Pozdrav,zanima me koji se od ova 2 mobitela više isplati uzet,i ako može poneko objašnjenje zašto.Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jako slicni mobiteli po hardware kao i po softwaru.
Sad tu ti je glavno izgled moba te velicina ekrana.
Npr meni je ljepsi ray,ali npr neo ima hdmi i veci ekran te bih zbog toga uzeo neo
Kao što kolega kaže: slični mobiteli po svemu.
- ja bi uzeo neo veći ekran 3.7 a ray 3.3
sve ostalo je manje više isto, evo ti usporedba:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3734&idPhone2=3972
Hvala,kako sad stvari stoje uzet cu Neo (ne V,nego onaj drugi,s 8megapiksela).A dali se isplati pogledat jos koji mobitel do 2000 kn?
A dali se isplati pogledat jos koji mobitel do 2000 kn?
Do 2000kn (oglasnik) možeš pogledati:
Samsung galaxy s plus
Google nexus S
za 2200 se može naći xperia arc.
Aha,hvala.Neznam sta da uzmem,dvoumim se izmedu SE Nea,Arca ili Nexusa s.
nexus s ova dva pojede i ispljune bez ikakvog razmišljanja
Ako se dvoumiš između njih ja ti preporučujem arc.
dobar mobitel, lijepog dizajna. ICS dolazi u 4mj.
.. mene zanima koliko je na arc/neo vidljiv nedostatak internal storage naspram ray-a, i drugo jel moze netko potvrditi da li je SE Ray (t-mobile) zakljucan ili ne?
unaprijed zahvalan!
Hvala,za sad cu vjerovatno kupit Nea,jer je po meni bolji od Arca,koji ima samo veci ekran,dok Nexus otpada jer nema utora za mem.karticu
Izostanak kartice kod nexusa je stvarno nedostatak, ali ako možeš preći preko toga, u konačnici će puno više ponudit od bilo kojeg SE-a... Pogotovo za dvije i više godina, kad se na sonyja zaboravi, a nexus kao googleov telefon ima ogroman community iza sebe :)
Da vidimo malo
| 1 | Sony ericsson Neo |
|---|---|
| 1 | Samsung galaxy s plus |
| 3 | Nexus s |
| 2 | Sony ericsson Arc |
| 4 | Samsung galaxy s ii |
Vidim stavio si SGS II
ako imaš novac za njega, nemaš što razmišljati.
Da,vidio sam taj mobitel,i vidim da je najbolji.Pricekat cu do ljeta,da mu jos malo padne cijena pa cu ga uzet.
Dok dođe SGS III past će cijena.. 
Da,da znam.Prema najavama bi trebao,a sad ćemo vidjet.
Sad sam i ja tek vidio sgsII... premjesti jedan glas njemu sa nexusa :)
nexus s ova dva pojede i ispljune bez ikakvog razmišljanja
eto ti si sad ispljuno bez ikakvog razmisljanja
reci zasto je nexus "bolji" od arca?
Samo zbog toga što je službeni google-ov telefon je bolji. Već ima official update na ICS 4.0, a osim toga ima puno kvalitetniji ekran, procesor totalno druge klase od Scorpiona u arc-u koji je iz doba desire-a, arc ima zastarjeli GPU, a i što se tiče subjektivnog mišljenja, Nexus S mi je lijepši.
I ne nisam ispljunio bez razmišljanja.
vjeruj mi nema nikakve razlike obadva isto ugladjeno rade i nevidiljiva je razlika
sto se tice processora i sgx 540 i adrena 205 ja jos nisam naisao na neku igru da je na jednom trzala na drugom ne
jedini plus nexusu ide radi ICS
a ARC-u kamera (8mpx)
ovo govorim jer evo obadva su ispred mene i da moram jedan birat nebi uzeo nexusa
a za koji je ljepsi ili ne to necemo jer o ukusima se ne raspravlja
Da biraš kompjuter sa gtx 560 i 7970, gdje oba vrte sad igre odlično, a znaš da je drugi bolji, zašto bi uzeo prvi? I kako ekran kod nexusa nije prednost? A da ne govorim o jednostavno nakaradnom sučelju od SE.
.. oh da, touchwiz/vanilla je ostvarenje snova .. nemam SE, ali ne vidim da je tu Samsung u prednosti .. a odgovor na pitanje oko kompa je - jeftinije? ..
Meni su bolji. Kao i 95% xda developersa i sličnih stranica gdje se timescape miče sve u 16. A i nexus je par sto kuna skuplji u slobodnoj prodaji... Vidim da ovo nema smisla, pa sretno sa kupovinom pokretaču teme :)
Meni su bolji. Kao i 95% xda developersa i sličnih stranica gdje se timescape miče sve u 16. A i nexus je par sto kuna skuplji u slobodnoj prodaji... Vidim da ovo nema smisla, pa sretno sa kupovinom pokretaču teme :)
pa nema smisla jer su razlike neprimjetne i bilo koji da uzme ce mu radit isto kao i drugi koji nije uzeo
da si rekao samsung galaxy s2 pojede i ispljune nokiu n95 ok razlika je nebo i zemlja
ali ova dva nije bas tako kao sto mislis