Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.119
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Pixie_st kaže...

Bok ekipa, trebam pomoć oko roaminga; cura je trenutno u Izraelu i javlja da joj je aktivna ikonica za roaming  (R u gornjem desnom kutu) iako je isključila mobile data i sam roaming te koristi samo lokalni wi-fi. Zanima me da li je to samo indikator da je u stranoj državi ili se nekako aktivirao roaming???

Ne brini. To R znaci da je spojena (u roamingu) na njihovu mrezu.

Sve dok ne upali DATA, ok je.

ja
13 godina
neaktivan
MariusEight kaže...

Ovj update što je došao za VIP jučer, riješio je barem meni, sve probleme. Telefon radi super. To je bio samo update za 4.3

Imaš li ti 4G upaljen ili se krećeš samo tamo gdje  ni nema signala pa ni nemaš problema s spajanjem ?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
15 godina

Ima neko neku informaciju kad ce izac taj 4.3 za t mobile korisnike

0 0 hvala 0
17 godina
Dany-os kaže...
MariusEight kaže...

Ovj update što je došao za VIP jučer, riješio je barem meni, sve probleme. Telefon radi super. To je bio samo update za 4.3

Imaš li ti 4G upaljen ili se krećeš samo tamo gdje  ni nema signala pa ni nemaš problema s spajanjem ?

Koristim samo 3G/2G.

4G ti ne znači ništa na vipu osim ako imaš pretplatu na minimalno opciju 4 ili 5, sve ostalo je brzina ograničena na 7.2 Mbits/sec. ili na 21 Mbits/sec (opcija 3).

Za ostale mreže, ne znam. Nemam u Vž 4G mreže... još... :)

14 godina

Pozdrav, imam slijedeći problem; dakle, rootao sam s4 (I9505) prije kojih 2-3 mjeseca i flashao S4 google edition ROM, i danas mi skine 4.4 update i pokušam updateat (greška, znam) i mobitel mi zapne u boot screenu (recovery booting piše u lijevom gornjem kutu). Ima kakve pomoći da spasim podatke s mobitela?

edit: riješeno.

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 0:00 (Cordas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cordas kaže...

Pozdrav, imam slijedeći problem; dakle, rootao sam s4 (I9505) prije kojih 2-3 mjeseca i flashao S4 google edition ROM, i danas mi skine 4.4 update i pokušam updateat (greška, znam) i mobitel mi zapne u boot screenu (recovery booting piše u lijevom gornjem kutu). Ima kakve pomoći da spasim podatke s mobitela?

ako si se potrudio napisati problem mogao si potrošiti još koju minutu da napišeš kako si rješio taj problem

{#}

14 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Isto tako bi nam mogao reći kakav je google editon rom, koji si skinuo jer vidim da i omega ima svoj neki. Linkove na kojem si skinuo google e.r. hvala

14 godina
fear619 kaže...
Cordas kaže...

ako si se potrudio napisati problem mogao si potrošiti još koju minutu da napišeš kako si rješio taj problem

{#}

Ponovno sam flashao clockworkmode recovery i normalno se bootao OS.

fredy26 kaže...

Isto tako bi nam mogao reći kakav je google editon rom, koji si skinuo jer vidim da i omega ima svoj neki. Linkove na kojem si skinuo google e.r. hvala

Meni je najbolji od svih. Nema nikakvih tweakova, identičan je onom što je na Nexusima i S4 GE. Što se brzine i fluidnosti tiče meni je odličan, miljama daleko od stock rom-a, ali ipak se nakon mjesec dana počeo usporavati poprilično.

Baterija je malo slabija. Što se linka tiče, ne sjećam se točno koji sam skinio, znam samo da je bio čisti port, bez tweakova i bug free.

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 13:51 (Cordas).
13 godina
neaktivan
ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Možda malo bedasto pitanje, ima li takvo nešto za SGN II {#} ?!

ATJ Lučko
14 godina

ovaj novi update ja sam prezadovoljan zasad jos ću vidjet za bateriju kakva će bit ali zasad sam zadovoljan brzina se drastično poboljšala na nekim stvarima otvara sve brže itd, riješili problem slušalica i sad sam miran ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nakon novog update za 4.3 da li se mobitel još uvijek odbija spojiti na 4G mrežu ili su to popravili? Nisam imao vremena napravit update pa neznam osobno.

The most incomprehensible thing about the world is that it is all comprehensible
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Prezadovoljan sam sa 4.3 osim sa KNOX-om(ako rootaš ili flashas drugi rom bilo putem ODINA ili CWM stavi flag na 0x1 i gubiš garanciju)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2447832

Hvala Bogu meni je flag na 0x0

Jel se i vama zna dogodit da nakon razgovora mob nereagira 10ak sekundi?

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bok ljudi zanima me dali ste dobili update preko zraka ili preko kiesa jer ja preko zraka ne dobivam nista nego samo preko kiesa

i zanima me dali netko moze reci koja su sve tocno poboljsanja kako baterija drzi itd.

i koliko je update velik ... :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 11:59 (hrcpin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nakon dvodnevne potrage za najboljom zastitom narucio sam: [url]http://www.ebay.com/itm/231108112709?var=530289325435&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648[/url] Od najboljih sam izabrao meni najljepsu. 135kn sa first class postarinom i tracking numberom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2013 11:49 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Benaren kaže...

Nakon novog update za 4.3 da li se mobitel još uvijek odbija spojiti na 4G mrežu ili su to popravili? Nisam imao vremena napravit update pa neznam osobno.

Meni nije ni nakon najnovijeg 4.3 riješen problem ! Nemoj ni prelaziti ! {#}

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2013 12:30 (Dany-os).
14 godina
neaktivan

Bok ljudi ovako nakon novog Vipovog updata mob mi radi super za sada nemam zamjerki osim jedne 

a to je baterija koja je dosta slabija nego na prijasnje rom dali i vi imate takvih problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hrcpin kaže...

Bok ljudi ovako nakon novog Vipovog updata mob mi radi super za sada nemam zamjerki osim jedne 

a to je baterija koja je dosta slabija nego na prijasnje rom dali i vi imate takvih problema

Da, i meni isto. Telefon je brži ali baterija traje 30 posto manje... :/

Mislio da je samo meni...

13 godina
neaktivan

Ja još nemam updade ne Kiesu za 4.3. Zar ne bi trebali svi u isto vrijeme to moći updetat? Na T-mobileu sam btw.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 10:37 (Maratz).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Maratz kaže...

Ja još nemam updade ne Kiesu za 4.3. Zar ne bi trebali svi u isto vrijeme to moći updetat? Na T-mobileu sam btw.

Ovi iz T-mobila su skužili da ovaj 4.3 ne valja pa svojim korisnicima nisu ni ponudili !

14 godina
Dany-os kaže...

Ovi iz T-mobila su skužili da ovaj 4.3 ne valja pa svojim korisnicima nisu ni ponudili !

4.3 update za S4  itekako valja :)

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
15 godina

Kad ce doc konacno za prokleti T-mobile 4.3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koja je u vas verzija?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 19:24 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
15 godina

Ova....

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 18:24 (Qudek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Momci koji je najjednostavniji i najpovoljniji način za unlock mobitela.

Nije za mene nego za frendicu pa mi ne trebaju neki besplatni tutovi za root i unlock, samo nešto jednostavno i povoljno, hvala :)

Live and let live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
cecenac kaže...

Nije za mene nego za frendicu pa mi ne trebaju neki besplatni tutovi za root i unlock, samo nešto jednostavno i povoljno, hvala :)

Kupiti kod za otključavanje online ili probati ovako nešto:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2282683

Why so serious?
14 godina
neaktivan
Cordas kaže...
cecenac kaže...

Kupiti kod za otključavanje online ili probati ovako nešto:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2282683

Pa to i pitam, koji je najpovoljniji online, znam samo za sammobile, a preko njega sam citao da su neki imali neuspjeha. 

Ima ko kakav savjet?

Live and let live.
13 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...
Dany-os kaže...

4.3 update za S4  itekako valja :)

Kao da kupiš novi auto, ima četiri brzine i sve super, nakon zadnje nadogradnje softvera manje troši al ne možeš ubacit u četvrtu može ić do sto i ni mrvicu više , ja se tako osijećem sad s mojim mobom !! I ako to tebi valja mogao si kupiti i s3 i on super radi i ima "3 brzine "

14 godina
Dany-os kaže...
RaZ0R9111 kaže...
Dany-os kaže...

Kao da kupiš novi auto, ima četiri brzine i sve super, nakon zadnje nadogradnje softvera manje troši al ne možeš ubacit u četvrtu može ić do sto i ni mrvicu više , ja se tako osijećem sad s mojim mobom !! I ako to tebi valja mogao si kupiti i s3 i on super radi i ima "3 brzine "

Ako misliš na KNOX,ima nešto u tome.

Ali razlika u performansama u odnosu na 4.2.2 je superiorna.

Neznam kako je kod tebe ali meni se manje grije,baterija izdrži u prosjeku 1h duže,tipkovnica mi svakako bolje leži nego na 4.2.2

A i 3000 više bodova u antutu nije došlo od Boga.

Po meni jedan jedini problem 4.3 nadogradnje jest njihov security softwer KNOX zbog kojeg nemožeš staviti custom ROM bez da se counter postavi na 0x1.

tj na  warranty void..

Kakvi se problemi kod tebe događaju na 4.3?

14 godina
neaktivan

Meni osobno od kada sam nadogradio na 4.3 jedini problem koji se javlja je da se mob neželi spojit na 4G mrežu. Kod pokušaja spajanja na 4G mobilni internet se jednostavno ugasi i za par sekundi se upali ili pak se ugasi skroz ako mob dugo stoji sa ugašenim ekranom. Problem sam riješio tako da sam prebacio u Mobile Networks meniju sa LTE na WCDMA/GSM ali se sada najviše spaja na H+.

The most incomprehensible thing about the world is that it is all comprehensible
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice