Mislim kupit novi mob.Ova dva su mi najviše zapela za oko.Koji je od ova dva bolji i koji preporučate?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bolji ti je w595... ima bolju kameru, mislim da je sve ostalo isto...
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2469&idPhone1=2007
Evo pa sam procjeni.. Po meni ti je bolji W595 ima malo fise funkcija s obzirom da je i noviji model...ali je zato je i cijena sigurno malo veca
bolji ti je w595... ima bolju kameru, mislim da je sve ostalo isto...
nemoj njega slušat uzmi w910i naprimjer u vipa gdje je jeftinij nego uslobodnoj prodaji pa ga temeljito dekodiraj tako sam ti ja radio u vipa prije mjesec dana 800kn
svak kaže da je w910i predobar a pogotovu uz malu cjenu ako oš na crno moš proć puno jeftinije za oba 2 moba. ali to je tvoja stvar što ćeš radit neznam kakav je w595 ali
w910i je stvarno odličan
ja imam se w910i vec tri mjeseca i prezadovoljan sam sa njim...kupio sam ga i vip paketu za 800 kuna odkodiran sa njim sa dobio zvucnik ,slusalice.usb kabal,usb stik i slusalice ima dosta dobru kameru za razliku od ostalih mobitela koji imaju isto kameru od 2.0 mpx...ne steka kada natovaris memorisku full i lako je sa njim se sluziti...jedini nedostaci su mu sta mu se maska jako brzo oguli i daterija sta drzi po tri dana
vidio sam bio w595 ali ipak mi je bolji w910i