Samsung Galaxy s3 problem

poruka: 1
|
čitano: 1.633
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy s3 problem

Evo ovako ljudi, meni je prije nekih mjesec dana mobitel poceo sam blokavati i onda ga ne bi mogao ugasiti ni upaliti, morao bi izvaditi bateriju. I sad jutros bzvz nesto bia po fejsu itd i ekran mi zatreperi i ugasi se mob, ja ga iden upalit i baterija je sa 80% PALA na 2% !! Nego sta je pravi problem, dobro da je samo to, nego mi je reklo nesto DATA HAS BEEN CORRUPTED, te kako ga moram vratiti na tvornicke postavke ukoliko ga zelim opet koristit, a ja iman video i slika i pjesama, uspomena s putovanja kolko god oces, i eto ja pritisa to racunajuci nac cu neki program pa cu vratit sve te slike. I napravim to, slike sve izbrisane, sve skroz novo, a mobitel opet zatreperi pa se gasi. Ne mogu ga koristit duze od 5min. Nosim ga u tele 2, salju me u neku drugu firmu, odem tamo i kazu AKO TI TREPERI, NEMA TU POPRAVKA. TO JE MATICNA PLOCA I TO JE 1000kn...ja gledan jel me zajebava il sta? Prije god ipo dana san uzea mobitel za 4500kn i sad da dajen 1000 za popravak a upitno je oce li ga popravit. Sta vi mislite sta moze bit razlog tog treperenja i gasenja, znate li kako vratiti stare fileove, slike videe itd, i ako ima neko iz splita, znate li koji dobar servis za mobitele da mi to naprave kako bog zapovida.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice