Samsung Galaxy S3 jucer sam vratila na tvornicke postavke i od tad nikoga ne mogu da nazovem. Kad pokusam pise "Nije registrovano na mrezi". Kad mene neko pokusa da nazove,kod njega zvoni,ali meni nista ne pokazuje. Mada ikona za signal je puna. i ne znam da li ima ikakve veze,ali od vracanja na tvornicke postavke pojavila mi se nova ikona,gore kod ikone za bateriju,nesto u obliku oka. Da li neko zna u cemu je problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
S obzirom da si žensko nemogu ti preporuciti da ROOTaš mobitel pa fleshas neki ROM ( nedami se sad objasnjavat sta to znaci ), ako imas garanciju odnesi mob. neka ti ga poprave, ali s obzirom da je stari mobitel mislim da nemas .. ja mislim da je tu problem s matićnom koja inace zadaje probleme kod S3 .. odi u neki ducan sa mobitelima i reci neka ti ROOTA mob i FLESHA neki novi ROM, iili cak bolje neka instalira stariju ili noviju verziju androida za taj model...
Također mozes probat kupiti novu SIM karticu, ali cisto sumnjam da je to probelm ..
Samsung Galaxy S3 jucer sam vratila na tvornicke postavke i od tad nikoga ne mogu da nazovem. Kad pokusam pise "Nije registrovano na mrezi". Kad mene neko pokusa da nazove,kod njega zvoni,ali meni nista ne pokazuje. Mada ikona za signal je puna. i ne znam da li ima ikakve veze,ali od vracanja na tvornicke postavke pojavila mi se nova ikona,gore kod ikone za bateriju,nesto u obliku oka. Da li neko zna u cemu je problem?
Ta ikona u obliku oka je znak da je upaljen senzor i kamera koji prate vaše oko i drže ekran upaljen dok ga se gleda. kad se ekran ne gled ili kad se mob makne od lica ekran se gasi. preporucljivo je ugasiti to u postavkama jer cucla bateriju drzeci kameru upaljenu.
notifikacija na lijevoj strani ekrana je simbol od nadogradnje androida. ako se mobitel vrati na tvornicke postavke onda se obicno moraju nanovo instalirati nadogradnje. mozda to pomogne sa signalom.