Samsung galaxy i7500

poruka: 6
|
čitano: 2.665
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Samsung galaxy i7500 internet

Nemogu se spojit na internet preko 3g mreze(t-mobile) ,a preko w-lana sve normlano radi i kak se to cudo updajta na neku noviju verziju jer sam gledo da postoje neki updatovi

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Samsung galaxy i7500

Za 3g vidi u postavkama je li ti namištena pristupna točka. Kod nekih android mobitela postavke za 3g tribaš namistit sam. Službeni update za i7500 nepostoji, imaš samo custom romove (ajmo reći da su to nadogradnje koje su izradili ljudi koji posjeduju te mobitele). Takve nadogradnje ti nisu baš pouzdane, kod većine njih neke stvari na mobitelu uopće ne rade (npr. kamera), a neke stvari rade dosta bolje nego po defaultu. Te nadogradnje možeš pronaći na xda-developers forumu, za svaki imaš opis i način instalacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung galaxy i7500

u postavkama nije najmestena pristupna tocka ,di mogu nac podatke sto treba upisat za tmobile

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Samsung galaxy i7500
z4g0rec kaže...

u postavkama nije najmestena pristupna tocka ,di mogu nac podatke sto treba upisat za tmobile

Mislim da bi upute trebale biti na njihovoj stranici, ako nisu nazovi ih i pitaj

15 godina
neaktivan
Samsung galaxy i7500

uspio sredit puno hvala :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung galaxy i7500

pozdrav

imam jedan problem nikako se ne mogu spojit na wlan preko mobitela,pronadje speedtouch ali kad udjem i upisem sifru nece da se spoji,trebam li nesto negdje podesit ili?? pliz pomagajte

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice