???

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Smartphone anketa

Kako ce ti dat obajšenje kada glasaju na sljepo!

Svi pljuju po Iphoneu a nikada ga nisu ni vidjeli,žali bože sušaš takve prijedloge...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Smartphone anketa

mrzim iPhone. Ali sad sam ga maknuo. Ipak, vidim da svi idu na HTC Desire HD.

16 godina
neaktivan
Smartphone anketa

Ja sam imao prilike raditi sa svim ovim mobitela osim s htc 7, i moze se reci da svaki ima mane i vrline...

Prije kojih 1 mj imao sam galaxy s te sam bio zadovoljan s njim tek kad sam stavio custom rom, jer ovi njegovi, pogotovo froyo je pun lagova...

Nokiu N8 sam vidio kod frenda, ali zato ja imam nokiu c7, koji je dosta slicni mob kao n8 samo sto je n8 jaca verzija..Te svida mi se kod njih definitivno kamera, te sto ima baterija radi po par dana i njihov dobar zvucnik.

Te uz c7 imam desire hd te mogu reci samo jednu stvar, a to je da taj mob ima samo zvucnik od npr c7, bio bi to mob bez mane, jer onih njegovih 4.3" je za mene savrseno. Cak mi i baterija izdrzi preko dana, a uvijek nesto radim na njemu...

A za htc 7 vjerujem da je isto sjajan mob, samo sto meni jednostavno bolje pase android nego windows 7...

Te iphone 4 isto nije losi mob, ima zaista mnogo aplikacija za njega, makar android ima svaki dan sve vecu ponudu, te kod njega mi se svida rezolucija, ali sam ios bi mi bio puno bolji da nema onog itunesa...

Znaci svaki od ovih mobitela je sjajan mob, te biraj mob ovisno o tome koji os preferiras te ovisno za sto ce ti se sve mob sluziti   ..

Moj glas ide desire hd jer ja jednostavno preferiram android te veliki ekran :)

ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 19:48 (Luka-san).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
dturko kaže...

Znaci, zelim si kupiti smartphone(i to dobar), imam ustedjevinu od 5000 kn i trebam vasu pomoc u vezi kupnje nekog smartphone-a jer ne zelim spiskat pare na neki smartphone pa da kasnije pozalim.

Malo sam gledao po temama i vidio da nigdje nema ankete, a posto ne zelim da se nabije 50-ak postova pa da trazim, odlucio sam napraviti anketu smartphone-a 

Uglavnom, ovi mobiteli mi se najvise svidjaju. Ono sto zelim od vas je da glasate za onaj mob koji zelite i u novi post napisete koje su prednosti i zaostaci(po vasem misljenju).

Zasto nema X10? Bolji od N8? Upravo su preda mnom i poredim ih vec par dana. X10 definitivno bolji.

:)
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 19:52 (logic).
15 godina
neaktivan
Luka-san kaže...

Ja sam imao prilike raditi sa svim ovim mobitela osim s htc 7, i moze se reci da svaki ima mane i vrline...

Prije kojih 1 mj imao sam galaxy s te sam bio zadovoljan s njim tek kad sam stavio custom rom, jer ovi njegovi, pogotovo froyo je pun lagova...

Nokiu N8 sam vidio kod frenda, ali zato ja imam nokiu c7, koji je dosta slicni mob kao n8 samo sto je n8 jaca verzija..Te svida mi se kod njih definitivno kamera, te sto ima baterija radi po par dana i njihov dobar zvucnik.

Te uz c7 imam desire hd te mogu reci samo jednu stvar, a to je da taj mob ima samo zvucnik od npr c7, bio bi to mob bez mane, jer onih njegovih 4.3" je za mene savrseno. Cak mi i baterija izdrzi preko dana, a uvijek nesto radim na njemu...

A za htc 7 vjerujem da je isto sjajan mob, samo sto meni jednostavno bolje pase android nego windows 7...

Te iphone 4 isto nije losi mob, ima zaista mnogo aplikacija za njega, makar android ima svaki dan sve vecu ponudu, te kod njega mi se svida rezolucija, ali sam ios bi mi bio puno bolji da nema onog itunesa...

Znaci svaki od ovih mobitela je sjajan mob, te biraj mob ovisno o tome koji os preferiras te ovisno za sto ce ti se sve mob sluziti   ..

Moj glas ide desire hd jer ja jednostavno preferiram android te veliki ekran :)

preferiram Android. Kazu ljudi da je baterija na HTC Desire HD-u jako losa za tako velik ekran. A ovaj Android 2.3(Gingerbread) bi trebao doci na DHD i smanjiti potrosnju baterije. 

Vidim da HTC Desire HD ima najvise glasova. Najvjerojatnije cu uzet HTC Desire HD, ali cu pustit temu otvorenu da vidim kako ce ici anketa. 

TNX!

17 godina

Kupi si HTC Desire jer to svi imaju, pa zasto ne bi i ti... {#}

A ako bas hoces najbolji mob, uzmi HTC HD7. Ima velik ekran, dobru bateriju, puno memorije, kvalitetnu izradu, i dok ti kupis taj mob. doci ce Service Pack koji ce zakrpati sve vece nedostatke tog OS-a i time ce to biti daleko najbolji OS u odnosu na konkurenciju...

Jedini znacajni nedostatak HD7 je sto ne mozes za sada kupovat aplikacije na marketu (iz hrvatske), ali to mozes ionako samo sa iPhoneom kojeg ni nemas na popisu...  

Think locally, act globally...
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 20:21 (SupremeCommander).
17 godina
neaktivan

Heheheh. Mozda to cuvaju za V4 kao neki drugi ;)

16 godina
protjeran
Smartphone anketa

HTC Desire HD ti ima 0,3 incha veći ekran od Galaxy S-a, ali Galaxy S ima puno kvalitetniji ekran (AMOLED) i puno bolje boje prikazuje.

Procesori su tu negdje, OS isto, fotić kod HD-a je 8 MP (Galaxy S - 5 MP) iako to ti puno ne znači jer se ne može uspoređivat s 8 MP Innov8-a ili bilo kojeg ozbiljnijeg 8 Megapikselaša.

Baterija je jača kod Galaxy S-a (1500 mAh) nego kod HD-a (1230 mAh). Interna memorija je na strani Galaxy-a (8 / 16 GB), dok je kod  HD-a 1,5 GB.

RAM je na strani HD-a (768 MB), dok Galaxy ima 512 MB.

Sve u svemu mislim da je Galaxy S malo bolji te bi JA prije uzeo njega. I Galaxy je jako brz.

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smartphone anketa
Gledaj ima desire hd dosta prednosti.

Npr :
ima bljeskalicu, npr kad sam slikao poslije 5 popodne na galaxyu je bil crni ekran ako nije bilo postene rasvjete
daleko bolja izrada, nemozes reci da galaxy nije preplastican
Baterija nije ni jednom ni drugom nesto, meni kod oba traje nesto vise od dana
Galaxy ima bolji ekran, ali je i desire-ov sjajan, ponekad mi je cak realnija slika
Te desire je puno brzi od galaxya (mislim na stock rom) jer galaxy mozr biti brz ali samo ako stavis custom rom a onda gubis garanciju dok je desire hd stock sjajan.

Oba su sjajni mobi ali je bar za mene desire bolji
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
epic kaže...

HTC Desire HD ti ima 0,3 incha veći ekran od Galaxy S-a, ali Galaxy S ima puno kvalitetniji ekran (AMOLED) i puno bolje boje prikazuje.

Procesori su tu negdje, OS isto, fotić kod HD-a je 8 MP (Galaxy S - 5 MP) iako to ti puno ne znači jer se ne može uspoređivat s 8 MP Innov8-a ili bilo kojeg ozbiljnijeg 8 Megapikselaša.

Baterija je jača kod Galaxy S-a (1500 mAh) nego kod HD-a (1230 mAh). Interna memorija je na strani Galaxy-a (8 / 16 GB), dok je kod  HD-a 1,5 GB.

RAM je na strani HD-a (768 MB), dok Galaxy ima 512 MB.

Sve u svemu mislim da je Galaxy S malo bolji te bi JA prije uzeo njega. I Galaxy je jako brz.

Pratim temu o galaxyju i more problema plus sto se korisnici masovno zale da samsung zapusti vrlo brzo svoje modele i jako rijetko daju update. Meni licno ce HTC biti uvijek ispred sasunga.

16 godina
Smartphone anketa

zaboravio si nešto

6 iPhone 4
Volim jabuke :)
Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina
protjeran
power_user kaže...

zaboravio si nešto

Napisao je smartphone anketa a ne stupidphone anketa  {#}

Mislim ne kužim ćemu to forsiranje? Lijepo je napisao da iPhone ne dolazi u obzir i točka!

Video meliora proboque deteriora sequor
15 godina
neaktivan
Smartphone anketa

Mislim da bi bila bolja anketa koliko imate godina, jer ovi glupi komentari i teme su na razini predškolskog uzrasta.Moderatora kao da nema na forumu, jer ovo je tema kao i masa drugih za recycle bin.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 8:32 (no tengo dinero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam stavio Desire HD jre ima kao prvo za razliku od HD7 Android OS(po meni je to prednost).Ima 4,3 inča ekran,odličnu kameru.Mislim da je trenutno najboljiu kojeg možeš uzeti.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
17 godina
neaktivan
logic kaže...
dturko kaže...

Zasto nema X10? Bolji od N8? Upravo su preda mnom i poredim ih vec par dana. X10 definitivno bolji.

Za ove sto mi dadose samo cu reci da veceg nokijasa od mene nije bilo al jbg cinjenice su neumoljive.

16 godina
Smartphone anketa

Isprobao sam sve telefone koje si naveo (neke krace, neke duze) i od svih mi se najvise svidio HTC Desire koji trenutno koristim.

Odlican mi je bio i HTC HD7, ali s obzirom da za njega jos uvijek nema nekih aplikacija koje mi trebaju Desire je bio izbor.

Inace, s obzirom da mislis potrositi dosta novaca mozda da pricekas malo da dodje Google Nexus S.

Isprobavao sam malo telefon i mogu samo jedno reci - telefon je zvijer !

Iako je hardverski dosta slican kao i Desire, Google Nexus S je toliko suludo brz i ugodan za rad da pored njega Desire izgleda kao da se vuce.

Samsung Galaxy S (mislim da cak Galaxy S i Nexus S imaju isti hardware) nije niti do koljena Nexusu po pitanju brzine i ugodnosti koristenja.

Edit: sada vidim da si napisao HTC Desire HD, a ne "obicni" Desire. Njega nisam koristio nego obicni HTC Desire.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 9:03 (Mauro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Smartphone anketa

Novi HTC HD definitivno...

★★★★★
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
protjeran
logic kaže...

Pratim temu o galaxyju i more problema plus sto se korisnici masovno zale da samsung zapusti vrlo brzo svoje modele i jako rijetko daju update. Meni licno ce HTC biti uvijek ispred sasunga.

To o supportu je nažalost istina. To znam iz iskustva s Innov8, vjeruj mi. Ali vidit ćemo što će biti s ovim, ukoliko se malo drmnu i nastave izdavati update-a onda će to biti odlično.

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...
17 godina
neaktivan

Jedno veliko ako. Kao sto rekoh pratim temu o tom samsungu i tamo kako citam malo toga radi kako treba. Ne radi soft za povezivanje sa kompom, mob sa stok firmwareom i sl. Malo previse problema za top telefon. Ako jos na to dodas los support to je onda katastrofa.

16 godina
protjeran
logic kaže...

Jedno veliko ako. Kao sto rekoh pratim temu o tom samsungu i tamo kako citam malo toga radi kako treba. Ne radi soft za povezivanje sa kompom, mob sa stok firmwareom i sl. Malo previse problema za top telefon. Ako jos na to dodas los support to je onda katastrofa.

Malo si ga i ti preuveličo. Zaboravio si da je Galaxy S najprodavaniji, Android bazirani, mobitel koji je prvi prešao tu brojku od 10 milijuna primjeraka, što naravno ne znači puno u vezi samih ponašanja istog. Plus nagrada EISA-e sa Smartphone godine.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 14:38 (epic).
17 godina
neaktivan

Kao sto rekoh (citati pazljivo moje postove) na osnovu teme na ovom forumu u vezi navedenog mobitela. Procitajte par stranicca unazad anvedenu temu. Svaki treci post je oko lagfixa, registry patchera ili stock firmaware-a koji ne radi dobro. Pratim teme i u vezui DEsirea iphonea, xperie i ostalih smartphoneova ali toliko problema nema u svim zajedno.

16 godina
neaktivan
Smartphone anketa
Ja sam imao i galaxy s i sad imam desire hd, te galaxy s nije los mob koliko ga ti lagovi zafrkavaju...Ni jedan mob nema toliko lagova kao galaxy, ja jos uvijek nisam upoznao vlasnika galaxya koji nije imao neki problem. Ja npr kad sam ga kupio, stavio sam ga updateti preko kies i mob se nakon update nezeli bootati, sva sreca da sam mogao uci u recovery mod. Taj mob nema lagova kad se stavi u njega custom rom tipa darkya ili doc-a, ali kad to napravis ti ostajes bez garancije..Mnogi su platili taj mob masno i bar ja mislim da netrebaju zrtvovati garanciju jer im je samsung dao mob s lagovima. Npr. Na Desire hd imam njegov stock rom i mob je prebrz i nema uopce lagova te niti ne pomisljam na custom rom dok sam kod galaxya bio primoran to uciniti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Isprobao sam sve telefone koje si naveo (neke krace, neke duze) i od svih mi se najvise svidio HTC Desire koji trenutno koristim.

Odlican mi je bio i HTC HD7, ali s obzirom da za njega jos uvijek nema nekih aplikacija koje mi trebaju Desire je bio izbor.

Inace, s obzirom da mislis potrositi dosta novaca mozda da pricekas malo da dodje Google Nexus S.

Iako je hardverski dosta slican kao i Desire, Google Nexus S je toliko suludo brz i ugodan za rad da pored njega Desire izgleda kao da se vuce.

Samsung Galaxy S (mislim da cak Galaxy S i Nexus S imaju isti hardware) nije niti do koljena Nexusu po pitanju brzine i ugodnosti koristenja.

Edit: sada vidim da si napisao HTC Desire HD, a ne "obicni" Desire. Njega nisam koristio nego obicni HTC Desire.

Google Nexus S je napravio Samsung, i nisam siguran da je to kvalitetno. BTW, zar jos nije dosao?

HTC Desire HD ima 768 MB RAM, a Nexus S 512 MB, kako se DHD moze vuci? Nexus S nema HD snimanje, HSDPA 7.2 mbps, a DHD 14.4 mbps, jedino je baterija bolja na Nexus S.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 18:53 (dturko).
15 godina
neaktivan
power_user kaže...

zaboravio si nešto

iPhone 4 nisam stavio jer to glup mobitel i jer to kosta 8000 kn, ako vec neznas.

15 godina
protjeran
S obzirom na to kakvi su ti komentari, mislim da ti treba sta jednostavniji smartphone pa se iphone namece kao jedini izbor. ;)
16 godina
dturko kaže...
Mauro kaže...

Google Nexus S je napravio Samsung, i nisam siguran da je to kvalitetno. BTW, zar jos nije dosao?

HTC Desire HD ima 768 MB RAM, a Nexus S 512 MB, kako se DHD moze vuci? Nexus S nema HD snimanje, HSDPA 7.2 mbps, a DHD 14.4 mbps, jedino je baterija bolja na Nexus S.

Napisao sam da sam isprobavao (i sada koristim) HTC Desire, a ne Desire HD.

Koliko god da je Desire brz, Nexus je brzi i rad sa samim telefonom je puno fluidniji.

Bez obzira na HW zaboravljas da Nexus koristi Android 2.3 (mada je na verziji koju sam probao pise Android 2.4 {#} ) i to "cisti" Android bez kojekakvih GUI-a i aplikacija koje proizvodjac ubaci po defaultu na telefon.

Vjerovatno samo ta razlika u verziji OS-a i predinstaliranih aplikacija cini ogromnu razliku u brzini rada telefona. Kameru i snimanje nisam niti isprobavao jer s telefonom gotovo nikad ne slikam ili snimam, pa mi je to potpuno nebitno {#}

If you're not paranoid, you're not paying attention
17 godina
dturko kaže...

iPhone 4 nisam stavio jer to glup mobitel i jer to kosta 8000 kn, ako vec neznas.

Think locally, act globally...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice