kad ga vidim da ga toliko hvalite i ja ću ga uzet.. ništa od S3 !!! :DDD
bijeli <3
Samo me još zanima jel ima za kupiti kod nas futrolicu (preklopnu) onu šta po videima na yt možemo vidit ?
bijeli <3
Samo me još zanima jel ima za kupiti kod nas futrolicu (preklopnu) onu šta po videima na yt možemo vidit ?
brijem da nema one oriđiđi od samsunga još nigdje, eventualno se-mark mozda bude imao... ali se moze preko neta naruciti..
samo naprijed s kupovinom :D
bijeli <3
NHF ali My fag detector just got off limits.
BTW nabavio sam na tjedan dana titanium grey.
Stvarno nema boljeg uredaja.
Imao sam S3 i ovo je upgrade kao sa SGS1 na SGS3!
bijeli <3
Samo me još zanima jel ima za kupiti kod nas futrolicu (preklopnu) onušta po videima na yt možemo vidit ?
U T Com-u imaš bijelu za kupiti 1200% sigurno, meni je ponuđena, ali sam ja odbio, meni je želja kao moj mob titanium siva ili svjetlo zelena ili narandžasta, vidio sam na službenim Samsung.com.uk stranicama, fest su lijepe, makar, pitam se koliko funkcionalne kada razgovaram i kako ga je držati u ruci!? Imaš i u Svijetu Medija, nisam siguran u kojoj boji, ali su cijenom tu negdje! Za EuropaTrade nisam siguran da li ju imaju, obzirom ( što mi je puno čudno ) oni češće nemaju nego imaju neku must have opremu ili nedaj Bože gadget!?
Svakome tko uzme SGN II, mogu reći da je konačno učinio jednu dobru, PAMETNU, NJAPAMETNIJU odluku u ovoj 2012
i obzirom na skori dolazak Nove u to ime
žnjime!!!!
P.S. ja sam od kada sam kupio HTC DHD bio spreman sa svakim i sa svima zaratiti oko pitanja boljeg od "mojeg" dok nisu došli ove godine malo ipak bolji uređaji, pa sam dosta dugo slinio nad HOX ( HOX+ ) i SGS III, ali od kada je na svijet došao Note, ma niti 64GB kod IP5 ili HOX+ mi više nisu predstavljali niti 0.001 ‰ za premišljati, niti sekunde!
A samo da vidiš ( budeš sigurno kada budeš kupio ) kako je lijepo gledati YT clipove na Note-u, ili igrati igrice, makar ja nisam netko too moch zagrižen za njih, ali neka se zna, uvijek dobro dođe i nikada neće odmoći! Kada to učiniš, tekar ćeš onda stvarno ozbiljno moći shvatiti što znači pojam WIDE SCREEN !!!!
pozdrav svima, imam pitanje. čitao sam na mobilnomsvetu da se sivi SGN 2 nakon nekog vremena dosta ogrebe i pohaba. a mene zanima koji je ljepši. znam da je to stvar odabira. nekako mi bijeli ljepše izgleda, jedino neznam kakav je kontrast kod bijelog kad se gleda display. jer ga planiram kupit ovih dana. sad imam SGS3 plavi i čudo je , alii kad sam ovo vidio to je bila ljubav na prvi pogled :)
pozdrav svima, imam pitanje. čitao sam na mobilnomsvetu da se sivi SGN 2 nakon nekog vremena dosta ogrebe i pohaba. a mene zanima koji je ljepši. znam da je to stvar odabira. nekako mi bijeli ljepše izgleda, jedino neznam kakav je kontrast kod bijelog kad se gleda display. jer ga planiram kupit ovih dana. sad imam SGS3 plavi i čudo je , alii kad sam ovo vidio to je bila ljubav na prvi pogled :)
Ja ga imam nešto duže od dva dana, i za sada je ko curica, ma samo takav !!!!
Moj odabir je bio Titanium sivi čisto iz razloga što je više onako ozbiljnijeg dojma na prvu pogotovu, pozadina koja pokazuje da je to nešto brušeno mi je ipak jača nego nekako obično bijelo za zvijer kao Note II, dočim da je crn, možda bi crnog uzeo čak i najprije, no ne žalim, sa sivim gdje god da dođem ostavljam duboki i vrlooo duuugi WoOoUuOuOOOOou dojam, nije da mi ne paše
!!!!
P.S. kažeš da si SGS III kupio plavi, pa te pitam zašto nisi moguće bijeli, obzirom se meni više dopadaju i Titanium sivi i Peble blue od ordinary white boje, neka ti to bude smjernica i referenca za ubuduće kod mogućeg izbora svog najmusthavegadgeta!!!!
Hm, bijeli mi možda djeluje velik ali ću morat dobro ih vidjet u rukama obojicu u tele2 kad ću ić
mislim ova olovka je čudo samo po sebi :P
lud sam za tim mobom i prodajem sad svoj i uzimam velikog brata :D
tako da se andam da bar god dana neću razmišljat o nijednom drugom mobitelu. jer definitivno SGN 2 je all in one i sve kaj mi treba.
Hm, bijeli mi možda djeluje velik ali ću morat dobro ih vidjet u rukama obojicu u tele2 kad ću ić
mislim ova olovka je čudo samo po sebi :P
lud sam za tim mobom i prodajem sad svoj i uzimam velikog brata :D
tako da se andam da bar god dana neću razmišljat o nijednom drugom mobitelu. jer definitivno SGN 2 je all in one i sve kaj mi treba.
ista situacija i kod mene :))) isto ću ga u tele 2 uzet :)
Mobitel je strašan, samo moran nabavit tu futrolicu čini mi se da u semarka ima. Pa neće bit friževa :)
još ga i ovaj gospodin koristi, pa mora da je dobar :)
na 1:06 ta futrolica.. to treba nabaviti
pozdrav!!
jel mi može netko 100 % potvrditi da li je T-mobile verzija ove beštije "brandirana" ili je international??
ako je brandiran jel postoje neka ograničenja odnosno razlike u odnosu na international verziju...??
zahvaljujem
Evo sam naišao na ovaj članak, možda ipak da pripazi/mo/te, provjerite sve za svaki slučaj !?!?
LINK; http://www.phonearena.com/news/Samsung-will-internally-review-Exynos-exploit_id37771
Gdje sve postoji note 2 za uzeti? Tele 2, T com, Vip? Gdje je od ta tri najjeftiniji bez preplate, znači samo uređaj.
Gdje sve postoji note 2 za uzeti? Tele 2, T com, Vip? Gdje je od ta tri najjeftiniji bez preplate, znači samo uređaj.
T Com 4898.00 kuna može na dvanaest rata PBZ Maestro na rate, brendiran
VIP 5599.00 kuna može na ZABA na šest rata, za više nisam siguran, 3% popusta na solarno plaćanje
TELE2 5595.00 kuna može na PBZ Maestro na rate, čini mi se samo šest, "možda" i dvanaest
Svijet Medija 5599.00 kuna može na dvanaest rata PBZ Maestro
Europa Trade 5099.00 kuna može na šest rata PBZ Maestro
Smartson 5600.00 kuna može na šest rata PBZ Maestro, preporučam izbjeći, obzirom je njihov servis Agramservis, a svi znamo kakvi su oni u postupanju sa NAŠIM mobovima, kupljenim našim novcem
Ovo su provjereni podaci koliko sam ja uspio doznati, od moje strane, za koje mogu garantirati 200% da su točni, odnosno vrijedili su do 12. 12. ove godine, kada sam ja kupio ovu beštiju dragu , ovu mrcinu od moba snažnu i brzu
!!!!
@ATJLučko hvala ti puno, izgleda da ću ga morati nabavit preko svojih dobavljača :D
Daj mi reci kako ti se čini mobitel? Planiram ga već neko vrijeme uzeti, vidim da je zvjer i jel znaš možda gdje ima futrola za njega? Vidim da ima na ebayu pa ću od tamo uzeti ako ne nađem u dućanima.
BTW koji je ljepši bijeli ili plavi?
I mislim da sam ovdje pročitao da je netko pitao za ukidanje poreza sljedeće godine na luksuzne stvari koji je 30%, sad me zanima da li bi cijena note 2 možda bila još niža?
Ovdje sa pročitao da se porez iduće godine ukida na dragulje, zlato, bunde, satovi i oružje: http://www.jutarnji.hr/ukida-se-porez-na-luksuz--od-1--sijecnja-30-posto-jeftiniji-dragulji--zlato--bunde--satovi--oruzje/1063848/
Sad ako ja uzmem mob i oni maknu i porez na mobitele bit će veselo.
Nakon cca 2 tjedna koristenja moba, mogu slobodno reci da neznam kako sam prije koristio mobitele, uzmem ajfon 4 i to je toliko malo da nemozes normalno napisati poruku.. Note 2 me razmazio u potpunosti i ako prema najavama note 3 bude i veci od ovoga mislim da ce prijelaz na njega biti zaista bez problema
Nakon cca 2 tjedna koristenja moba, mogu slobodno reci da neznam kako sam prije koristio mobitele, uzmem ajfon 4 i to je toliko malo da nemozes normalno napisati poruku.. Note 2 me razmazio u potpunosti i ako prema najavama note 3 bude i veci od ovoga mislim da ce prijelaz na njega biti zaista bez problema
Kad bi trebao izaći taj note 3?
sto se tice ovog dijela di kazes kako je iphone 4 cudno mali u usporedbi sa notem 2 slazem se... ja sam ga koristio prije notea... i ne mogu sada vjerovati kako je ekran mali a bio mi je potpuno ok i dovoljan kad sam ga imao... totalno sick ..
@ATJLučko hvala ti puno, izgleda da ću ga morati nabavit preko svojih dobavljača :D
Daj mi reci kako mi se čini mobitel !?!? Planiram ga već neko vrijeme uzeti, vidim da je zvjer i jel znašmožda gdje ima futrola za njega? Vidim da ima na ebayu pa ću od tamo uzeti ako ne nađem u dućanima.
BTW koji je ljepši bijeli ili titanium sivi oli grey????
Da kvalitetno ti opet odgovorim kompa !!!!
Ad1; kako mi se čini mobitel, pa kombinacija Concorde-a križana sa recimo Audi-em S8!
Nešto dulje ti reći mogu samo izvan okvira, gdje se ne mogu zasititi prije svega gušta i feelinga samog držanja moba u ruci, obzirom je moja malo ipak i poveća. Moram priznati da sam vrlo ugodno iznenađen kako "sigurno" mogu držati ga u ruci, bez da i naslutim neki znak da bi mi mogao ispasi ili pasti iz ruke. Obzirom sam skorom već dvije godine u Android svijetu, na samom početku sam se oko četri mjeseca učio na OS, a sada ću četri mjeseca morati učiti kako raditi sa mobom, posebice S Pen-om. Ništa zato, to su samo slatke brige i moje mokre , koje od srca preporučam, tko može, uživanje i drugima!!!! Jedna najbitnija stvar, zvučnik kada razgovaram sa nekim, moram držati malo dalje od uha koliko se dobro čuje moj sugovornik, isto tako, nitko se ne žali na možda činjenicu da se mene čuje slabije ili možda lošije, a sve mi se čini zbog dva mikrofona na mobu, jedan gore i drugi dolje, ako se morti ne varam!
Ad2; osobno sam protiv futrola, ali postoji nešto drugo, po meni bolje!
LINK; http://www.samsung.com/uk/consumer/mobile-devices/galaxy-note/galaxy-note/GT-N7100RWDBTU-accessory
Makar za sada postoje službeno samo siva i bijela, znam sa vrlo velikom sigurnošću da će se na tržištu pojaviti iu drugim, vrlo lijepim bojama, a ako mi se na dopadne sivi, znam što ću i gdje tražiti, cijena jenešto veća od 250.00 kuna, čista sitnica za koliko toliku zaštitu i veeeliku ekskluzivu pojavom kada ga izvadiš negdje vaki i pokažeš se !
Ad3; kao što se dalo zaključiti iz svega prije navedenog, TITANIUM GREY rula!!
Da samo vidiš kako stražnaj maska ODLIČNO izgleda na dnevnom suncu, lijepa je i bijela boja, ali ne kao siva! Negdje sam vidio, ma nisam CP na temu, iduće godine dolaze još tri nove boje, sigurno Saphire black, sigurno Pebble blue i čini mi se Garnet red ili Amber brown, za ovu zadnju verziju nisam baš 100%!
BTW; plavi za sada ne postoji, on tek treba doći na tržište !!
Hitno
Dal se isplati ovog uzet preko sgs3 na 4.1.2?
Daj mi reci kako mi se čini mobitel !?!? Planiram ga već neko vrijeme uzeti, vidim da je zvjer i jel znašmožda gdje ima futrola za njega? Vidim da ima na ebayu pa ću od tamo uzeti ako ne nađem u dućanima.
BTW koji je ljepši bijeli ili titanium sivi oli grey????
Da kvalitetno ti opet odgovorim kompa !!!!
Ad1; kako mi se čini mobitel, pa kombinacija Concorde-a križana sa recimo Audi-em S8!
