Samsung Galaxy SIII problem

poruka: 7
|
čitano: 2.204
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

imam problem s mrežom na mobitelu..mislio sam da je do operatera (TELE2), išao mijenjati SIM karticu, al je ispalo da problem i dalje postoji..moji su doma također na TELE2, al njima sve funkcionira normalno..ne znam je li do softwera ili je sam uređaj pokvaren (usput, star je tek mjesec dana)

evo par screenshotova da vidite što točno piše pa ako netko zna koji je problem, molio bih pomoć :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vidio sam to, al ima 184 strane..ko će to nać

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy SIII problem
robinho94 kaže...

Postavi tamo pitanje, prije ces dobiti odgovor.{#}

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
14 godina
neaktivan
robinho94 kaže...

S obzirom da sam ja imao S3 meni se to isto događalo dok sam bio na vip mreži i jedino je pomagalo to da ugasim uređaj, izvadim bateriju i sim karticu i pričekam 5 minuta i onda to sve složim i on se spoji na mrežu normalno...nemam pojma koji je bio uzrok tome jer to najedanput naleti i to je to...nije pomagalo ni ponovno pokretanje uređaja (restartiranje)...

sad da sam ga ja išao nosit tamo na servis reklamacije ovo ono nema šanse da gubim vrijeme na to, mislim da ima dosta ovih u Samsungu pa nek oni to rješavaju

Ali stvarno nevjerojatno čovjek to ne bi očekivao na takvom HIgh-End Gadgetu...ali eto {#} ipak je to firma koja je bolja u proizvodnji frižidera.

el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 23:39 (hsatUSA).
16 godina
neaktivan

Da...baš katastrofa..niš, ja ću ga odnijet idući tjedan u europatrade servis pa ću vidjet hoće li složit kaj..ak ne valjda se može dobit novi uređaj

16 godina
neaktivan
Notorious kaže...
robinho94 kaže...

Postavi tamo pitanje, prije ces dobiti odgovor.{#}

Vidiš..mogo sam i tak napravit, nisam razmišljal :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice