SE Spiro problem

poruka: 8
|
čitano: 2.347
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Spiro problem

Mobitel taman doša s popravka jer je bilo nešto s zamrzivanjem.. i danas ja ga uzmem, dođem doma i stavim memorijsku karticu ali kaže da nema fajlova na njoj... kaže da ima slobodno prostora 1 KB i ja mobitel priključim na PC i izbrišen sve pisme i opet... može koji savjet kako ovo riješit?

EDIT : memorijska je 4 gb San disk micro sd

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 20:29 (jukiii).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
moderator
Re: Spiro problem

formatiraj memorijsku

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina

Ah ako nije problem može li postupak kako se to radi? pošto to nikad nisam radio (:

Još svojom bodriš me lepotom za druge slep sam o tom potom jer znam, zauvek blizu si =)
16 godina
moderator

možeš preko menija u mobitelu, prouči korisnički priručnik

ili ju ubaci u neki čitač kartica pa preko kompa

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina

čitač kartice nemam,  u korisničkom priručku piše da napravim *Glavni Reset* i jesam ali dalje isto prikazuje kapacitet memorije 1 KB!

16 godina
moderator

javi se njemu

http://www.bug.hr/forum/user/vexx5555/7514.aspx

nešto tu nije ispravno, rekao bih...

16 godina
neaktivan
SE Spiro problem

Evo postupak 

Meni > Rokovnik > Datoteke (ili nešta slično) i sad tu treba imat listu "grupa" datoteka kao Glazda, Video itd.

dalje 

Opcije > Stanje memorije > Mem. kartica......i onda opet Opcije > Format mem. kartice

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
SE Spiro problem

Ostavi karticu u mobitelu te mobitel upaljen spoji sa kompom. Kada ti prikaže izbornika za vrstu konekcije, izaberi "Pohrana podataka" te pričekaj da uređaj uđe u to stanje. Zatim odi u My Computer i naći češ nešto tipa Memory stick, SE Stick, Mobile phone stick....

Zatim ideš desni klik>format i to je to.

Ukoliko ne upali, nosi mobitel nazad na garanciju.

Već sam par puta pisao o Spiru, i preporučio sam ljudima da ga ne kupuju jer jer je užasno bugovit i kvarljiv.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice