Samsung galaxy ace

poruka: 68
|
čitano: 32.948
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung galaxy ace
danygirl kaže...

pozz

zna li netko kako iskljuciti automatsko povezivanje na internet preko mobile network? ja vise neznam sta da radim.. svaki put nakon otkljucavanja displeja ukljuci mi se mobilna mreza! {#}

postavke -> mobilne mreze - iskljuci koristi paketne podatke

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 21:02 (=xfact=).
13 godina
neaktivan

Kupila sam Galaxy u petak i prva dva dana mi je htio na internet, no međutim sada kada odem na internet mi stalno piše web page not available.. šta da radim? može pomoć? :) 

13 godina
neaktivan
Samsung galaxy ace

Dali je normalno da mi se baterija brzo troši..tj nekad kad ga napunim, piše da je fully charged i kad ugasim punjač padne mi na 90 ili čak na manje posto baterije...isto tako kad odigram neku igricu recimo 5-10 minuta pojede mi odma oko 10 % baterije..neznam do čega može toliko jesti bateriju..wi-fi palim kad mi treba, također i 3g, zaslon mi je smanjen na nekih 20 %, gps ugašen...može pomoć

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung galaxy ace

Prije par dana kupljen.

Kratki review:

- škripi kučište

- baterija traje jedva dan

- ponekad se blesira i to na smiješne nacine (zove sam od sebe...)

- šteka i homescreen 

- tipkovnica za velike prste nespretna

+ ekran, brithness

+ fotoaparat

+ GPS, WiFi...

sve ostalo bez zamjerki, za te pare pristojan mobitel / igračka.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung galaxy ace

pozz ekipo. ej ovak imam problem. kupio sam galaxy ace i radio je normalno koji 2-3 mjeseci i sad mi se jednom ili dvaputa dnevno mobitel sam od sebe ugasi. i sad me zanima - pošto imam android 2.2.1 na njemu, dal bi rootanje na 2.3.4 riješilo problem? i dal se tim rootanjem može dogoditi nekaj strašnog tipa da mobitel dokraja pokvarim nutra ili? vi ste sigurno veći stručnjaci od mene pa molim zato i stručne odgovore. i da - koliko po prilici košta to rootanje? hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
redline kaže...

Prije par dana kupljen.

Kratki review:

- škripi kučište

- baterija traje jedva dan

- ponekad se blesira i to na smiješne nacine (zove sam od sebe...)

- šteka i homescreen 

- tipkovnica za velike prste nespretna

+ ekran, brithness

+ fotoaparat

+ GPS, WiFi...

sve ostalo bez zamjerki, za te pare pristojan mobitel / igračka.

Kako škripi kućište? Meni bas obrnuto. Iznanadila me čvrstoća kućišta. Baterija je pušiona. Ja sam rootao mob i instalirao setCpu for root users i sad mi baterija izdrži 3 dana. 3g najviše troši bateriju tako da ga isključim kad mi ne treba. Rađe koristi wireless ako imas mogućnosti...

15 godina
neaktivan
Samsung galaxy ace
Kako se spojiti bežično sa Samsung smartphone-a na laptop. Preko Samsung Kies-a ili? Naime preko Kies-a sam se spojio USB kablom na laptop. Da li se mogu spojiti i Wifi budući da se bluetooth spajanje ne podržava na Samsungu (barem tako piše u Kies-u)? Koji je postupak?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung galaxy ace
Moj problem je sljedeći: zbog jako malo memorije telefona,čim instaliram neku aplikaciju mobitel mi javlja da više nema memorije. to traje već neko vrijeme,i borila sam se s tim tako da sam neprestano brisala aplikacije koje mi nisu trebale da bih mogla instalirati neke koje mi trebaju, a sveukupno ih na mobitelu nije bilo nikad više od 7. No u zadnje vrijeme ovo je postalo nepodnošljivo a vrhunac je bio danas kad sam morala obrisati sve, ali doslovno sve aplikacije koje sam ikad skinula na mobitel.onda prestalo javljati da je memorija mobitela puna. nakon toga sam skinula aplikaciju "easy cache cleaner" i "app 2 sd" i tad je opet počelo javljati da je memorija puna pa sam otišla u postavke i brisala razne podatke kod aplikacija koje su došle s mobitelom,a to su one koje se nemogu deinstalirat. nakon što je napokon prestalo javljat da je memorija telefona puna,otvorila sam opet market( da bih ponovo skinula neke ranije obrisane aplikacije) no kad uđem u market piše mi pogreška poslužitelja. pretpostavljam da sam pobrisala nešto važno kad sam brisala sve moguće podatke... šta da radim? što trebam namjestit da mi market opet počne radit? i jel itko imao sličan problem s tom memorijom telefona i kako se to može riješit?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice