Samsung galaxy s3 mini baterija

poruka: 9
|
čitano: 22.358
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kupio sam ovaj mobitel prije 3 tjedna i u zadnja dva dana sam primjetio jedan problem.Sinoc sam napunio mobitel skroz do kraja,i probudim se jutros pise da imam 70% baterije.Kako je moguce da mi se toliko baterije istrosilo a mob uopce nisam koristio,wifi i mobilni podaci su bili iskljuceni,cak mi je stednja baterije bila ukljucena.Primjetio sam jos i ovo(slika) sto mi je jako cudno.Mobitel punim skoro svaki dan dosta ga koristim,rijetko ga praznim do kraja,npr dodje mi baterija do 15% i onda ga stavim na punjenje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 11:35 (besla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo opet mi se to sinoć desilo,imao sam 70 posto baterije,probudio sam se na 20 posto.Dali je itko imao sličnih problema sa ovim uređajem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Samsung galaxy s3 mini baterija

svi ti mobiteli na touch ili barem velika većina njih ima bateriju koja kratko traje, pogotovo ako koristiš fejs i ta sranja potroši ti se u tren oka

11 godina
neaktivan

Evo ovako.

Ja posjedujem isti mobitel i nemam takav problem..

Probajte sljedece:

1. Isprazni ga na 0 % da se sam ugasi.

2. Kad ga upalis iskljuci ga sa wifi ili neta znaci ugasi podatke.

3.Nista nesmije biti upaljeno dok se mobitel puni niti nesmijes tipkati po njemu.

4. Skini si Battery Doctor (malo ga prouci ne 3 faze punjenja dok se napuni do 100 % mora se puniti jos 20 minuta i to produzuje vijek)

5. Kad ti se napuni stavi si tamniju pozadinu i smanji svjetlinu zaslona na 40 %

6.Kada to sve ucinis ostavi ga sa 100 & baterije preko noci i onda se javi kako je proslo i mogu ti dati jos par stvari da produzis vijek baterije. I niposto nemoj zatvarat aplikacije task klerima NIPOSTO. RTadje ga restartaj.

Evo kad to ucinis daj sliku dijagrama ono potrosnje baterije da vidimo trebalo bi radit.

Prvo probaj bez battery doctora gledat dok dodje do 100% onda mjeri jos 20 minuta i onda ga iskljuci sa punjaca i ostavi preko noci..

16 godina
neaktivan
wrc kaže...

Evo ovako.

Ja posjedujem isti mobitel i nemam takav problem..

Probajte sljedece:

1. Isprazni ga na 0 % da se sam ugasi.

2. Kad ga upalis iskljuci ga sa wifi ili neta znaci ugasi podatke.

3.Nista nesmije biti upaljeno dok se mobitel puni niti nesmijes tipkati po njemu.

4. Skini si Battery Doctor (malo ga prouci ne 3 faze punjenja dok se napuni do 100 % mora se puniti jos 20 minuta i to produzuje vijek)

5. Kad ti se napuni stavi si tamniju pozadinu i smanji svjetlinu zaslona na 40 %

6.Kada to sve ucinis ostavi ga sa 100 & baterije preko noci i onda se javi kako je proslo i mogu ti dati jos par stvari da produzis vijek baterije. I niposto nemoj zatvarat aplikacije task klerima NIPOSTO. RTadje ga restartaj.

Evo kad to ucinis daj sliku dijagrama ono potrosnje baterije da vidimo trebalo bi radit.

Prvo probaj bez battery doctora gledat dok dodje do 100% onda mjeri jos 20 minuta i onda ga iskljuci sa punjaca i ostavi preko noci..

Imam vec skinut Battery Doctor i pomogao mi je.Nije mi se skoro nijednom desilo da izgubim 30 posto baterije preko noći.A zasto da ne zatvaram aplikacije task clearerima?Koristim onaj Clean Master,od istog proizvođača kao Battery Doctor i zasad nikakvih problema.

11 godina
neaktivan

Ako gasis aplikacije tako to trosi bateriju . 

A preko noci je normalno da potrosi maxx 4 posto ne vise .

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Samsung galaxy s3 mini brisanje brojeva

Dali netko zna dali se može i kako pronaći izbrisani telefonski broj na aparatu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Uopce ne koristim nikakve batery doctore jer sam se uvjerio da nema nikakve koristi od njih.Jednostavno baterija ili valja ili nevalja.Pa moj stari galaxy s1 negubi više od 5 posto preko noči a i baterija mu je stara.Imam i s3 i gotovo ne troši bateriju u stanju mirovanja.Primjetio sam jedino da mi je baterija bolja na androidu 4.1.2 nego na 4.3 pa sam se i vratio na 4.1.2

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam navedeni uređaj i imao sam taj problem. Nosio sam ga 3 puta na servis, mjenjali su mi integralni krug i bateriju tada. I sada sam zadovoljan sa trajanjem baterije. Zna izdžati do 2 dana :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice