Evo ovako na navedenom mobitelu imam problem,otvorim google maps i krene učitavat i pljune error,kao da probam kasnije,ja probam kasnije ista stvar,probat ću skinuti novi google maps i staviti gore ako neuspije što mi preostaje? novi frimeware nema šanse da stavim jer imam pun kufer važnih brojeva.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš Samsung New Pc Studio pa možeš pomoću njega napraviti backup imenika, staviš novi firmware i vratiš stari imenik. Što se tiče Google Mapsa na tome mobitelu mogu reći samo da je jedno veliko njesra. Imam taj mobitel, zadnju verziju GM i kad pokrenem program, baci me na Aljasku ili negdje drugo. Znam da mobitel nema GPS ali koristi trianguliranje (ispravi me ako sam krivo napisao, jutro mi je) i ne radi kako treba...
Imaš Samsung New Pc Studio pa možeš pomoću njega napraviti backup imenika, staviš novi firmware i vratiš stari imenik. Što se tiče Google Mapsa na tome mobitelu mogu reći samo da je jedno veliko njesra. Imam taj mobitel, zadnju verziju GM i kad pokrenem program, baci me na Aljasku ili negdje drugo. Znam da mobitel nema GPS ali koristi trianguliranje (ispravi me ako sam krivo napisao, jutro mi je) i ne radi kako treba...
Evo kopirao sve brojeve na PC.I sada treba se igrati multiloaderom jer mi je on puuuuuuuuuuno jednostavniji.Uz to još mogu i staviti izgled iPhonea,HTCa i takvih.
edit
imam pitanje,dali ja mogu taj imenik prebaciti na nokiu? starija nokia kupljena prije otprilike 4 godine nije smartphone normalno,nego običan telefon,za sat-2 javim.
Za prebacivanje imenika između mobitela različitih proizvođača bih ti preporučio MobileEdit!.