SE K700i dogradnja

poruka: 8
|
čitano: 1.643
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
SE K700i dogradnja
pitanje

Ovaj moj mob nije dograđen nikad (cca. 4 godine), mislim na softver i firmware (ovo prvenstveno).

Ad.1 - Koju dogradnju da stavim na njega i što ću dobiti s time?

Ad.2 - Gdje u Zagrebu, u kraju Džamija-Zvonimirova-Držićeva-Radnička-Vukovarska-Heinzelova, naći nekog tko će mi kvalitetno i brzo dograditi taj aparat i za koju lovu (negdje u vrijeme dok sam tamo na poslu, od 8:00 do 15:30)?

Hvala

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: SE K700i dogradnja

Vise bi te dosla nadogradnja nego sto kosta mobite

17 godina
neaktivan
SE K700i dogradnja

Svaka nadogradnja firmwarea sa sobom donosi neke manje ispravke bugova u mobitelu.Imas puno stranica o tome.Posjeti malo http://cafe.mobil.hr/

Razmisli radije (naravno ako mozes) o nekom polovnom K750 pa ga flashaj na W800.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SE K700i dogradnja
autorov komentar

Da, razumijem te savjete. Ali sam čuo da je dogradnja K700 nekih 80 kn, drugi aparat za tu lovu nema. A ne uzima mi se novi mob ili rabljeni, jer mi je ovaj odličan za to što mi služi - vrlo bistar ekran za slabiji vid Osmijeh, jak i bistar zvuk za buđenje na posao, i telefoniranje. Sad, što je joystick malo u banani, to je druga stvar.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SE K700i dogradnja
prihvaćeno rješenje

Imao sam ga i isto je joystick bio u banani.To im je mana.Meni je pomoglo (privremeno) tako da sam skinuo prednju masku i ispuhao malo oko joysticka jer se nakupilo prilicno prasine.Sad cu ti poslat na pm broj pa probaj nazvati i pitati za flashanje.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano

0 0 hvala 0
17 godina
SE K700i dogradnja

Joystick kod svih crkava,pa tako i kod mene. Pomaže i otvaranje i špricanje sa WD-40.

A što se tiče nadogradnje mislim da je neisplativo jer time dobivaš malo ili ništa.

Fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: SE K700i dogradnja

Kaj se tiče software - vidi ovo:

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=66330

Vidjet ćeš razlike u softweru.

A kaj se nadogradnje tiče - kaj ti nitko od frendova nema kabl za posuditi ili p910 postolje?

Spojiš se na net i središ sam, a lovu potrošiš na pivu!

btw, sam k700 je fenomenalan!

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2008 23:58 (mrgud).
17 godina
neaktivan
SE K700i dogradnja
autorov komentar

Rastavljao sam i čistio joystick, ne pomaže. Ali nije on ni strašno loš, podnošljivo.

A što se tiče ovog popisa dogradnji izgleda podosta, možeš zamisliti kad je K700 "od nule" Osmijeh Ne znam koliko bih dobio s dogradnjom, ali idem to uraditi. Vjerujem u kakvo-takvo osvježenje.

Nisam u trendu s mobitelima, ne pratim to kao vi da bih ocjenjivao što je isplativije, a niti gledam na mobitel kao neku bitno stavku koju moram promijeniti kao PC komponentu. Meni je flashanje ovog mog sasvim dovoljno zbog toga što mi taj K700 nudi sve što mi treba, samo neka stabilno radi (ponajviše za buđenje Osmijeh).

Hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice