Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.293.118
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Nono kaže...

I još jedno pitanje za ofišl JB. Na sammobile vidim da su došle neke nove verzije (Uzbekistan, Russia, Norway, Italy...). Da se samo držim "Nordic countries" verzije ili da stavim neku drugu?

Meni je Nordic verzija imala problem za battery drain-om. 

Sada imam Norway Telenor i radi super. PReporuka ;)

14 godina

Evo momci odlučio sam otkriti svoj pravi identitet... Evo na slici smo moj mobitel S2 i ja! Ne šaljite mi PM već imam 3-4 dečka

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
2 9 hvala 0
13 godina
protjeran
kuleee kaže...

Evo momci odlučio sam otkriti svoj pravi identitet... Evo na slici smo moj mobitel S2 i ja! Ne šaljite mi PM već imam 3-4 dečka

A ona bi kao trebala biti lijepa?

14 godina
kuleee kaže...

Nisam ti dao TD samo zato što smo dobri, ali nemoj to više ponoviti, molim te.
Žao mi je što isti senzori slikaju moju gadost i ovo.

A što se ove tiče, puknit' i ostavit', nek smrdi. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina

Failao sam s forom. Očito je samo meni bila fora :D

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
kuleee kaže...

Failao sam s forom. Očito je samo meni bila fora :D

Ma da ne duljimo, nije loša, ali svejedno.
hehe. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina

Jel ovo neki naš?

3. post

p.s. neki link za download zadnjeg cm kernela?

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 21:02 (sudy_freak).
Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
Da li je netko probao flashnuti danasnji cm10.1 nightly? Stalno dobijam bootloop...
Na Antutu benchmark grafovima se pojavio Galaxy S4. Bas sam se iznenadio kad sam malo prije testirao.
S2, CM10.1 Nightly - Android 4.2.2
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
parizer kaže...
Da li je netko probao flashnuti danasnji cm10.1 nightly? Stalno dobijam bootloop...

Ista priča, svima.

14 godina
neaktivan
Nono: ”Odlično!To je ovaj pretpostavljam: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140192”

I jesi stavio ovaj kernel na službeni JB, kakve su impresije?
14 godina
protjeran
hd22sb kaže...
Doctor Freak kaže...

S kojim programom povuči trenutni rom na s2?? 

NPR imam tele2 s2 i njihov rom gore, probao sam rom za tele2 iz sammobile-a ali mi ne funkcionira pa bi htio ovaj svoj orginal napravit backup da ga mogu danas sutra opet vratiti ODIN-om.

Dakle da od trenutnog roma dobijem md5 file...

nandroid backup

Nešto da ne zahtjeva root??

17 godina
neaktivan
Android kaže...
Nono: ”Odlično!To je ovaj pretpostavljam: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140192”

I jesi stavio ovaj kernel na službeni JB, kakve su impresije?

Javim u subotu. Sutra (petak) sam na službenom putu i trebam mob, pa da ne riskiram, ostavljam testiranje za vikend {#}

14 godina

delete, krivi thread.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 10:29 (dinos3).
14 godina
neaktivan

Trenutno sam na španjolskom jb, evo vidim da neki pišu da je puno bolji ovaj norveški. E sad me zanima ako bi se prebacio na norveski preko odina moram li wipe radit?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ne moras.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
JB XWLSD + Speedmod kernel + app Greenify = brz i stabilan rad, za bateriju je još prerano govoriti...
13 godina
neaktivan

Kad ce vise UBUNTU?!?!??!?  ne mogu vise izdrzat!!!! :P

0 1 hvala 0
15 godina

evo danas bas bio kod kolege i kaze da ima problema s mobom tj. kad stavi masku case  na mob (probao je vise njih) kad ga neko zove taj koji ga zove cuje sebe ko neki echo, dok kad skine masku mob radi bez problema . heheh svasta

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
@4L4N
Šta čekaš, pomogni u portanju!
Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
14 godina
marxone kaže...

evo danas bas bio kod kolege i kaze da ima problema s mobom tj. kad stavi masku case  na mob (probao je vise njih) kad ga neko zove taj koji ga zove cuje sebe ko neki echo, dok kad skine masku mob radi bez problema . heheh svasta

E negdje sam citao da je to vec poznati bug. I ja sam to primjetio kod sebe.

Zna tko kako popraviti?

15 godina
dinos3 kaže...
marxone kaže...

E negdje sam citao da je to vec poznati bug. I ja sam to primjetio kod sebe.

Zna tko kako popraviti?

ja sam mislio da se zajebava, kad stvarno istina {#}

evo i rijesenje za to

This is how to guide on fixing the problem faced by a lot of s2 users who have echo back on calls

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 3:03 (marxone).
13 godina
neaktivan
Kordy kaže...
@4L4N

skinuo sam ga za pc.... Bacam se na posao samo da malo bolje skuzim terminal emulator!!!! :P

13 godina
neaktivan
4L4N kaže...
Kordy kaže...
@4L4N

skinuo sam ga za pc.... Bacam se na posao samo da malo bolje skuzim terminal emulator!!!! :P

Ako imaš 32GB karticu na mobitelu i tjedan dana vremena čekati samo da compileaš Android na mobitelu, samo daj. {#emotions_dlg.}

Dakle android compileaš na PC-u koji vrti neki Linux, recimo Ubuntu, Mint ili nešto slično jer ti treba dobar CPU za to i dovoljno prostora na HDD (bar 50GB).

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
13 godina
neaktivan
Unix kaže...
4L4N kaže...
Kordy kaže...
@4L4N

Ako imaš 32GB karticu na mobitelu i tjedan dana vremena čekati samo da compileaš Android na mobitelu, samo daj. {#emotions_dlg.}

Dakle android compileaš na PC-u koji vrti neki Linux, recimo Ubuntu, Mint ili nešto slično jer ti treba dobar CPU za to i dovoljno prostora na HDD (bar 50GB).

3h mi je trebalo za instalirati wine.... po tome se vidi da se kuzim!  xD

17 godina
neaktivan

Postoji li rješenje katastrofalno jadnog zvuka, mislim kad se sluša glazba preko slušalica.

Ima resurrection 3.1.3 rom i prije njega dosta drugih, ali katastofa zvuk.Stavljao razno razne equilajzere i loše opet, ili neznam podesit.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Limac kaže...

Postoji li rješenje katastrofalno jadnog zvuka, mislim kad se sluša glazba preko slušalica.

Ima resurrection 3.1.3 rom i prije njega dosta drugih, ali katastofa zvuk.Stavljao razno razne equilajzere i loše opet, ili neznam podesit.

Meni je na JellyBamu super zvuk, ima dobar EQ. Inače jako pazim na kvalitetu zvuka, sve slušam u FLAC-u ako je moguće i na JellyBamu imam dobar zvuk.

17 godina
neaktivan
Unix kaže...
Meni je na JellyBamu super zvuk, ima dobar EQ. Inače jako pazim na kvalitetu zvuka, sve slušam u FLAC-u ako je moguće i na JellyBamu imam dobar zvuk.

Imao sam i JellyBam, isto nis koristi, "tanak" zvuk basova nema, na prije sam imao HTC desire i zvuk je na default postavkama bio super, ali ovo ...

13 godina
neaktivan
Limac kaže...
Unix kaže...

Imao sam i JellyBam, isto nis koristi, "tanak" zvuk basova nema, na prije sam imao HTC desire i zvuk je na default postavkama bio super, ali ovo ...

Meni je super bas na JellyBamu. Jesi probavao EQ koji dolazi s njim?

17 godina
neaktivan

Ma probao EQ ali nista, nisam rekao ali uglavnom slušam FM radio - spirit blabla..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Ja sad surfam u chromu beta i mob loce bateriju i vruc... gledam temp kad ono 41 stupanj. Hmm

lol šta zbilja postoji lik koji ses zove PC -stručnjak?{#}

pero_HR
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice