Ae da se i ja opet malo ubacim u raspravu... :D
Ovako, bio sam na stock for point one poin two dželibin modanom po vlastitom ukusu, i no mi nekako dosadio, pa reko idem da probam nešto novo za svoj telefončić. I vojla, zapne mi za oko ni manje ni više nego 4.2.2 Resurrection Remix verzije 4.0.7 i nabacim ga na i9100. Naravno prvi dojmovi užasni, greške fc, bat umire...no sjetim se da sam zaboravio formatirati koješta u CWM(my bad). Slijedi drugi pokušaj, i eto, fino polako flashao, odabrao stock CM ponuđeni kernel. Za početak mob se paliii i boota rom, odlično 1-0 za mene.
Dojmovi(ako nekog zanima):
Baterija bat bat... loše brate loše...jedva jedan dan uz nekorištenje(ipak prvo punjenje, mislim biće bolje). I naravno nakon drugog punjenja već je situacija bolja, 1 dan ali nije dosta pa pronjuško šta se nalazi u zip fajlu ROM-a na kompu i vidim samo neke siromašne tweakse...to be continued..
Fluidnost: Dobra
Brzina: Odlična
Funkcije/Resurrection Tools: Odlično
Halo: Zakon
Ukupni dojam(prvi): Dobar
...pa da nastavim na prije, najdem na xda onaj "MOD Pure Performances", skinem i pogledam šta je lik nabaco nutri, sega i svaćeg, baš si dao truda, no dobro neću u detalje. Nakon što sam ga flashao, mob je malo trzao, i baterija ništa bolja ali nakon 3 punjenja i 3 dana korištenja sve se smirilo, skripte i ostala ekipa su se udomaćili i mobitel je počeo glatko da radi uz nešto bolju bateriju.
Ukupni dojam(drugi): Odličan.