Nešto dulje ti reći mogu samo izvan okvira, gdje se ne mogu zasititi prije svega gušta i feelinga samog držanja moba u ruci, obzirom je moja malo ipak i poveća. Moram priznati da sam vrlo ugodno iznenađen kako "sigurno" mogu držati ga u ruci, bez da i naslutim neki znak da bi mi mogao ispasi ili pasti iz ruke. Obzirom sam skorom već dvije godine u Android svijetu, na samom početku sam se oko četri mjeseca učio na OS, a sada ću četri mjeseca morati učiti kako raditi sa mobom, posebice S Pen-om. Ništa zato, to su samo slatke brige i moje mokre , koje od srca preporučam, tko može, uživanje i drugima!!!! Jedna najbitnija stvar, zvučnik kada razgovaram sa nekim, moram držati malo dalje od uha koliko se dobro čuje moj sugovornik, isto tako, nitko se ne žali na možda činjenicu da se mene čuje slabije ili možda lošije, a sve mi se čini zbog dva mikrofona na mobu, jedan gore i drugi dolje, ako se morti ne varam!
Ad2; osobno sam protiv futrola, ali postoji nešto drugo, po meni bolje!
LINK; http://www.samsung.com/uk/consumer/mobile-devices/galaxy-note/galaxy-note/GT-N7100RWDBTU-accessory
Makar za sada postoje službeno samo siva i bijela, znam sa vrlo velikom sigurnošću da će se na tržištu pojaviti iu drugim, vrlo lijepim bojama, a ako mi se na dopadne sivi, znam što ću i gdje tražiti, cijena jenešto veća od 250.00 kuna, čista sitnica za koliko toliku zaštitu i veeeliku ekskluzivu pojavom kada ga izvadiš negdje vaki i pokažeš se !
Ad3; kao što se dalo zaključiti iz svega prije navedenog, TITANIUM GREY rula!!
Da samo vidiš kako stražnaj maska ODLIČNO izgleda na dnevnom suncu, lijepa je i bijela boja, ali ne kao siva! Negdje sam vidio, ma nisam CP na temu, iduće godine dolaze još tri nove boje, sigurno Saphire black, sigurno Pebble blue i čini mi se Garnet red ili Amber brown, za ovu zadnju verziju nisam baš 100%!
BTW; plavi za sada ne postoji, on tek treba doći na tržište !!
Ok hvala ti kompa, i ja sam mislio na taj flip cover samo sam krivo napisao futrola :) To mi je bolje jer je puno lakše koristiti. Vidio sam da ima jeftino na netu za naručit.
A za boju, gledao sam bijelu ona isto ne izgleda loše, ne znam ni sam na kraju koju da uzmem.
Ak ces uzimat javi :D
Ak ces uzimat javi :D
Budem vjerovatno uzeo pa javim dojmove.
Kupio jucer za 3500 novog zapakiranog iz tele 2 sve mreze
Wooo
Kak je dobar mob isusemajkobozja
Kada će službeni Jelly Bean 4.1.2?
Ljudi upomoć, nikako da instaliram KIES na mob, na komp sam uredno instalirao, ali na mob neće nikako, a imam i problem kako srediti ono povezivanje bluetooth vezom!!
Znam, ima priložen opis, ali štekam već na prvom koračiću, poslije "upravlajček ploče" i klikanja na "mreža i internet" neznam pronaći slijedjeći korak, a neznam niti gdje mogu preko neta skinuti KIES?!?!
Što mi je za učiniti, kuda se okrenuti
!?!?
Ljudi upomoć, nikako da instaliram KIES na mob, na komp sam uredno instalirao, ali na mob neće nikako, a imam i problem kako srediti ono povezivanje bluetooth vezom!!
Znam, ima priložen opis, ali štekam već na prvom koračiću, poslije "upravlajček ploče" i klikanja na "mreža i internet" neznam pronaći slijedjeći korak, a neznam niti gdje mogu preko neta skinuti KIES?!?!
!?!?
Probaj vidit ovdje: http://www.samsung.com/hr/support/usefulsoftware/KIES/JSP
Kako spajaš preko kompa ili laptopa? Jel imaš bluetooth podršku/uređaj?
!?!?
Probaj vidit ovdje: http://www.samsung.com/hr/support/usefulsoftware/KIES/JSP
Kako spajaš preko kompa ili laptopa? Jel imaš bluetooth podršku/uređaj?
Poslušao sam tebe, ali za sada nemam uspjeha, deinstalirao sam prvu aplikaciju sa kompa pa sam nadodao ponovno "kao" novo, ali 0 bodova!
Spajam preko kompa USB kabelom, na laptopu, bluetooth imam na obadvije strane, ali nisam u mogućnosti srediti konekciju, ne znam kuda ići iz kontrolnog panela pa dalje na mrežu i internet, imam u tutorialu, ali ja nekako to ne kužim, već jaaako duuugo nisam se igrao sa Samsung aparatima i ostalim pratećim stvarima, malo sam zahrđao, kao !!
Evo baš to gledam malo, ali nije mi baš jasno na kojem principu radi. Jel ti taj program koristiš?