Samsung Galaxy Note 4!

poruka: 968
|
čitano: 218.418
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Samsung Galaxy Note 4!
To nema nikakve veze jer oba rade na 32 bitnom sustavu a Samsung sigurno neće davati prednost jednom od dva.

0 0 hvala 0
10 godina
Što se tiče samog rada C modela, nakon nekog vremena počne štekati kao i svaki ostali note koji sam imao. Uređaj je super ali Touchwiz je generalno sranje što se tiče optimizacije. HTC M8 mi radi miljama bolje od Nota. Odnosno sad imam custom rom gore pa su se stvari popravile.
Nisam nikad mislio da ću to reći ali možda isprobam iPhone 6s, naravno jailbreak-an :).
11 godina
Da, oba rade na 32 trenutno (bilo je moguće da 5.1.ce biti i u 64 bit varijanti) ,ali 6.0 bi trebao biti 64 bitni... Osim ako Samsung nešto ne izkemija ;-). A to je onda bitna razlika.
17 godina
NorthBlue kaže...
Što se tiče samog rada C modela, nakon nekog vremena počne štekati kao i svaki ostali note koji sam imao. 

Možda je problem u tebi i tvom načinju korištenja, a ne noteu, jer meni nijedan koji sam imao nije štekao.

Znam puno ljudi kojima i PC šteka, a meni moj radi savršeno :-P

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2015 9:52 (Bitanga).
10 godina
Pa gle, pošto je to serija uređaja koji se reklamiraju za posao onda od njega očekujem da radi baš to. Imam Office,rar,Autocad i neke automatizacijske programe i da, dosta ga opterećujem. Skoro sve radim na njemu.
Samo je zanimljivo kak mi iPad nije zablokirao dvije godine.
Može neko pričati kaj hoće ali je činjenica da Samsung nije posložio software do S6 telefona.

0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

samsung nije slozio dobro software,al zato imas android koji mozes na milijun nacina modificirati i sam si posloziti sve, ili dati nekome ko se kuzi u to.

ima hrpe romova,kernela,kombinacija...

iskreno,meni ni na stocku nije stekao. imao sam vecinom battery drainove koje lolipop ocito ima i nije dobro slozen, al mi mobitel nikada nije stekao...

isto kao što je kolega rekao. 99% mojih poznanika i prijatelja pc steka, moj nikad nije stekao... da ne ispadne ti imas i5 pa ne steka, imam frendove sa i7 i to novijim generacijama.. sve je stvar tko si kak poslozi sistem i kolko je voljan uloziti truda u optimizaciju. 

prvi puta sam rootao sad telefon , trenutno sam samo kernel promijenio i baterija mi se popravila za skoro duplo. planiram jos staviti erobot rom kad izadje 10.5 verzija,pa cu vam javiti dojmove.

prijatelju sam stavio na note 3 rom koji je port sa note 5 i prezadovoljan je... inace note 3 je jos uvijek na cistom 5.0 lolipopu koji nis ne valja...

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NorthBlue kaže...
Pa gle, pošto je to serija uređaja koji se reklamiraju za posao onda od njega očekujem da radi baš to. Imam Office,rar,Autocad i neke automatizacijske programe i da, dosta ga opterećujem. Skoro sve radim na njemu.
Samo je zanimljivo kak mi iPad nije zablokirao dvije godine.
Može neko pričati kaj hoće ali je činjenica da Samsung nije posložio software do S6 telefona.

Možeš ti isto pričati što hoćeš, al to ne znači da nisu gluposti :-P

10 godina
Pa naravno da što ja kažem nije mjerilo, ali bi trebali biti tehnički site-ovi koji se svi slažu da nakon nekog vremena Touchwiz na Note 4 postaje sporiji. Na kraju krajeva i sam Sammobile.
Riješio sam problem sa custom romom i custom kernelom ali to se ne bi smjelo dešavati na uređaju tog kalibra. Kao što sam već napomenuo sa M8 i iPad-om nikakvih problema.
Kolko puta mi se samo dogodilo da mi ne digne tipkovnicu kad utipkavam url. Pa klikneš home button a on oklijeva minutu. Pa baterija sim, tam...
Na kraju krajeva,koristio sam Note 2,3 i sad 4 i svi su super prvih par mjeseci i onda pad performansi.
Netko neće imati nikakvih problema i radit će sve super a netko će imati ovo što sam ja iskusio, još uvijek jedan od najboljih uređaja na tržistu.
Ali software-ska podrška u banani. Vidjet ćemo koliko će Samsung-u trebati za update na 6.0 i kako će riješiti 32\64 bita.

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Jedna malo "provokative" anketa, i to od mene! 

Obzirom sam jednom "iskusio" raditi sa Note gadgetom, meni ovaj zadnji, Note 5 izgleda oOoopako dobro, a pošto se očekuje sa početkom nove 2016 godine njegov dolazak na "Stari kontinent", koliko ste vi zabrijali za njim?!?!

8 Uopće ne brijem na Note 5!
3 Možda malo i brijem na Note 5!
0 Tu sam, ni vrit ni mimo na Not
1 Vrlo sam nabrijan na Note 5!
3 Ozbiljno uzet u obzir Note 5!
0 U svakom slučaju, moj je!
2 Dobar mi je i moj "stari"!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note 4!

ja brijem da bi bila bolja kupovina ukoliko izadje sa snapdragon 820 procesorom, sto je po nekom mom misljenju razlog sto je samsung odgodio note 5 za europsko trziste.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Novi FW-e.

Model SM-N910C
Model name GALAXY Note 4
Country Poland
Version Android 5.1.1
Changelist 6035384
Build date Thu, 29 Oct 2015 23:32:39 +0000
Product code XEO
PDA N910CXXU2COJ5
CSC N910COXA2COJ5  http://www.sammobile.com/firmwares/download/59774/N910CXXU2COJ5_N910COXA2COJ5_XEO/

Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina

Pozz ekipa,evo prekjucer sam uzeo note 4 i uzasno me zivcira sto pije puno vise baterije od g3 koji je isto u zadnje vrijeme pio bateriju,imate li kakvo rjesenje mozda drugi rom i kernel? ili nova baterija? mobitel je kupljen u 2 mjesecu ove godine,probao sam s stednjom baterije al ne pomaze,ekran je na automatsko osvjetljenje stavljen

11 godina
Koliko je to "puno"? Ja dobijem preko 4h sota u 1 danu, a dosta igram boom beach, sto je dosta zahtjevno za bateriju...
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

ja dobivam 2- 2.5 h SoT-a a baterija mi traje oko 3 dana u prosjeku.

ekran mi je na oko 30% svjetline stalno, koristim rom. lolipop ima dosta bugova, wakelock radi proximiti sensor i connections,a ponekad i alarm.

nadam se da ce marshmallow biti dosta bolji po tom pitanju,jer na kit katu sam bez beda izvukao 4 dana na 1 punjenju

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ma ja npr ne koristim mob na 2h i izgubim oko 10%baterije mozda i više što me jako razočaralo

da probam stavit neki drugi rom,mozete mi preporucit neki rom i kernel?

sta je to wakelock prvi put cujem za to

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2015 18:51 (d4rkd3atH).
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Nekad i ja izgubim u 2h 10%,ovisi šta radiš.

Wakelock je kad neke aplikacije ne dozvoljavaju mobitelu da ode u deep sleep kad se ne koristi,i to dosta trosi bateriju.

Meni najociji bug je bio sa proximity senzorom koji se pali i kad se ne prica na telefon, te tako "zlostavlja" bateriju.

Vecinu tog buga sam rijesio aplikacijom proximity sensor lite (staviti kvacicu na use only during call).

Lolipop je generalno zbugiran po pitanju wakelocka(barem sto se tice note 4) jer meni na kit katu je mobitel bez problema potegnuo 4 dana na stocku,dok sam ovdje sa romom i kernelom dobio cca 3 dana.

Za rom sam odabrao erobot v.10.5, ima sada vec i 11.1 i stalno nove izlaze,al se meni neda tolko saltati radi tokena a i ovaj rom mi zadovoljavajuce radi.

Za kernel imam spacex kernel v0.2 al taj rom ti nudi 4 kernela na odabir pa mozes odabrati suemax(koristi overclock i underclock).

Rom i kernel su super, prezadovoljan sam zaisat sve leti,al cekam marshmallow da jos malo izvucem na bateriji.

Ako odlucis flashati taj rom, naknadno jos flashaj modem preko odina koji izvuces iz official firmwarea za hrvatsku, manje baterije zdere.

Rom je odlican,to je note 5 port, sa boljim dpi postavkama (sve je nekako kompaktnije i udaljenije,ko da je odzumirano), jedino je mozda kamera mrvu losija, ko da kod detaljnijeg zumiranja se vidi zamucenost.

Mozda grijesim,al jos neki su to primijetili na xda temi.

Nadam se da sam pomogao :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2015 19:31 (GrimReaperKC).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

To je daleko od normalnog za Note4 i stock rom. Neka aplikacija definitivno drži mobitel budnim.

13 godina
zstef kaže...

To je daleko od normalnog za Note4 i stock rom. Neka aplikacija definitivno drži mobitel budnim.

a neznam,vratio sam ga na tvornicke i ocistio wipe,pa cu pricekati da vidim kako ce se ponasati,narucio sam novu bateriju pa cemo vidjet kak ce se s njom ponasat ak bude kenjao i s novom budem ga rootao

a uzeo sam bas ovaj mobitel jer ga ljudi hvale sto se tice baterije da dugo drzi

eto danas ga u 11 ujutro skinuo s punjaca i prije 1h se ispraznila baterija a SOT je 1.5 sat

9 godina
odjavljen

Imao sam note 4 i to definitivno nije normalno ponasanje. Sta ti kaze statistika potrosnje baterije?

13 godina
Torent kaže...

Imao sam note 4 i to definitivno nije normalno ponasanje. Sta ti kaze statistika potrosnje baterije?

kao da mi wi fi i mobilni podaci jedu bateriju,eo sad sam ga skinuo s punjaca 100% i u 5 min mi je pojeo 7% baterije a samo sam odgovorio na 3x poruke u messenger i bio na instagramu

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2015 20:59 (d4rkd3atH).
13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

ili je baterija u **rcu ili ti nesto softwareski ne valja.

flashaj sa full wipe official software pa vidi ponasanje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
GrimReaperKC kaže...

a pa zato sam i narucio novu bateriju pa cu vidjeti kak se ponasa al opet glupo mi je mobitel je star 9 mjeseci da bi baterija sam tak osla

napravio sam wipe iz cwm

9 godina
odjavljen

Meni je sve bilo ukljuceno uvijek i izdrzi cijeli dan bez problema uz normalno koristenje. Znaci wifi mobilni podaci bluetooth i svjetlo na max manje vise stalno....

Kao sto neko rece stavi fabricki soft bez dodatnih aplikacija pa vidi kako se ponasa... Pokusaj zamijenuti bateriju sa nekim drugim ko ima note 4 pa vidi kako se ponasa...BArem ces znati je li soft kvar, hardwerski kvar ili je baterija...

13 godina

mobitel je kupljen u tcomu,neznam dali je na njemu original stock od t coma ili ne ali danas cu probati flashati od Vipa stock sa sammobilea,posto nemogu nac note4 stock od tcoma nigdje

dali se vama ovo sa slike cini ok?

9 godina
odjavljen

Ja sam imao poljski firmware originalni... Nebrandiran ali takav je dolazio i od mtela mog telekoma. Update radio uredno...

13 godina
Samsung Galaxy Note 4!

Navodno su mađari dobili android 6.0 na note 4

Note 4 Marshmallow

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note 4!

Planiram uzeti Note 4, pa sam malo citao po netu da se vrlo lako izgrebe ispolirani dio ruba telefona.

Kako to izgleda, moze se procitati na ovim forumima:
http://tinyurl.com/z4cknuq
http://tinyurl.com/glwpv62

Neki se cak zale da su ih takve izgrebane dobili pri kupovini.
Kakvo je stanje kod vasih telefona? Da li se lako izgrebe taj polirani rub?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Izgrebe se ali se to vidi ako bas se zagledas... Kupi slobodno uredjaj je predobar a to se desava na svim telefonima.

15 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...
GrimReaperKC kaže...

a pa zato sam i narucio novu bateriju pa cu vidjeti kak se ponasa al opet glupo mi je mobitel je star 9 mjeseci da bi baterija sam tak osla

napravio sam wipe iz cwm

Ništa čudno, Samsungove baterije su smeće. Od S2 su se počeli ciganit. Mogli bi se malo ugledat na Apple, Sony, LG i ostalu ekipu.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina

a presao sam s LG G3 koji je imao puno bolju bateriju od ovog na note4 koji me razocarao za sada,dok ne dode nova baterija pa cemo vidjeti

kakvi su ono AROMA romovi?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice