Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.833
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Znači jel moguće da u ovoj temi nitko ne stavlja firmware preko Odina?

Već je 3 dana vani.
Navalite 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
sudy_freak kaže...

Već je 3 dana vani.
Navalite 

verzija koju si stavio je za i9500 - octa core

ja sam sebi prošli vikend stavio preko odina i sve je prošlo ok, baterija mi traje malo duže i to je to

14 godina
fear619 kaže...
sudy_freak kaže...

Već je 3 dana vani.
Navalite 

verzija koju si stavio je za i9500 - octa core

ja sam sebi prošli vikend stavio preko odina i sve je prošlo ok, baterija mi traje malo duže i to je to

Da, sorry, my bad.
To je čisto guidelines ljudima koji ne znaju to kako se radi.
Znamo svi da je kod nas GT-I9505 verzija. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina

pozdrav ekipa,

evo sad malo gledam s4 na njuskalu da se nabavit novi za nekih 3200kn otkljucan, e sad obzirom na nagovjesetni izlazak galaxyija s5 pocetkom 4 mjeseca (?),e sad jel bi mogo ocekivati pad cijena s4 tik nakon izlaska s5 ako uopce izlazi u HR sljedecim mjesecom?

hvala {#} 

Ficolinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jel moze neko preporuciti custom rom da je touchwiz i da je baterija dobra? :D flashovao sam ovaj wanamlite ali nije nesta :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ficolinja kaže...

pozdrav ekipa,

evo sad malo gledam s4 na njuskalu da se nabavit novi za nekih 3200kn otkljucan, e sad obzirom na nagovjesetni izlazak galaxyija s5 pocetkom 4 mjeseca (?),e sad jel bi mogo ocekivati pad cijena s4 tik nakon izlaska s5 ako uopce izlazi u HR sljedecim mjesecom?

hvala {#} 

frend bas prosli vikend kupio nov S4 za 2600kn sa njuške, na tele 2 lockan, od 6.3. ide garancija. A ziher ce jos past cijena kad dodje S5
14 godina
neaktivan
Ficolinja kaže...

pozdrav ekipa,

hvala {#} 

Novi u trgovini 3400kn, bolje dati 200kn više nego tako skupu stvar uzimati na njuškalu. Isto je otključan na sve mreže. KLIK

15 godina

Pozz ekipa, daj mi recite kada bi isao stavljat novi software da mi sve izbrise, dali u odinu moram staviti Re-partition ili nesto drugo?
Znaci zelim staviti novi software, a da mi mobitel bude ko da je sada prvi puta upaljen.
Stavljao sam inace romove, ali su to sve bili updateovi.

Hvala 

Autoclimb kills more people than AIDS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kada staviš rom preko odina rebootaš ga u recovery mod i napraviš full wipe

14 godina
neaktivan

Jel se i vama događa da neko pošalje sms, a uopće ga ne vidite, već ode direktno na Viber, pa onda imate problem kasnije jer ne prijavljuje na telefonu da sms nije pročitan?

0 0 hvala 0
15 godina
Liverpool1892 kaže...

Jel se i vama događa da neko pošalje sms, a uopće ga ne vidite, već ode direktno na Viber, pa onda imate problem kasnije jer ne prijavljuje na telefonu da sms nije pročitan?

da.

14 godina
neaktivan
Svrzic kaže...
Liverpool1892 kaže...

da.

Jel postoji kakvo riješenje za to? Stvarno me to iritira {#}

15 godina
Liverpool1892 kaže...
Svrzic kaže...
Liverpool1892 kaže...

da.

to i mene zanima {#}

14 godina
neaktivan
Svrzic kaže...
Liverpool1892 kaže...
Svrzic kaže...
Liverpool1892 kaže...

da.

to i mene zanima {#}

Ja sam prvo mislio da je to zbog mobitela, pa reko pa nije valjda nešto s mobitelo a tek sam ga kupio, pa sam skužio da je do vibera 

15 godina
Liverpool1892 kaže...
Svrzic kaže...
Liverpool1892 kaže...
Svrzic kaže...
Liverpool1892 kaže...

da.

to i mene zanima {#}

Ja sam prvo mislio da je to zbog mobitela, pa reko pa nije valjda nešto s mobitelo a tek sam ga kupio, pa sam skužio da je do vibera 

To su od jednog updatea napravili, prije to nije bilo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 10:30 (Svrzic).
16 godina
Liverpool1892 kaže...

u opcijama, pod više imate pod upravljanjem zadane aplikacije, i tamo pod poruke stavite poruke, i to je to..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
14 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...
Liverpool1892 kaže...

u opcijama, pod više imate pod upravljanjem zadane aplikacije, i tamo pod poruke stavite poruke, i to je to..

Ja to ne mogu naći, možeš napraviti SS pa postaviti?

16 godina
Liverpool1892 kaže...
LUNAT1C kaže...
Liverpool1892 kaže...

14 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...
Liverpool1892 kaže...
LUNAT1C kaže...
Liverpool1892 kaže...

Ja 'zadane aplikacije' nemam. Nemam pojma zašto?!

16 godina

Zato jer je ovo android 4.4.2 kitkat,vidi se po bijeloj bateriji a ti vjerojatno imas android 4.3. Pa nema te opcije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skrba kaže...

Zato jer je ovo android 4.4.2 kitkat,vidi se po bijeloj bateriji a ti vjerojatno imas android 4.3. Pa nema te opcije.

E da, u pravu si.

13 godina
neaktivan

Evo jedan upit za korisnke S4: Da li koristite 3200mAh Back Clip Mobile Power Charger with Smart Leather Case for Samsung Galaxy S4 i9500 ? Ako se slažete uskoro recenzija jednog modela ovdje na temi ili posebno.

Znaći isprobavanje u stvarnosti kako radi i da li puni bateriju te opis i slikovni prikaz mobitela u tom , te recenzija kako sam zadovoljan , te kvaliteta izrade i funkcionalnost ukoliko bude zadovoljavajuće stavit ću ovdje, ne želim preporučiti sada jer ne znam kako će raditi. Ja sam ga kupio i čekam ga.

Lp !

16 Želite li recenziju ovdje ?
0 Ne želite recenziju ovdje?
"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2014 11:16 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pozdrav ekipa, uzeo sam danas u tele2 S4 od 16GB pa me zanima do mogu naci za njega 4.4.2 ( officijalni od SAMSUNG-a )?

Tnx ;)

Eh klinac, baš sam mislio installirati Open European (4.4.2) - I9505XXUFNAD_I9505OXXFNA2_OXX.zip, i onda citam: "for locked phone, flash carrier firmware to stay on warranty". . .ehh, idi k' vragu.

Cudi me da nije izasao kod nas u HR, a vani u Serb. i Slo. ima KitKat za S4. . .

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2014 20:25 (Diazz72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diazz72 kaže...

Pozdrav ekipa, uzeo sam danas u tele2 S4 od 16GB pa me zanima do mogu naci za njega 4.4.2 ( officijalni od SAMSUNG-a )?

Tnx ;)

Eh klinac, baš sam mislio installirati Open European (4.4.2) - I9505XXUFNAD_I9505OXXFNA2_OXX.zip, i onda citam: "for locked phone, flash carrier firmware to stay on warranty". . .ehh, idi k' vragu.

Cudi me da nije izasao kod nas u HR, a vani u Serb. i Slo. ima KitKat za S4. . .

ima i kod nas, ali ovisi o providerima.. vip ga ima vec, neki iz tmobila da neki ne, tele 2 ocito nije među onima koji su ga izbacili..

13 godina
neaktivan

kakav je rma fedback tj kvari li se često s4??? vidin da ima problema sa napuhanim baterijama......ali zanima me osim toga???

0 0 hvala 0
13 godina
Steel123 kaže...

kakav je rma fedback tj kvari li se često s4??? vidin da ima problema sa napuhanim baterijama......ali zanima me osim toga???

Koliko vidim, ne. Ja imam svoj S4 nekih mjesec dana i za sada je sve u redu, jedini je problem što bih ga rado rootao ^^

13 godina
X-Plosiv kaže...
Steel123 kaže...

Koliko vidim, ne. Ja imam svoj S4 nekih mjesec dana i za sada je sve u redu, jedini je problem što bih ga rado rootao ^^

pa sto cekas? {#}

ima pouzdanih nacina, par stranica unazad {#}

Carpe Diem
12 godina

Je'l mozda ima negdije za skinuti 4.2.2-4.3 od Tele2, i ako bi ja sada stavio neki rom te kasnije vratio ovaj original. . .dali bi mi garancija i dalje vrijedila ili se ponistava?

EDIT: Citam komentare nekih ljudi na jednom blogu i kazu da imaju 4.4.2 (KitKat) na uredjaju koij je kupljen u Tele2 ( azuriran preko mobitela ). . .kako je to moguce?

EDIT2: Sad sam stavio BonBon karticu u telefon i bez beda radi. . .znaci telefon nije zakljucan.

EDIT3: Malo istrazujem netom, i ovaj 4.3 FW koij je gore ( jss15j.i9505xxuemkf ) je Australski FW.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 15:26 (Diazz72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo jedno pitanje onima koji koriste 4.4.2. verziju androida na s4..

imam vipovu verziju navedenog androida i prilikom gledanja potrošnje baterije mi se pokazalo da kitkat UI troši 60% baterije i užasno smanjuje vijek trajanja baterije iako sam instaliro drugi louncher.. dali je kod svih takav slučaj ili sam samo ja o.O

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dali se Vama dogodi da vam mobitel zavibrira kad ga uzmete sa stola u ruke? Meni se to događa ali ne svaki put, pa neznam zašto se to događa

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice