Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.859
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ako sam korisnik T-Mobile mreže i sa Sammobile instaliram ROM koji je od VIP-a, hoće li uređaj bit zaključan na VIP mrežu?

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava

Neće.

12 godina

Ja sam prešao sa R.R.a na Dirty Unicorns, verlo stabilan i brz rom.

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-orig-develop/rom-dirty-unicorns-v9-1-t3025870

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Za sad zadovoljan s vip 5.01 al mi za par minuta baterija pala za 12 % !

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pozz ekipo naime danas je curi dosao lolipop na s4 vip i kad je instalirala lolipop telefeon je radio sat vremena normalno i odjednom se zamrznuo na par sekundi i nema vise aplikacija watsapp vider favebook... Al finta je u tome sto nemoze ni u google store nego cim ude ju izbaci van. Ugasili smo telefon ali nema pomoci. Dal bi favtory reset pomogao? Ako be sto da napravim preko PCa da to proradi? Inace koristim osobno iphone i nisam upoznat sa rim stvarima oko androida i molio bi pomoc. Jednostavo ne kuzim sta se dogodilo sa telefonom ali ponasane se full cudno.

Dal itko ima isti problem?

inace neznam sto je sa tim lolipop updateom ali sluzbeno imam htv m8 i od kad mi je dosao lolipop ne radi mi mobilni internet.

0 0 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...

Pozz ekipo naime danas je curi dosao lolipop na s4 vip i kad je instalirala lolipop telefeon je radio sat vremena normalno i odjednom se zamrznuo na par sekundi i nema vise aplikacija watsapp vider favebook... Al finta je u tome sto nemoze ni u google store nego cim ude ju izbaci van. Ugasili smo telefon ali nema pomoci. Dal bi favtory reset pomogao? Ako be sto da napravim preko PCa da to proradi? Inace koristim osobno iphone i nisam upoznat sa rim stvarima oko androida i molio bi pomoc. Jednostavo ne kuzim sta se dogodilo sa telefonom ali ponasane se full cudno.

Dal itko ima isti problem?

inace neznam sto je sa tim lolipop updateom ali sluzbeno imam htv m8 i od kad mi je dosao lolipop ne radi mi mobilni internet.

postavke->računi->sigurnosno kopiranje i poništavanje postavvki-> vraćanje tvorničkih postavki

nakon toga najnormalnije dizes sa backupa (mislim da ces morat update google storea morat napravit)

osobno nemam nikakvih problema na 5.0.1 za bateriju jos neznam kako se drzi, na 4.4.2 mi je crpio ko lud, sad sam za 20% dobio kojih sat i 20 minuta on screen timea, s tim da sam ga non stop koristio.. kasnije napisem opsirnije

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
12 godina

Backupa? Za backup trebam laptop ili mobitel to sam pokrece preko google racuna? Stvarno sprry na glupom pitanjima ali velim totanisam noob sto se tice androida na iosu sam od iphone 3g😄 😄

0 0 hvala 0
11 godina

Jel koristi ko cm12 ili neki rom baziran na njemu? Zanima me ima li kamera hdr?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

evo konačno sam prešaoa na custom rom, moj prvi izbor je Omega v41 + ael kernel

zašto? zato jer kod flashanja biraš koje aplikacije želiš tako da je najbliže stock romu.

zadovoljan sam izvođenjem i trajanjem baterije

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2253528

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
w0rtex83 kaže...

Jedino sto mi je cudno je da nemogu swipeat tabove lijevo desno u settingsu a ni u phone app, sto bi trebalo raditi u lollipopu... :S

Da li moze netko da odgovori na ovo?

12 godina

Vratili telefon na tvornicke postavke i sad radi store ali mob je uzas. Svakih pola sata pise da nema sim kartice i zamrzava se ko lud uglavnom sranje na kvadrat mislim da ce ga morat zamijenit jer ovo stvarno nije normalno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo i DBT regija je pustila Lollipop nadogradnju, zanima me da li moram napravit factory reset ili je dosta i wipe cache?

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2015 12:23 (PlayMaker10).

0 0 hvala 0
12 godina

Kolega mi je preporučio Team(UB) RoM, isprobao sam ga na drugoj particiji preko MultiBoota i oduševio se.

Sad ga koristim kao daily rom, fakat bolji rom čovijek ne može poželjeti.

Stvari tipa GravitiBox su totalno ne potrebne.

Skavako preporučam...evo i par SS:

1 1

2 2

3 3

4 4

5 5

6 6

7 7

8 8

9 9

10 10

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-develop/rom-team-ub-rom-s4-jfltexx-t2985858

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni zasad Lollipop radi bez problema, sve funkcionira, nikakvih bugova, čak mi je Antutu rezultat išao za 3000 gore sa 29 800 na 32 900. Napravio sam factory reset za svaki slučaj. Za sad sve super. Jedino bateriju moram još vidjet ali čini mi se da je tu negdje kao i na KitKatu.

EDIT: Da li netko zna da li je moguć downgrade na KitKat? Sve je OK ali mi je UI djetinjast totalno, KitKat mi jednostavno djeluje ozbiljnije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 11:41 (PlayMaker10).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ljudi sta donosi ovaj Lolipop uopce,omisljam se da li da flashujem ovaj official ili mozda neki custom rom?

trenutno sam na stock 4.4.2 malo me nervira usporenost samog sistema nisam probao custom rom na S4 ali znam da na S3 mi se nikad nije svidjao custom rom jer uvijek im nesto falilo,il kamera losija il cresanje aplikacija itd

jel sve ok sa ovim lolipopom od samsunga,mogu li se vratit na 4.4.2 ako mi se ovaj ne svidi?

imate li mozda kakav custom rom za preporucit ako ovo cudo ne bude valjalo?

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

prijedi na official lolipop i napravi factory reset poslije toga, brzi je mobitel osjeti se, uvijek se mozes vratit na 4.4.2 ali za to neces imat potrebe, nakon tjedan dana kolko ga imam i ko zna kolko aplikacija instaliranih i dalje mi je brz

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

prijedi na official lolipop i napravi factory reset poslije toga, brzi je mobitel osjeti se, uvijek se mozes vratit na 4.4.2 ali za to neces imat potrebe, nakon tjedan dana kolko ga imam i ko zna kolko aplikacija instaliranih i dalje mi je brz

posto sam ja iz Bosne a mob je kupljen otkljucan u njemackoj je li bitno koji firmware da stavim?

hoce li odma raditi WIFI ili moram nesto flashat opet,rootat mogu opet sa CF auto root??

EDIT

ev otvorio KIES i nudi mi update mada mi je telefon rootan,mogu li ovako update i sto pise da ne mogu downgrade uradit?

ova ova
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 14:21 (mersimh).
15 godina

svejedno je koji rom stavljas i ja sam to radio preko odina, tak mi je najjednostavnije, nemoras nista dodatno flashat za wifi i mozes rootat sa cf autorootom ali skini najnoviju verziju 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

svejedno je koji rom stavljas i ja sam to radio preko odina, tak mi je najjednostavnije, nemoras nista dodatno flashat za wifi i mozes rootat sa cf autorootom ali skini najnoviju verziju 

ev stavio sam ovaj lolipop sve izgleda ok samo mi se sad mobitel grije malo previse mada nista ne radi :/

sto se tice grijanja ok je sad"valjda" ali iskreno ovaj update ne znam sta donosi ali aj ako baterija ne bude dobra vratim se na kit kat i to je to :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 19:24 (mersimh).
15 godina

mogla bi trajat krace prvo punjenje i daj mu malo vremena dok sve ne sjedne na svoje, ja sam preko titanium backupa maknuo sve od samsunga sta mi ne treba i instalirao odmah nova launcher

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2015 20:39 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

i ja sam ga stavio jučer,radi vidno bolje i brže,obavezno se mora poslije updatea napraviti hard reset jer mobitel ne radi dobro nakon updatea i backupa starih aplikacija..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
reso28 kaže...

i ja sam ga stavio jučer,radi vidno bolje i brže,obavezno se mora poslije updatea napraviti hard reset jer mobitel ne radi dobro nakon updatea i backupa starih aplikacija..

sve sam to uradio i telefon se i dalje grije i baterija je znatno losija nego na kitkatu.Nisam zadovoljan nimalo.koji k.. je telefon na 40 stepeni a samo surfam po netu.

http://www.gsmarena.com/samsung_norway_putting_android_5_for_galaxy_s5_and_s4_on_hold-news-11507.php

ma ja vracam se kitkatu i to je to

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 14:22 (mersimh).
13 godina
neaktivan

jos uvijek trazim nacin da se vratim na 4.3 jer bio sam na 5.0.1 i baterija je losija od kitkata a kitkat baterija losija od 4.3 JB, a uvijek napravim i prije i poslije flasha factory reset pa root

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zna li neko da li mogu snimiti novi modem HOB8 na official 5.0.1 rom-u? Trenutno je HOB7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja sam presao sa onog njemackoh leaka HBO7 na vipov HBO8 samo flesanjem, tako da mozes

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mersimh kaže...
reso28 kaže...

sve sam to uradio i telefon se i dalje grije i baterija je znatno losija nego na kitkatu.Nisam zadovoljan nimalo.koji k.. je telefon na 40 stepeni a samo surfam po netu.

http://www.gsmarena.com/samsung_norway_putting_android_5_for_galaxy_s5_and_s4_on_hold-news-11507.php

to nest ne valja onda, neznam koji si rom skinuo no meni se ne grije dok surfam, grije se u nekim zahtjevnijim igrama ali tako je bilo i na kit katu...nikad se ne bih vracao na kit kat, jos samo da osposobe xposed framework i super

15 godina
neaktivan
Gamer321 kaže...

Ja sam presao sa onog njemackoh leaka HBO7 na vipov HBO8 samo flesanjem, tako da mozes

Kod mene je Germany DBT 5.0.1 koji je HOB7, a kontam samo flashati modem i bootloader verzije HOB8 bez mijenjanja kompletnog roma. Flashati se moze samo ne znam da li ce wifi raditi. Nadam se da ce neko iskusniji odgovoriti. Ja mislim da ne bude radilo.

13 godina
mersimh kaže...
reso28 kaže...

ma nešto ti ždere bateriju u pozadini,provjeri..evo ja ga jutros napunio i 1 sat i 30 min sot i imam još 70 %...nije loše...restore aplikacija isto nije dobro riješenje jer kao da ne "sjednu" dobro sa kit kata na lolipop...ja sam sve ponovo instalirao sa playa..

16 godina
neaktivan

Da li je moguće vratit KitKat na DBT verziji a da sve funkcionira kako treba? Ovaj Lollipop je za djecu ne za odrasle. Hvala unaprijed!

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 10:33 (PlayMaker10).

0 0 hvala 0
16 godina

jel neko ima jos problema na win 8.1 da telefon ne prepoznaje? ukljucim ga i cujem samo onaj zvuk kao da se konektuje pa diskonektuje i sve tako u krug driveri instalirani sve a kod prijatelja na laptopu normalnu ga prepozna bez problema... sta god hocu da prebacim na telefon moram preko airdroida..

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice