Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 490.462
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy Note II!
TonyKTM kaže...

Kakav je note 2 što se tiče zagrijavanja?

Mali tipfeler ti se podvukao, ništa strašno {#} {#} !!

Što se tiče grijanja, iskreno, čini mi se zbog plastičnog stražnjeg poklopca da je neutralno!

Zašto, zato jer je plastika od koje je poklopac učinjen odlična i sama po sebi toplija od aluminija ili kojeg drugog metala generalno, ali i ako se sada ( ipak je sada doba zime ) zagrijava, ja nisam pretjerano osjetio, istina, niti recimo ne igram zahtjevne igre osim Ninja Fruit, ali recimo znam po koji puta surfat po koji sat vremena ili gledat YT clipove, ma mi se čini da se prije ugrije od mojih ruku nego od opterećenja rada procesora i jezgri!

Pravi test će biti kada i uvijeti budu prikladniji po ljeti, ali za sada ništa, 0 bodova {#} !!  

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Pravi test će biti kada i uvijeti budu prikladniji po ljeti, ali za sada ništa, 0 bodova {#} !!  

Mene baš zanima zagrijavanje prilikom korištenja nekih zahtjevnijih aplikacija, igara ili benchmarka.  Mislim normalno da se zagrijava, ali da li je u granicama normale?

14 godina
TonyKTM kaže...
ATJLučko kaže...

Mene baš zanima zagrijavanje prilikom korištenja nekih zahtjevnijih aplikacija, igara ili benchmarka.  Mislim normalno da se zagrijava, ali da li je u granicama normale?

Bez obzira na sve tvoje pokušaje {#} da isprovociraš i iznudiš neko priznanje da mob cvili i čvrči, kuha i trokće, nećeš ga dobiti {#} po cijenu probavanja dokazivanja navoda ovog ljeta po najvećem suncu od podneva do najmanje pet popodne a nakon toga {#} {#} bok!!!! 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Sta su makli iz Tele 2 Note II??!?! Vise ga nema u ponudi na njihovoj stranici? Kud bas sad kad sam se ja odlucio kupiti ga... -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

A grunula potraznja za tim uredajem navodno ih nigdje nema hehe.

I da kad halam jedno 1h Most Wanted mobitel se malo zagrije kod predjela kamere, vjerojatno je tamo smjesten CPU i GPU ali nista famozno, uglavnom normalno i ocekivano. Kako se iPad3 tek zna zagrijat mamicu mu :D.

Uglavnom preporuka mobitela bilo kada.

I sad sam se naviknuo na 5.55", normalno i jednom rukom baratam, morat cemo na 6.1" uskoro hehehehe :D.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 23:45 (BMK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BMK kaže...

Kao recesija je a kupuju se mobiteli od 5 000 kuna. {#}

15 godina
neaktivan
TonyKTM kaže...
BMK kaže...

A kakve to ima sad veze??

Recesija je pa ljudi kupuju aute od 50k E, ko da je 5000kn neki ogroman novac, ionako na njuskalu nabavis novi za 3600-3700kn na pretplati jos manje.

17 godina
neaktivan
BMK kaže...
TonyKTM kaže...
BMK kaže...

A kakve to ima sad veze??

Recesija je pa ljudi kupuju aute od 50k E, ko da je 5000kn neki ogroman novac, ionako na njuskalu nabavis novi za 3600-3700kn na pretplati jos manje.

Istina. Općenito kažem. Kupuje se, a BDP pada. Koji paradoks. {#}

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ajd ti sad meni molim te reci kakve veze recesija ima s tim što nas par imamo Note2? S obzirom da ću ga plaćati 24 mjeseca uz tarifu takav mali iznos mi nije problem izdvojiti. Recesija je već kod nas duže vrijeme, pa eto koliki budu redovi ispred centara čim izađe novi iPhone? To nije problem jel? 

Što se tiče zagrijavanja, nisam uočio ništa posebno. Kad dođem kod frenda njegovi klinci igraju Bad Piggies HD i Angry Birds HD, danas nekih 2,5 sata i telefon je bio topao na dodir, ali skoro pa neprimjetno. Temperatura baterije je skočila sa redovnih 25 na nekih 33 stupnja. Imao sam Galaxy Tab donedavno i on se grijao puno puno više, iako ni on ništa naročito. Oba uređaja imaju zaštitu da se ne mogu puniti kod previsokih temperatura, ali eto ja se dosad nisam susreo s tim, ni na jednom od njih.

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

U drugom mjesecu kupujem Note II (razmisljao sam da pricekam Note III ali cekati skoro godinu dana da izade, pa dode do nas mi je previse) pa cu se pridruziti ekipi ovdje :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pogrijesit ne mozes posto ce uredaj jos jako dugo biti aktualan itekako.
A Note3 mozes kod nas ocekivat za izmedu 10-12mj.

Kupi Note2 i uzivaj fenomenalan je :).
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ja još uvijek čekam sivog, bio je bijeli ali ne volim bijelu. ^^

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PLASMAorLCD kaže...

Ja još uvijek čekam sivog, bio je bijeli ali ne volim bijelu. ^^

Gdje ćeš ga kupiti, za Gotovinu ili imaš neku šemu sa njuškala ili pretplata {#} ?!?!

Ja sam doduše kupio Titanium Grey u Zagrebu u T Com centru u Savskoj, preko puta starog MUP-a.

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ja sam iz BiH, u jednoj trgovini ovdje, dogovorio sam se za ~520€, solarno plaćanje.

Bio je jedan sivi, ali ga je lik prije mene naručio, a bijeli nisam htio.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 18:36 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ja cu stvarno poludit vise. Proslo je vec 2 tjedna odkad sam odlucio kupiti Note II i od tada ga pokusavam naci u bilokojoj trgovini, cak sam bio spreman i u vipu napraviti novu pretplatu (posto samouredaj dode 6000kn) samo da dobijem taj mobitel, ali naravno ni tamo ga nema. I sto je najgore svi mi kazu "a mozda ce stici sutra, a mozda za mjesec dana". A ovaj iz tele 2 mi kaze da nema pojma sta je s tim mobitelom i nezna razlog zasto ga nema na njihovoj stranici. Jedino sto mi preostaje je njuskalo, ali nekako mi se neda zezat s tim, ali ocito mi je samo to ostalo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dodge_167 kaže...

Ja cu stvarno poludit vise. Proslo je vec 2 tjedna odkad sam odlucio kupiti Note II i od tada ga pokusavam naci u bilokojoj trgovini, cak sam bio spreman i u vipu napraviti novu pretplatu (posto samouredaj dode 6000kn) samo da dobijem taj mobitel, ali naravno ni tamo ga nema. I sto je najgore svi mi kazu "a mozda ce stici sutra, a mozda za mjesec dana". A ovaj iz tele 2 mi kaze da nema pojma sta je s tim mobitelom i nezna razlog zasto ga nema na njihovoj stranici. Jedino sto mi preostaje je njuskalo, ali nekako mi se neda zezat s tim, ali ocito mi je samo to ostalo...

Gdje si sa adresom, ako ti nešto znači Karlovac, ako nije predaleko, možda ti mogu sutra pomoć sa rezervacijom jednog, najvjerojatnije sivog?!?! 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Dodge_167 kaže...

Gdje si sa adresom, ako ti nešto znači Karlovac, ako nije predaleko, možda ti mogu sutra pomoć sa rezervacijom jednog, najvjerojatnije sivog?!?! 

Nekih 300km predaleko nazalost.. Ja sam iz Pule.

14 godina
Dodge_167 kaže...
ATJLučko kaže...
Dodge_167 kaže...

Možda i ne, ako ga pronađem, pronaći ću i modus kaka da ga spremimo za Pulu!

BTW; moja mater je odrasla u Puli, tamo od 1947 pa do 1960 prošlog stoljeća, a ja sam prvi puta bio u Puli na Filmskom Festivalu tamo davne 1980, nije bilo loše1 Kako je sada u Puli, kriza li kliza, ovdje u Karlovcu trese samo tako, a snijega ima skorom 20 centimetara, a prognoza kaže, oko 40 mogućih sutra tijekom cijelog dana {#} !!!! 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Dodge_167 kaže...
ATJLučko kaže...
Dodge_167 kaže...

Možda i ne, ako ga pronađem, pronaći ću i modus kaka da ga spremimo za Pulu!

BTW; moja mater je odrasla u Puli, tamo od 1947 pa do 1960 prošlog stoljeća, a ja sam prvi puta bio u Puli na Filmskom Festivalu tamo davne 1980, nije bilo loše1 Kako je sada u Puli, kriza li kliza, ovdje u Karlovcu trese samo tako, a snijega ima skorom 20 centimetara, a prognoza kaže, oko 40 mogućih sutra tijekom cijelog dana {#} !!!! 

A preko kojeg operatora? Jer u Tele2 kosta 4100, T-Mobile 4900 a u VIPu je 5500kn. Uzimam ga kao samouredaj, posto mi jos nije ugovor istekao.

Odkad znam za sebe niti jedan filmski festival nisam propustio :DD

Kod nas također, ovu rivu grade ima vec godinu dana, a jos ce ju sigurno sljedecih 4 godine raditi, kaos je bez nje. Kod nas kisa, nazalost nema snijega, a bas sam se ponadao da ce barem nesto malo pasti. :)

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ako ti je bitno preko operatera, pogledat ću, ali sam ja pucao na dućan koji radi sa Svijetom Medija, cijena je 5499.00 kuna, i davaju na 12 rata PBZ Maestro, za ostale banke nisam siguran!

Što se tiče T Com operatera, oni su kao {#} ili {#}, ja sam ga kanio kupiti 12. 12. prošle godine u karlovcu, i kada sam nakon sat vremena čekanja dobio inormaciju da ga nema, poblesavio sam i otišao u Zagreb, i kupio ga za 15 minuta! Samo, sad je pitanje imaju li ga onda uopće i u Zagrebu?!?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

A vidi, u svijetu medija je 4800kn - http://www.svijet-medija.hr/p/GSM-telefon-Samsung-N7100-Galaxy-Note-2,-16GB,-cheramic-white/41817/

Budem ih sutra nazvao, i ici cu dir do tele 2 i t-mobilea, mozda bude bilo nekih novosti, barem da okvirno znaju kada ce biti dostupan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Malo da se još pofalim sa mojim dosezima sa trajanjem bakterije, istina da ga nisam preveć tlačio, ali uz prosječno korištenje telefona, interneta, maila, SMS-a, skupilo se podulji rok trajanja ciklusa1

Uskoro se spremam na slijedjeći, probati ću ganjat cijelih 6 dana u komadu {#} !!!!

Skorom 5 dana!!!! Skorom 5 dana!!!!
Zamalo 125 sati!!!! Zamalo 125 sati!!!!
ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Premalo ti koristis taj mob=)  ja ga punim svako jutro dok se spremam na faks, napuni se brzo jer baterija ne dodje ispod 50 posto.. a ako mi to prouzroci crkavanje baterije zbog krivog ciklusa punjenja i praznjenja i baterija bude trajala manje jel to pokriva garancija? mislim gara je na cijeli mob 2 godine

17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Pozz društvo. Daj mi netko reci kako da provjerim csc na note-u 2. Na s3 je bilo poprilično lako sa onim programčićem na play storu a za note 2 ne mogu nigdje naći u bespućima neta. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dassa kaže...

Pozz društvo. Daj mi netko reci kako da provjerim csc na note-u 2. Na s3 je bilo poprilično lako sa onim programčićem na play storu a za note 2 ne mogu nigdje naći u bespućima neta. Hvala.

Hehehe, kada bih ja znao što je to,ja bih ti odgovorio,ovako se pridružjem tebi u upitu!

Možda da malo pojasniš o čemu se u stvari radi, možda bih ti i mogao odgovoriti, ovako ću/ćemo to tražiti zajedno.

ATJ Lučko
17 godina
BMK kaže...
Pogrijesit ne mozes posto ce uredaj jos jako dugo biti aktualan itekako.
A Note3 mozes kod nas ocekivat za izmedu 10-12mj.

Kupi Note2 i uzivaj fenomenalan je :).

Note 2 je predstavljen u 8.mj, u prodaji od kraja 9.mj u J. Koreji i USA i tako svake godine.

Tako da Note 3 mozes ocekivat 2014. kod nas, najranije 12. mj ove godine

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Neću reći niti priznati da je ovo PRVA mana, greška ili bug na mojem SGN II, obzirom nisam baš u to ništa siguran jer to možda na kraju krajeva i nije problem, ali, kao da imam nkakav jedan jadan mali/veliki problem {#}!?!?

Problem je da mi sa HOME screen-om mob iz portrait mode neće po zakretanju preći u landscape mod, sada, da li je to problem, kojeg sam si ja umislio, čisto iz razloga što to TouchWizz jednostavno ne može, ili ja ne znam podesiti svoj mob ispravno, ili su brendiranjem oni iz T Com tehničkog odjela nešto sfušarili??!?

Uz to, jedno pitanje obzirom sam JA NAPRAVIO jedan shit, naime, instalirao sam "Light Flow" onaj mukte, gdje su mi nestale notifikacije led diodama, ne ledi ništa, niti kada primim poruku, niti kada imam propušten poziv, kada se puni mob, kada je napunjen. Kako da povratim na prijašnje stanje, i gdje sam uneredio svog must have gadget {#}?!?!

Iskreno rečeno, kada sam provjeravao Light Flow, očekivao sam da će to na SGN II funkcionirati, obzirom sam vidio to na jednom clipu na YT, ali kod meme NE funkcionira, osim možda, ako trebam učiniti ROOT,  a to za sada sigurno neću raditi, u to sam sasvim siguran {#}!!  

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Malo da se još pofalim sa mojim dosezima sa trajanjem bakterije, istina da ga nisam preveć tlačio, ali uz prosječno korištenje telefona, interneta, maila, SMS-a, skupilo se podulji rok trajanja ciklusa1

Uskoro se spremam na slijedjeći, probati ću ganjat cijelih 6 dana u komadu {#} !!!!

Evo i moje baterije :D

Samsung Galaxy Note 2 baterija Samsung Galaxy Note 2 baterija
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Malo si me pretekao sa duljinom, BRAVO kolega {#} !!!!

Jedna mala opaska, nisi koristio niti sekunde Chrome tako da ću morati uzeti taj detalj u obzir kada od sutra krenem u pokušaj obaranja ciklusa od 6 dana na jednom punjenju, makar si imao uvijek uključen wireless signal, koliko mogu vidjeti! 

Puniti ću noćas od 20.00 sati isključenog via USB, pa ću ga uključiti negdje oko 06.00 ujutro, tako da me možete pratiti, a svaki dan točno u podne ću rukom učinit SS da se vidi koliko sam utrošio bakterije po danu, ako uspije izdržati! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Malo si me pretekao sa duljinom, BRAVO kolega {#} !!!!

Jedna mala opaska, nisi koristio niti sekunde Chrome tako da ću morati uzeti taj detalj u obzir kada od sutra krenem u pokušaj obaranja ciklusa od 6 dana na jednom punjenju, makar si imao uvijek uključen wireless signal, koliko mogu vidjeti! 

Puniti ću noćas od 20.00 sati isključenog via USB, pa ću ga uključiti negdje oko 06.00 ujutro, tako da me možete pratiti, a svaki dan točno u podne ću rukom učinit SS da se vidi koliko sam utrošio bakterije po danu, ako uspije izdržati! 

Koristim Firefox kao preglednik samo sam ga isključio prije slikanja.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice