grrrr...ajde više, kad će taj 4.1.2 update za galaxy note 2....T-mobile neka požuri malo :D svaki dan provjeravam ako je došao update :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
grrrr...ajde više, kad će taj 4.1.2 update za galaxy note 2....T-mobile neka požuri malo :D svaki dan provjeravam ako je došao update :P
Usprkos svemu, ja sam do sada cool suzdržan, ili si samo utvaram, ali pitam se, bili imalo ikakve koristi nazvat SZK i priupitati, možda nešto znaju, ili poslati mail nekome u T Com odmaralištu
!!!!????
Evo ga 5 dana prešlo od punjenja :D
Ajde stavite screen on time! I zasto imate na hrvatskom meni omg..
Zbilja dojmljvo trajanje baterije. Baš me zanima koliko sati bi trajao tokom igranja?
Evo jedne vijesti za sve koji su kupili kao i ja SGN II u T Com dućanu!!!!
Jedno malo upozorenje, ja sam mob kupio "kao" za cash lovu, na 12 rata, bez produženja ikakvog ugovora, tako da ne bi bilo eventualne zabune oko tog detalja!
Maloprije sam nazvao SZK u T Com-u čisto da ih priupitam, kada mogu očekivati update na 4.1.2, obzirom sam kao, kupio mob u T Com centru, Savska, Zagreb!
Djelatnik SZK-a mi je odgovorio kako zna za update, ali da on konkretno nije na toj razini da mi može reći kada će i kako stići, da bi trebao, bi, samo se ne zna kada!
ALI, ponavljam ALI, kazao je i slijedjeće, obzirom sam kupio samo mob, imam pravo na odbrendiravanje moba, MUKTE, a da bi se to učinilo, trebam učiniti dva koraka!
Prvi korak je uzeti original račun i jamstveni list i otići u bilo koji T Com centar, i zatražiti da mi/vam se mob otključa, nakon čega djelatnik T Com centra će ispuniti za to predviđenu aplikaciju, skenirati dokumente i poslati isto nadležnima u tehničkoj službi na obradu!
U roku od do max pet dana, treba mailom ili možda SMS-om stići poruka da je mob otključan, a otključava se umetanjem neke druge micro SIM kartice u mob ( ne T Com-a već TELE2 ili VIP-a ), kada onda nakon toga mob od vas ljubazno zatraži ukucati KOD molim, a kod ste dobili u onom mailu ili SMS-u, tako da kome ovo nešto znači, može dobivati via KIES ranije update i upgrade direktno od Samsunga!!!!
Pa ako sam Vam kolege bio od koristi, navalite sa realizacijom !!!!
Ovo isto možete učiniti i sami, prijavom na mail "tehnicka.podrska@t.ht.hr", gdje zahtijevate da vam se pošalju uputeza otključavanje, a zatim nakon što dobijete iste, slike vaših računa i jamstvenog lista vratite na mail. Procedura sa dobijanjem koda dalje je ista, ovisi što tko preferira ili je u mogućnosti učiniti!
Premalo ti koristis taj mob=) ja ga punim svako jutro dok se spremam na faks, napuni se brzo jer baterija ne dodje ispod 50 posto.. a ako mi to prouzroci crkavanje baterije zbog krivog ciklusa punjenja i praznjenja i baterija bude trajala manje jel to pokriva garancija? mislim gara je na cijeli mob 2 godine
Ovo tvoje je bolje nego što on radi. LiIon baterija je napravljena da se tako puni, a uništava je upravo to čekanje da se isprazni.
Note 2 je predstavljen u 8.mj, u prodaji od kraja 9.mj u J. Koreji i USA i tako svake godine.
Tako da Note 3 mozes ocekivat 2014. kod nas, najranije 12. mj ove godine
Predstavljen je 29.8., tj. već je skoro bilo u 9. mjesec Može jedino pričekat S IV, koji će za pola godine, koji je sa 5'' taman mobitel.
Problem je da mi sa HOME screen-om mob iz portrait mode neće po zakretanju preći u landscape mod, sada, da li je to problem, kojeg sam si ja umislio, čisto iz razloga što to TouchWizz jednostavno ne može, ili ja ne znam podesiti svoj mob ispravno, ili su brendiranjem oni iz T Com tehničkog odjela nešto sfušarili??!?
To ti je tako i na Sense i na TW sučelju. Sve je u redu.
U vezi otključavanja, taj zakon je na snazi već neko vrijeme. Čak i oni na pretplati imaju pravo da im uređaj besplatno otključaju po isteku pretplate.
U vezi updatea, pa flashajte preko Odina neki 4.1.2. Što ćeš čekat.
Evo jedne vijesti za sve koji su kupili kao i ja SGN II u T Com dućanu!!!!
Jedno malo upozorenje, ja sam mob kupio "kao" za cash lovu, na 12 rata, bez produženja ikakvog ugovora, tako da ne bi bilo eventualne zabune oko tog detalja!
Maloprije sam nazvao SZK u T Com-u čisto da ih priupitam, kada mogu očekivati update na 4.1.2, obzirom sam kao, kupio mob u T Com centru, Savska, Zagreb!
Djelatnik SZK-a mi je odgovorio kako zna za update, ali da on konkretno nije na toj razini da mi može reći kada će i kako stići, da bi trebao, bi, samo se ne zna kada!
ALI, ponavljam ALI, kazao je i slijedjeće, obzirom sam kupio samo mob, imam pravo na odbrendiravanje moba, MUKTE, a da bi se to učinilo, trebam učiniti dva koraka!
Prvi korak je uzeti original račun i jamstveni list i otići u bilo koji T Com centar, i zatražiti da mi/vam se mob otključa, nakon čega djelatnik T Com centra će ispuniti za to predviđenu aplikaciju, skenirati dokumente i poslati isto nadležnima u tehničkoj službi na obradu!
U roku od do max pet dana, treba mailom ili možda SMS-om stići poruka da je mob otključan, a otključava se umetanjem neke druge micro SIM kartice u mob ( ne T Com-a već TELE2 ili VIP-a ), kada onda nakon toga mob od vas ljubazno zatraži ukucati KOD molim, a kod ste dobili u onom mailu ili SMS-u, tako da kome ovo nešto znači, može dobivati via KIES ranije update i upgrade direktno od Samsunga!!!!
Pa ako sam Vam kolege bio od koristi, navalite sa realizacijom !!!!
Ovo isto možete učiniti i sami, prijavom na mail "tehnicka.podrska@t.ht.hr", gdje zahtijevate da vam se pošalju uputeza otključavanje, a zatim nakon što dobijete iste, slike vaših računa i jamstvenog lista vratite na mail. Procedura sa dobijanjem koda dalje je ista, ovisi što tko preferira ili je u mogućnosti učiniti!
Istu sam situaciju ja imao sa Xperiom S, kupljena kao slobodan uređaj, zakljucana i brendirana na t-mobile. Znaci bio je isti postupak kao i tvoj, samo sto je meni mobitel i dalje imao zakljucan bootloader i dalje je bio brendiran, ali je primao sve kartice. Vratio sam se u t-mobile da ih pitam za brendiranje i rekli su da sve uređaje koje dobiju su isti i da se oni ne bave time, za to bih se trebao obratiti servisu.
Ajde stavite screen on time! I zasto imate na hrvatskom meni omg..
A u čemu je problem? Ne razumiješ hrvatski?
Ja sam na hrvatskom još od SGS-a i nemam nekih problema s razumijevanjem.
Zbilja dojmljvo trajanje baterije. Baš me zanima koliko sati bi trajao tokom igranja?
Imam program koji pokazuje koliko traje baterija ukoliko se igraš, gledaš filmove, surfaš itd. Budem sljedeći put napisao kad ju napunim na 100% koliko bi trajala da se cijelo vrijeme igraš.
Trenutno mi je baterija na 5 dana 1 sat 40 min, ostalo je još 8%.
Imam program koji pokazuje koliko traje baterija ukoliko se igraš, gledaš filmove, surfaš itd. Budem sljedeći put napisao kad ju napunim na 100% koliko bi trajala da se cijelo vrijeme igraš.
Ajde baš me zanima.
Ajde baš me zanima.
Evo "konačno" se noćaš ispraznila baterija :D Pa sam ju jutros stavio puniti i malo prije je završilo punjenje. Evo slike iz programa o bateriji koliko bi trajala kad bi se igrao, pričao, surfao itd... Zadnja slika je prikaz koliko je trajala od prethodnog punjenja.
Ajde baš me zanima.
Evo "konačno" se noćaš ispraznila baterija :D Pa sam ju jutros stavio puniti i malo prije je završilo punjenje. Evo slike iz programa o bateriji koliko bi trajala kad bi se igrao, pričao, surfao itd... Zadnja slika je prikaz koliko je trajala od prethodnog punjenja.
Koji je to program u pitanju, nešto što se skine/kupi sa Google Play-a ili ?!?!
Od petka i ja napokon postajem vlasnik SGN II!! Uspio sam rezervirati jednog u Tele2, pa se nadam da ce stici na vrijeme. A sad odoh malo istrazivati.
Ajde baš me zanima.
Da imaš na google play-u, program se zove battery+
Ajde baš me zanima.
Da imaš na google play-u, program se zove battery+
Tako je Battery+, mislim da je to free verzija koju ja imam.
Prvi dojam je WOWWWW!!!! Prelijep i predobar telefon! :D
Mala ispravka, nije Battery+ ona aplikacija već BatteryHD/PRO
!!!!
Mala ispravka, nije Battery+ ona aplikacija već BatteryHD/PRO
!!!!
LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.smalltech.battery.pro&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY2guc21hbGx0ZWNoLmJhdHRlcnkucHJvIl0.
Meni kad odem na aplikacije piše Battery+ lol
Evo stigao mi je još jedan flip cover (orginal), deep blue boja, odličan :D
...daj posalji link za battery + jer ih ima vise ali ni jedan ovalo dobar kao tvoj
... dal se tko od Vas pozabavio sa novim Rom-ovima za SGN2. I kakva su iskustva?
Kao što sam ranije i "Najavio", evo se obistinjava, jelte kao ne !!!!
LINK; http://www.gsmarena.com/galaxy_note_ii_is_coming_in_amber_brown_and_ruby_wine-news-5359.php
Ja sam također kupio original flip cover sivi, pošto imam i sivi Note 2 ali sam poslje kupio kožnu futrolu pošto želim da mi cijeli mob ima zaštitu. Probao sam stavit moba sa flip coverom u tokicu ali ne ide. Futrola je od kože i baš je napravljena za Note 2, kvaliteta izrade je fenomenalna pošto se radi o firmi Krusell. Doživotna garancija itd. Naručio sam je iz Amerike, firma Shop-android. Stigla je za otprilike 2 tjedna bez ikakvih problema. Cijena dostave je kako piše i na stranici, ništa se dodatno ne plača. Evo vam linka ako netko želi: http://www.shopandroid.com/krusell-luna-leather-pouch/4A132A11497.htm
Tokicu toplo prepočim jer je predobra i jako kvalitetno i izdržljivo napravljena. Također unutrašnjost tokice je meka. Mogu staviti i par slika ako nekog zanima :D maka nema potrebe jer se može progooglati :D
Sad mi trenutno flip cover stoji u ladici i čeka. Koristio sam ga svega 1 tjedan, al nek se nađe :D
Ja sam također kupio original flip cover sivi, pošto imam i sivi Note 2 ali sam poslje kupio kožnu futrolu pošto želim da mi cijeli mob ima zaštitu. Probao sam stavit moba sa flip coverom u tokicu ali ne ide. Futrola je od kože i baš je napravljena za Note 2, kvaliteta izrade je fenomenalna pošto se radi o firmi Krusell. Doživotna garancija itd. Naručio sam je iz Amerike, firma Shop-android. Stigla je za otprilike 2 tjedna bez ikakvih problema. Cijena dostave je kako piše i na stranici, ništa se dodatno ne plača. Evo vam linka ako netko želi: http://www.shopandroid.com/krusell-luna-leather-pouch/4A132A11497.htm
Tokicu toplo prepočim jer je predobra i jako kvalitetno i izdržljivo napravljena. Također unutrašnjost tokice je meka. Mogu staviti i par slika ako nekog zanima :D maka nema potrebe jer se može progooglati :D
Sad mi trenutno flip cover stoji u ladici i čeka. Koristio sam ga svega 1 tjedan, al nek se nađe :D
Ok je futrola al preskupa pa mom mišeljnju, da si toliko platio kod nas ok, ali iz vana je preskupo. Imaš na Ebay-u puno jeftinijih a kvalitenih. Ja sam uzeo dva flip covera jedan orginal deep blue i tamno sivi flip cover u kojega ide cijeli mob, u oba dva slučaja mob savršeno paše, a platio oba dvije u pola ko ti jednu :D
Čitam po forumima, pa me zanima mogu li oni koji su već dobili update na 4.1.2 potvrditi dali imaju problem sa baterijom, odnosno da dolazi do prevelike potrošnje iste.
rekao bi da baterija dura kao i prije updata,traje,traje i traje...