Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.293.241
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
hd22sb kaže...
isprike, s moba sam odgovarao pa mi izgledalo kao da win crazy pita

ugl nova verzija youtuba ima te probleme, čeka se nova verzija da ju google izbaci gdje će biti otklonjen taj problem

probaj instal stariju verziju gapsa i nemoj raditi upgrade youtube-a

Isprobao i radi odlično! Thx

15 godina

eo uspio sam, audiotagger, oznacis sve pjesme, odabares sliku, acceptas, potraje 5 min i nakon toga imas isti cover na svim pjesmama :)

hvala svima

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozz drugari na forumu, imam jedan problem na samsung s2 nikako ne mogu da uhvatim GPS signal?

Instalirao sam navigaciju  ali nikak da uhvati signal? 

Mob sam dobio iz Kanade, bio je zakljcan na mrazi u servisu otkljucan. Sve radi kako treba ali  nece GPS

Trenutna verzija androida je 4.1.2

Da li i kako mogu rijesiti ovaj moj problem?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
ljubisa.s kaže...

Pozz drugari na forumu, imam jedan problem na samsung s2 nikako ne mogu da uhvatim GPS signal?

Instalirao sam navigaciju   ali nikak da uhvati signal?

Mob sam dobio iz Kanade, bio je zakljcan na mrazi u servisu otkljucan. Sve radi kako treba ali   nece GPS

Trenutna verzija androida je 4.1.2

Da li i kako mogu rijesiti ovaj moj problem?

Hvala

Odi u postavke i lokacijske usluge i oznaci sve.

Ako to ne pomaze napravi factory reset (brise sve i vraca  na tvornicke postavke)

15 godina
neaktivan
Strpi se malo na otvorenome, nekada treba i dvije - tri minute da se prvi puta locira, poslje toga se sve odvija instantno
15 godina

Jel moguce staviti Dorimanx kernel na NearROM Superlite?

ja sam stavio ovaj: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1617219 i mobitel se ne zeli ukljuciti..

mozete mi neki kernel preporuciti koji da stavim da radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Michael11 kaže...

Jel moguce staviti Dorimanx kernel na NearROM Superlite?

ja sam stavio ovaj: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1617219 i mobitel se ne zeli ukljuciti..

mozete mi neki kernel preporuciti koji da stavim da radi?

pa da citas znao bi koji treba odabrat....pise koja verzija ide s kojim romom....s neatom ide 8.xx verzije mislim da je zadnji stabilan 8.38...idi na download link prvi kerneli su 9.xx i ispod njih su 8.xx

Opali HVALA ↓↓↓
13 godina
neaktivan

Ima netko savjet za neki rom?

Bio sam koristio zadnjih mjesec i nešto SlimRoms, ali s novom verzijom se sve poremetilo, a i polagano mi ga je pun klinac

mislio sam baciti gore Omegu opet, ali sam otvoren za druge šanse..kakav je neatlite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ako se mene pita Neat je najbolji samsung base.
Uskoro cu nadam se preci na CM jer ce izaci 4.2.2 stable, sad se vrti RC2.
Ja sam na NeatLiteu i zadovoljan sam.
Iako sam veci fan AOSPa pa cekam da CM izbaci stabilnu.
17 godina
neaktivan

Meni Resurrection Remix 4.0.7 s Dorimanx 9.39 kernelom super, prporuka.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Također bio na Neat-u zadnjih 5-6 mjeseci. Odličan rom, super stabilan i od mene ima samo preporuke. Čisto iz dosade i malo promjene zadnjih par dana sam se opet vratio na cm...

0 0 hvala 0
14 godina
Volume kaže...

Također bio na Neat-u zadnjih 5-6 mjeseci. Odličan rom, super stabilan i od mene ima samo preporuke. Čisto iz dosade i malo promjene zadnjih par dana sam se opet vratio na cm...

Jesi na RC 2 (4.2.2) ili nocnima (4.3.0)?

14 godina
protjeran
dinos3 kaže...
Volume kaže...

Noćnima, daleko su od kolike-tolike stabilnosti tako da ću na rc2. Neznam kakva je baterija na rc2, ali na ovim noćnima je očajna. Ako i na njima bude loša vraćam se na dobri stari neat

Cm 10 4.1.2 je bio odličan, neznam zašto su odustali od izbacivanja barem rc verzije. Više nigdje ne mogu naći niti njegov nightly...

14 godina
Volume kaže...
dinos3 kaže...
Volume kaže...

Noćnima, daleko su od kolike-tolike stabilnosti tako da ću na rc2. Neznam kakva je baterija na rc2, ali na ovim noćnima je očajna. Ako i na njima bude loša vraćam se na dobri stari neat

Cm 10 4.1.2 je bio odličan, neznam zašto su odustali od izbacivanja barem rc verzije. Više nigdje ne mogu naći niti njegov nightly...

Ma RC2 mora biti dobar.

14 godina
Ako stavis RC2 javi dojmove, trebalo bi biti sve 5.
14 godina
protjeran

Evo baš maloprije stavio pa ću ti sutra navečer javiti dojmove. Na prvu vidim da radi daleko ''ugodnije'' od 10.2

1 0 hvala 1
14 godina
Mozes i sada javiti dojmove, ako si ga koristio od jutra.

Nisam bas pratio dodatke za smartphone (folije za ekran, baterije, case)

Sad imam 3 pitanja
1. Moze preporuka neke baterije koja ne prosiruje mobitel, a daje bolje rezultate (ako tako sta postoji)...

2. Moze preporuka casea, i s kakvim ste bili najvise zadovoljni? (dual layer, obicni metalni blabla..)

3. Moze preporuka folije za ekran, i s kojima ste bili najvise zadovoljni? Vidim imaju neke anti-glare, anti-spy i tako dalje, pa ako netko moze da mi objasni koje cemu sluze.

Hvala svima na odgovorima ;)
16 godina
dinos3 kaže...

Sad imam 3 pitanja
1. Moze preporuka neke baterije koja ne prosiruje mobitel, a daje bolje rezultate (ako tako sta postoji)...

2. Moze preporuka casea, i s kakvim ste bili najvise zadovoljni? (dual layer, obicni metalni blabla..)

3. Moze preporuka folije za ekran, i s kojima ste bili najvise zadovoljni? Vidim imaju neke anti-glare, anti-spy i tako dalje, pa ako netko moze da mi objasni koje cemu sluze.

Baterija - odlicna za te pare...cjeli dan mi traje uz net i whatsapp pisanje

Case - meni najbolji

a foliju nenosim...s2 ima gorilaglass tako da mu ni netreba trebas stvarno krkan bit da ogrebes staklo.....

evo nije s2 lumia 900 je al isto staklo ima pa pogledaj test :D

Opali HVALA ↓↓↓
14 godina
protjeran

Evo da ti napišem par riječi kako sam obećao...

Razlika u odnosu na 10.2 je poprilična što se tiče stabilnosti, vizualno ne vidim nikakve razlike. 2-3 puta tokom dana mi se dogodilo da mi je mobilni net jednostavno pukao i dok nisam restartao mob nije se htio vratiti. Ovo neću pisati kao neki minus jer lako može biti da je modema. Večeras ću staviti LQ6 kojeg sam odavno koristio s cm-om, s njim nikad nikakvih problema, a i čini mi se da s njim i baterija traje duže...

Jedina dva minusa koja mogu dati rc-u su PO MENI loša baterija i povremen šum u slušalicama dok ih koristim. Ovo sa slušalicama se nekim korisnicima znalo događati još i 10-tke, ali koliko se sjećam drugi kernel je riješavao te probleme. Tako da ću staviti dorimanx i vidit hoće li riješiti to i hoće li biti kakvog pomaka što se tiče baterije.

Ako i dalje ne budem zadovoljan vraćam se na dobri stari Neat i Apolo

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Samo da podijelim iskustvo.

Niti na jednom ROMu nisam mogao slati ni primati MMS (VIP), uzrok je bio instaliran ONE NOTE u čije postavke nisam ulazio ali neznam kakve veze ima sa MMS. Čim sam ga deinstall MMS radi (nije ova zadnja verzija ONE NOTE i za nju neznam)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pozdrav svima.
Imam par pitanja vezanih uz nadogradnju softvera za SGS 2(T-mobile).
Ponosni sam vlasnik gore navedenog mobitela i prije jedno pola godine sam se odlučio za nadogradnju softvera s ICS-a na JB.
Nakon tih cca pola godine korištenja primijetio sam da mobitel ne radi kao na ICS-u i povećana mu je potrošnja baterije.
Zbog navedenih razloga htio bi vratiti ICS a nisam sam pametan kako, budući da sam relativno nov u svijetu androida.
Zanima me da li je moguće vratiti staru verziju softvera (ICS) na mobitel putem Samsungovog softvera?
Ako nije moguće vraititi ICS putem Samsungovog softvera pa se odlučim na "flešanje" istoga da li netko zna jel gubim garanciju?
Da li neko ima original ICS za SGS 2 Tmobile? (Ako da, da li bi ga mogao uploadati da ga mogu skinuti)
I na koji način bi mi bilo najjednostavnije obaviti postupak "flešanja" na ICS?
Svima unaprijed hvala na pomoći.
Lp

0 0 hvala 0
16 godina
Xperia_U_U kaže...
Pozdrav svima.
Imam par pitanja vezanih uz nadogradnju softvera za SGS 2(T-mobile).
Ponosni sam vlasnik gore navedenog mobitela i prije jedno pola godine sam se odlučio za nadogradnju softvera s ICS-a na JB.
Nakon tih cca pola godine korištenja primijetio sam da mobitel ne radi kao na ICS-u i povećana mu je potrošnja baterije.
Zbog navedenih razloga htio bi vratiti ICS a nisam sam pametan kako, budući da sam relativno nov u svijetu androida.
Zanima me da li je moguće vratiti staru verziju softvera (ICS) na mobitel putem Samsungovog softvera?
Ako nije moguće vraititi ICS putem Samsungovog softvera pa se odlučim na "flešanje" istoga da li netko zna jel gubim garanciju?
Da li neko ima original ICS za SGS 2 Tmobile? (Ako da, da li bi ga mogao uploadati da ga mogu skinuti)
I na koji način bi mi bilo najjednostavnije obaviti postupak "flešanja" na ICS?
Svima unaprijed hvala na pomoći.
Lp

imas na xda , i jos bolje vamo.... logiraj se i nadi sta trebas

Opali HVALA ↓↓↓
13 godina
jocommb kaže...
dinos3 kaže...

Sad imam 3 pitanja

Baterija - odlicna za te pare...cjeli dan mi traje uz net i whatsapp pisanje

Case - meni najbolji

a foliju nenosim...s2 ima gorilaglass tako da mu ni netreba trebas stvarno krkan bit da ogrebes staklo.....

evo nije s2 lumia 900 je al isto staklo ima pa pogledaj test :D

bateriju sam narucio istu kao i ti, mogu rec da nije losa traje mi 2-3h duze od samsungove od 1650mah uz stalno igranje igara i dop. na viberu i FB
CASE - sam uzeo ovaj sivi 

kad smo vec kod baterija i punjenja negdje sam procitao da se treba iskopcat s punjaca mob. prije nego sto dode do 100% da tako baterija traje duze {#}

warrior
12 godina
neaktivan
Jel zna netko nesto o aktualizaciji softvera? Ja imam dosta staru verziju, pa mislim da bi trebao aktualizirat, al jel se to placa?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
carmichael kaže...
Jel zna netko nesto o aktualizaciji softvera? Ja imam dosta staru verziju, pa mislim da bi trebao aktualizirat, al jel se to placa?

Not sure if troll or just....

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
12 godina
neaktivan
Ne ozbiljno, imam 2.3.5, verziju pa se pitam hahah

0 0 hvala 0
14 godina
carmichael kaže...

Ne placa se.

12 godina
neaktivan
Pisalo mi je da se mozda placa pa sam se zamislio

0 0 hvala 0
14 godina
carmichael kaže...
Pisalo mi je da se mozda placa pa sam se zamislio

Nema problema, 100% se ne placa, moras biti spojen na internetsku vezu da skines file i instaliras (mobitel to automatski radi).

14 godina
protjeran

Inače to ti je download oko nekih 500 mb pa samo da znaš, neznam kakvi paket interneta imaš. Da se ne bi čudio ako ti pare nestanu s računa... Ili jednostano to obavi preko wifi-a

2 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice