Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.292.646
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Evo potvrda Kordy-evih riječi (link).

MIUI V4.0 ROM-ovi su bili bazirani na CM9 do sada (za naše mobitele).

Oni za Nexusa su pisani od stane MIUI Team-a.

MIUI V4.0 ICS je portao član Adyscorpius koji je prestao raditi na tome zbog, kako kaže "I haven't PC yet".
Osobno koristim njegov MIUI 2.3.7 (baza MIUI v.2.2.3) koji je masterpiece MIUI-a .

Zanimljiv vikend nam dolazi - definitivno.
Jedino me muči što je sa cijanogežanima?
Ne rade nešto (ili ne pratim na pravom mjestu)? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Evo ja stvarno odusevljen ovim CM9 (postajem dosadan?) i vjerujte da sa velikim nestrpljenjem cekam konacnu verziju. Ovo je pravi pravcati ICS. Za sada ne radi video snimanje, suradnja sa PC i jos neke sitne stvari. Ostavit cu ga jedan dan da ga malo isprobam.

I za ove sto koriste ovaj zadnji XXLPQ:

-primjetio sam da je baterija primjetno bolja u odnosu na leak izdanja.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Po meni je CM9 blizu za "daily use"...

Ovo ne radi:

• MTP File Transfer partially broken (USB Sharing) -potrebno svima
  • Camera video recording doesn't store recorded videos -također potrebno svima
  • Camera crashes when using face effects -osobno me ne smeta 
  • FM Radio not implemented -ne koristim
  • TV Out not working yet -također ne koristim

Kad Samsung objavi izvorni kod, teamhacksung bi ove bugove mogao riješiti... tada bi trebao sam neki custom kernel (a biti će ih) i to je to {#}

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 21:39 (Kordy).

1 0 hvala 1
16 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

Upravo stavio LPQ pa ćemo vidjeti ;) Hvala parizeru!

EDIT: nakon instalacije roma, apex launcher mi ga nije vizualno pretvorio baš u čisti ICS stil. I dalje mi je homescreen samsungov dok je isti launcher na resurectionu odlicno radio?

EDIT2: evo izbacio je autor roma i ICS blue themed verziju istog. skidam pa instaliram!

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 22:10 (dreammaker).
13 godina
neaktivan
cm9 ima problema sa baterijom..prejko ju vuce nasprem cm7. jel probao neko sa titaniumom napravit backup pa povratit te aplikacije na cm9 sa nekog prijasnjeg roma.. vidim da tamo pise na xda da ne to raditi sa cm9.
16 godina

Vracam se na ressurection. Ovo sve nešto ne valja kako treba.

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
Kordy kaže...

Po meni je CM9 blizu za "daily use"...

Ovo ne radi:

• MTP File Transfer partially broken (USB Sharing) -potrebno svima
  • Camera video recording doesn't store recorded videos -također potrebno svima
  • Camera crashes when using face effects -osobno me ne smeta 
  • FM Radio not implemented -ne koristim
  • TV Out not working yet -također ne koristim

• Rješivo!
  • Rješivo!
  • Rješivo!
  • Rješivo!
  • Rješivo!
  • ali s potrebnim driverima {#}

Dobili smo novog člana kluba, kuleee, bivši iOS-ovac kao i Diplomat {#}

CM9 sam stavljao u par navrata, ali me mučilo što nije bilo instaliranih File Explorera, Marketa, GMaila (oćenito Google .appkova)

Ili je to trebalo riješiti s GAppsom (koji me mučio)?

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina

Ako ništa, najrealnije izgleda.
Vjerojano će biti kao na Nexusu tipke ove složene.

Specifikacije su ostale prilično točne što se tiče onih prognoza prvotnih.

Ako dolazi u srpnju, kod nas bi mogao doći oko rujna, listopada.

17 godina

ufff taman mi tada isitce ugovor u t mobile fino fino ! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

@sudy

lol...trebao si flashati gapps...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

1 0 hvala 0
16 godina

dali se moze raditi bez problema po ovom tuotrialu bez frke,ne zanimaju me custum romovi,i do sada sam imao 2.3.5 obićni samo ne brandirani

dali je mob odma i rootan ili moram ga i rootat poslije jer ovdje to nije rećeno te dali ću imati onaj žuti trokut prilikom paljenja

hvala

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dart_tom kaže...

dali se moze raditi bez problema po ovom tuotrialu bez frke,ne zanimaju me custum romovi,i do sada sam imao 2.3.5 obićni samo ne brandirani

dali je mob odma i rootan ili moram ga i rootat poslije jer ovdje to nije rećeno te dali ću imati onaj žuti trokut prilikom paljenja

hvala

ja sam to napravio i radi sve kako spada, nema onog žutog trokuta, te ga moras rootati poslje (naravno ako hoces root)

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
13 godina
neaktivan
Evo svih popisa promjena i nadogradnji za CM9, izašao novi nightly build, malo po malo i pegla se to :D

http://cm-nightlies.appspot.com/?device=galaxys2
15 godina

hoce se moci CM 9 sloziti na 4.0.3 android? (ne razumijem se bas najbolje u te rom-ove)

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pa cm9 i je na androidu 4
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Novi litening odličan !!

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Rašo kaže...

Novi litening odličan !!

Davno nekad litening mi je bio najdraži ROM,s njim sam rootao mobitel,jel i to sada moguće? Čisto za one koji nisu rootali,da se instalacijom ovog ROMa kroz Download mode dobiješ i novi ROM i root?

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
14 godina
neaktivan

Moguće ga je s njim rootat!Download mode-odin-pda-start i to je to! Više ovdje !

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 13:01 (Rašo).

1 0 hvala 0
16 godina

evo stavio i ja ics,sve pet

e sada trebao bi rootat ga,baš ne kontam ono na xda,može netko direktan link

sada sam na onom i9100xxlpq

tnx

EDIT-riješeno,skinio root karnel,flesho i sve pet

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 11:23 (dart_tom).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Rasho kaže...

hoce se moci CM 9 sloziti na 4.0.3 android? (ne razumijem se bas najbolje u te rom-ove)

Rekao ti je Mitsi.
CM9 koristi ICS-ov firmware, drivere, kernel - punokrvni ICS. 

Rašo kaže...

Novi litening odličan !!

NO SHIT!?
Hvala ti stari.

Dobra je bila prognoza da će ovo biti bogat vikend (tjedan).

• Lite'ning ROM s ICS-om
  • MIUI V4.0 dobiva službenu podršku za naše pile
  • CM9 bi mogao konačno biti stable.
  • Rezimirano, iz dana u dan smo sve bliži potpunom ICS-u.

Btw. Rasho≠Rašo?

:mindfuck: 

DwightSchrute kaže...

Davno nekad litening mi je bio najdraži ROM,s njim sam rootao mobitel,jel i to sada moguće? Čisto za one koji nisu rootali,da se instalacijom ovog ROMa kroz Download mode dobiješ i novi ROM i root?

Mi stariji, svi smo počeli s Lite'ningom {#}

Obožavao sam ga.
Vjerujem da je i sada ovo jednako dobar i stabilan ROM.

Je li ga itko isprobao?
Dojmovi?

Ja bih, ali u stanu nemam USB kabel {#} 

15 godina
neaktivan
Ekipa bok..

Osobno nemam sgs2 al ima poznanik i muci ga nesto pa reko da pitam posto tu vec ima pravih gurua kaj se tice tog telefona :)

Naime problem je sljedeci:
Kada snima video kamerom zvuk na snimljenom videu je banana odnosno krci kada lupi bas (tak je on meni objasnio), a recimo kada snima samo sa diktafonom onda je sve super.
Dal znate mozda nacin kako ukloniti taj problem ili mozda neku aplikaciju za snimanje koja bi popravila zvuk (ne znam nis o tome, osobno nemam smartphone pa bubam bezveze :p). Hvala.
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
Sale_ds kaže...
Ekipa bok..

Osobno nemam sgs2 al ima poznanik i muci ga nesto pa reko da pitam posto tu vec ima pravih gurua kaj se tice tog telefona :)

Kada snima video kamerom zvuk na snimljenom videu je banana odnosno krci kada lupi bas (tak je on meni objasnio), a recimo kada snima samo sa diktafonom onda je sve super.
Dal znate mozda nacin kako ukloniti taj problem ili mozda neku aplikaciju za snimanje koja bi popravila zvuk (ne znam nis o tome, osobno nemam smartphone pa bubam bezveze :p). Hvala.

Dobro si to objasnio.

Imao sam i ja taj problem kada sam bio na nekom koncertu.

Katastrofa je bilo kada sam slušao na mobitelu {#}.

Sada to nisam primjetio.
Možda je do ROM-a.

15 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Ekipa bok..

Možda jedino instalacijom određenih camera mod-ova koji kao imaju poboljšani video\audio.. Al mora biti rootan za to,jer je kamera sistemska aplikacija.

Evo imaš ovdje modificirani camera mod : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1183334&highlight=camera+mod

U principu makneš (napraviš backup) staru camera.apk i staviš ovu modificiranu... Imas u gore navedenom linku mini tutorial.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
13 godina

Mislim da ću se danas sutra i ja baciti u ICS :)

Inače, imam verziju 2.3.5. od T-Mobile, i samo sam ga rootao pomoću CF-Root ...nikakav custom rom, ništa..sada me samo zanima, mogu znači komotno ovo napraviti

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/03/13/galaxy-s2-ics-upute/

i onda samo pripadajući CF-Root napraviti i to je to?

...a ako želim staviti CM9 ili Ressureciton ili bilo koji drugi mod, tada samo pratim upute koje su u njihovom instalacijskom? Ne moram ništa posebno prije napraviti jer imam CF Root i verziju 2.3.5.? Mislim da mogu samo po njihovim uputima, ali radije ću pitati i biti glup nego ići raditi nešto bez pitanja i zeznuti se...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ko to rece da je na CM9 losa baterija?

Odlican ROM, odlicna baterija! Jucer ga nabacio, sve do sada radi iznenadjujuce dobro. Kad dodje final verzija, meni nece bit potreban drugi ROM. Probao sam sve moguce ROM-ove ali ovaj mi je po svemu origigi ICS.

2 0 hvala 0
17 godina

CM9 je costume nexus rom za S2 i kad bude finishiran a to ce uskoro ... vise nikome nece trebat bilo kakav rom do daljnjega {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 17:32 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

U jednom danu jednostavno ne možeš znati kakva je baterija.

HyperDroid Androidmeda 6.1.7 + DOC-ov suregon već skoro 2 mjeseca na mom SGS2... stariji članovi znaju kakav sam bio flashoholic ;)

Nikakve zamjerke za sad. Nemam namjeru uopće isprobat 7-icu koja je izašla prije skoro 2 tjedna ;)

Čeka se ICS od njih ;)

16 godina
neaktivan
4mal kaže...

CM9 je costume nexus rom za S2 i kad bude finishiran a to ce uskoro ... vise nikome nece trebat bilo kakav rom do daljnjega {#}

meni hoće... nevolin CM

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
4mal kaže...

meni hoće... nevolin CM

Jel ima neki poseban razlog? 

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice