Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.969
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
omomomomoomm kaže...

dali na s4 dolai kit kat i kada????

Već je izašao službeni leak.

13 godina
neaktivan

pozdrav ekipa! imam s4 vec nekih 5mjeseci i nedavno sam primijetio da mi nekako pucketa/škripi kuciste...

npr ako mobitel zelite saaviti,malo ga samo stisnete kao da ga zelite saviti cuje se pucketanje nekakvo na gornjoj i donjoj strani...skuzio sam to dok sam skidao masku s njega i ne znam jel to normalno ili razlog za brigu??

inace sve ostalo je mobitel prava zvjerka...jako sam zadovoljan!

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 14:35 (bzvz92).

0 0 hvala 0
14 godina

Još jedno pitanje.. Koliko vrijedi S4 s razbijenim staklom? Imam jedan s4 s razbijenim staklom, digitizer je ispravan, isto tako imam i drugo staklo za njega. Je li isplativije mijenjati staklo pa onda prodavati ili ga prodati razbijenog?

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cordas kaže...

Još jedno pitanje.. Koliko vrijedi S4 s razbijenim staklom? Imam jedan s4 s razbijenim staklom, digitizer je ispravan, isto tako imam i drugo staklo za njega. Je li isplativije mijenjati staklo pa onda prodavati ili ga prodati razbijenog?

kad ga prodajes prodaješ ga malo skuplje nego kad je digitizer otiso (kojih 100-200 kn) ako ne ista cjena, a ako uspješno zamjeniš staklo, možeš ga prodat dosta skuplje (zamjena digitizera se kreće oko 1000 kn ako se ne varam)

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
14 godina
LUNAT1C kaže...
Cordas kaže...

kad ga prodajes prodaješ ga malo skuplje nego kad je digitizer otiso (kojih 100-200 kn) ako ne ista cjena, a ako uspješno zamjeniš staklo, možeš ga prodat dosta skuplje (zamjena digitizera se kreće oko 1000 kn ako se ne varam)

Da, ali koja cijena bi bila prihvatljiva ako idem na soluciju da prodajem s razbijenim staklom? 

Why so serious?
16 godina
Cordas kaže...
LUNAT1C kaže...
Cordas kaže...

Da, ali koja cijena bi bila prihvatljiva ako idem na soluciju da prodajem s razbijenim staklom? 

na njuškalu oko 1700 kn koliko vidim po oglasima.. ovdje vjerojatno niže

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
15 godina
neaktivan
Jel se jos kome pocela ljustit boja na okviru ?
Meni se oljustila boja oko ulaza za slusalice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jeli moguce negdje iskljucit volume tipku da ne stisava/pojacava zvuk zvona, jer vec dosta puta sam slucajno stisnuo i ukljucio zvono a bilo je na vibraciji i slicno?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bzvz92 kaže...

pozdrav ekipa! imam s4 vec nekih 5mjeseci i nedavno sam primijetio da mi nekako pucketa/škripi kuciste...

npr ako mobitel zelite saaviti,malo ga samo stisnete kao da ga zelite saviti cuje se pucketanje nekakvo na gornjoj i donjoj strani...skuzio sam to dok sam skidao masku s njega i ne znam jel to normalno ili razlog za brigu??

inace sve ostalo je mobitel prava zvjerka...jako sam zadovoljan!

Sad sam probao od frenda i njemu nije tak...nista se ne cuje, nikakvo skripanje ni pucketanje i djeluje mi cvrsce nekako. Inace da napomenem da mobitel nema ni jednu ogrebotinu i uvijek je u maski (naravno da je pao koji put ali nista strasno i neke velike visine ili kotrljanja)...

Moze li se to kasnije pokazati kao problem sto tak skripi?

17 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...
Jel se jos kome pocela ljustit boja na okviru ?
Meni se oljustila boja oko ulaza za slusalice.

To je svima boljka!!

14 godina
neaktivan

I moj škripi i cvili kod laganog savijanja. mislim da je to jer ga nosim u prednjem džepu traperica, pa se malo rasklimao.

13 godina
neaktivan

moguće da je od nosenja u prednjem dzepu...i ja ga uvijek tak nosim. pretpostaljam da se to neda "zategnuti" ni u srevisu jer me iskreno bas kopka taj zvuk...imam dojam da je jako krhak

0 0 hvala 0
12 godina

Kad ce taj kit kat update.?? Sad provjerio i jos nista.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

3 misec

No android-No party

0 0 hvala 0
15 godina

jel moze neka preporuka baterije (malo jace) posto ova mi jako slabo drzi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel mislis iste dimenzije kao i original ili da je veca i dimenzijom?

No android-No party

0 0 hvala 0
15 godina
Moby-Split kaže...

Jel mislis iste dimenzije kao i original ili da je veca i dimenzijom?

ma iste dimenzije jer nekako mi je ruzno kad se stavlja druga maska + sto je deblji par mm... Naravno ako ima neka veca od 3500mah pa nadalje .
Gledam po ebayu al ko ce ga znati jel su cemu:

http://www.ebay.com/itm/High-Super-Capacity-Battery-3900mAH-for-Samsung-Galaxy-S4-I9500-/111243390413?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item19e69f6dcd 

14 godina
neaktivan

Moja iskustva govore da nema tu prevelike razlike. Sve se to puni navecer. Ja imam ponudu 30$ za 5 original samsung baterija. Al nemam love. To bi se brzo prodalo. 

No android-No party

0 0 hvala 0
15 godina

a sta ja znam dok sam imao s3 , imao sam bateriju isto takvu slicnu 2800mah i drzala mi je 40% duze 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 23:41 (X-Plosiv).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Radim novi post da ne editiram:

Dolazi mi mobitel krajem slijedećeg tjedna, a pošto je lockan na t-com, a ja koristim tele2, treba mi sim unlock...da li ovo radi na tcom uređajima, ili da idem na drugačiji način tj ima li netko neki sim unlock code stranicu: http://www.redmondpie.com/how-to-sim-unlock-samsung-galaxy-s4-gt-i9505-for-free/

Inače, imam S2 i obožavam custom romove itd., ali čini mi se da će me ovaj KNOX držati od toga da ne rootam mobitel {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 10:55 (X-Plosiv).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav, znaci zanima me sljedece : razlika između Samsung Galaxy S4 I9505 i S4 i9500. Znam da je s4 9500 za azijsko tržište, i da je octa - core procesor u njemu, fizički je mobitel identičan S4 I9505 i procital sam da je razlika u samom sistemu na kojem mobitel kao radi ... pa me zanim mišljenje nekoga ko se u to razumije ... dal se isplati uzeti takav mobitel, novi za 1500 Kn, sa svime ko iz ducana, ali naravno nema garancije. Ukratko savjet trebam :) 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
danchiii kaže...

Pozdrav, znaci zanima me sljedece : razlika između Samsung Galaxy S4 I9505 i S4 i9500. Znam da je s4 9500 za azijsko tržište, i da je octa - core procesor u njemu, fizički je mobitel identičan S4 I9505 i procital sam da je razlika u samom sistemu na kojem mobitel kao radi ... pa me zanim mišljenje nekoga ko se u to razumije ... dal se isplati uzeti takav mobitel, novi za 1500 Kn, sa svime ko iz ducana, ali naravno nema garancije. Ukratko savjet trebam :) 

Gledaj, iskreno prošlo mi je dosta mobitela kroz ruku, i na većini mi nije trebala garanacija, ali evo moj S2 sam bio nosio na garanciju. Da nisam imao garanciju popravak bi me došao nekih 100 kn (ili manje), ako bih naručio dijelove preko ebaya. Trenutačno se S4 prodaje za 3000-3400, tako da se isplati, ali iskreno - ne ako je ukraden. Jer onda kada te nađu jer mobitel košta dosta, uvijek će tebe kontaktirati ako je u blizini tvog prebivališta bio ukraden neki mobitel ^^

Koliko vidim po internetu a i po forumu, razliku između i9500 i i9505 praktički nećeš niti skužiti.

11 godina
neaktivan

Nije ukraden, vise njih se prodaje... nebitno je to sad, nego me zanima kvaliteta djelova i to ? Dal se na tom S4 I9500 prije nešto desi, mislim, sam uređaj dal je ikako dostojan pravoga ...  Dal moze trajat sta ja znam 2 godine a da se ne pokvari, da ne bude neki veci kvar, i to naravno ne mislim ako on meni padne i to, nego sto se tice samoga normalnog rada ? 

13 godina
neaktivan
danchiii kaže...

Nije ukraden, vise njih se prodaje... nebitno je to sad, nego me zanima kvaliteta djelova i to ? Dal se na tom S4 I9500 prije nešto desi, mislim, sam uređaj dal je ikako dostojan pravoga ...  Dal moze trajat sta ja znam 2 godine a da se ne pokvari, da ne bude neki veci kvar, i to naravno ne mislim ako on meni padne i to, nego sto se tice samoga normalnog rada ? 

To ti je sve tehnologija. Koliko vidim veći problem je baterija, ali to kupiš novu za 100kn i to je to. Ne možeš više na taj način gledati tehnologiju zato što se sve kvari. Cura mi ima laptop od 13k+ i 2x je bio na garanciji.

Mobitel bi te trebao sl užiti 2 godine bez problema, to da...

11 godina
neaktivan

ha vidjet cu, ne znam ni sam, googlam ali nikako da nađem neku veliku kao razliku da je ovaj I9500 toliko losiji ili ne znam ... fizicki je isti, ima jaci procesor odnosno octa-core procesor (8 jezgri- quad 1,4 GHz i quad 1,2 GHz - ali nikad ne rade sve zajedno nego se po potrebi kao pale) jedino je kao software na kojem mobitel radi drugaciji, a to nisam skuzil bas kak misle da je on drugaciji kad radi na androidu normalno, podržava aplikacije sa Play Store-a, tak da to ne kuzim bas kaj unutra more biti drugacije :/  znam da vjerovatno nema hrvatski meni, ali to je fkt nebitno :) 

12 godina
neaktivan

Pozdrav!

Imam S4 mini. U zadnje vrijeme mi se mob neće spojit na 4g na mjestima na kojima znam da ima 4g signala.

Frend ims isto s4 mini i stoje jedan kraj drugog, njegov na 4g moj neće.

Čitao sam malo po nete, vidio sma na stranim forumima da i drugi imaju tih problema, ali nisam otkrio u čemu je caka

Da li netko zna?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
psihoroba kaže...

jel moze neka preporuka baterije (malo jace) posto ova mi jako slabo drzi?

Ako ti slabo drži provjeri dali je napuhana.

Očisti sistem jer i to zna trošit baterije u pozadini.

Napuni mobitel 100% pa ostavi preko noći da vidiš kolko % se potroši.

Što se tiće zamjenskih baterija razmisli ovako.

Samsung je napravio bateriju od 2600mah.

Na koji način zamjenska baterija istih dimenzija može imati 3000mah? {#}

Da je to moguče vjerujem da bi Samsung več uradio to:)

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
12 godina
neaktivan
Tomo1987 kaže...

Pozdrav!

Imam S4 mini. U zadnje vrijeme mi se mob neće spojit na 4g na mjestima na kojima znam da ima 4g signala.

Frend ims isto s4 mini i stoje jedan kraj drugog, njegov na 4g moj neće.

Čitao sam malo po nete, vidio sma na stranim forumima da i drugi imaju tih problema, ali nisam otkrio u čemu je caka

Da li netko zna?

Hvala

Našao sam u čemu je problem bio.

Svi koji imate T mobile u postavkama vam pod APN mora pisat internet.ht.hr 

Inače vam 4g neće radit

13 godina
neaktivan
Samsungova baterija od 2600mah ima NFC. Postoje kvalitetne baterije od zerolemon od 3000mah ali bez NFC. Izbacivanjem NFC postižu veći kapacitet uz zadržavanje dimenzija.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice