SAMSUNG Galaxy ACE android

poruka: 9
|
čitano: 3.957
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

pozdrav, trebam pomoć. naime rootao sam galaxy ace, i presnimio android (2 3 6)na sd karticu i pokrenuo instalaciju u recovery modu. i taj android nije bio dobar, pa sam skinuo neki drugi, i instalacija nije uspjela!? i sad upalim mob i piše samsung galaxy i opće mi se ne diže u sustav. pa da vas pitao - što mi je činiti, koji android staviti i kako ga staviti. ako bi bili dobri i objasnili mi to... prije nek ga dam na servis da probam sam nešto sredit. hvala

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Odeš ovdje: http://forum.xda-developers.com/

Nađeš si dobar ROM i ponoviš postupak.

SK crew
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: SAMSUNG Galaxy ACE android

da, a dok uđem u recovery mode - možeš mi točno reći kak di i kuda?! nakon kaj prebacim android gore na sd karticu

13 godina
odjavljen
igstromar kaže...

da, a dok uđem u recovery mode - možeš mi točno reći kak di i kuda?! nakon kaj prebacim android gore na sd karticu

Da bi ušao u recovery, pritisni i drži tipke HOME + POWER. Kada se zaslon upali i vidiš Samsung logo, pusti POWER ali i dalje drži HOME. Nakon što se Galaxy Ace pojavi i nestane, trebao bi biti u recovery modu. Sad pustiš HOME.

SK crew
13 godina
neaktivan

da znam, i onda..možeš mi dati točne instrukcije kaj točno stisnem? i možeš mi ti potražit android pravi koji da skinem? bi bil tak dobar..? :) e lud sam, majke mi bacit ću ga kroz prozor. 1500 kn za kaj? za kaj????????

13 godina
odjavljen
igstromar kaže...

da znam, i onda..možeš mi dati točne instrukcije kaj točno stisnem? i možeš mi ti potražit android pravi koji da skinem? bi bil tak dobar..? :) e lud sam, majke mi bacit ću ga kroz prozor. 1500 kn za kaj? za kaj????????

Pa to su TOČNE instrukcije. ROm biraš po svom nahođenju,svakoj osobi ne paše svaki rom. J sam mijenjao puno romova na svojoj X1 prije nego li sam našao pravi.

Dao si 1500 kn za uređaj koji odlično radi sa stock romom. Samsung ne jamči za custom romove.

SK crew
13 godina
odjavljen

Evo ti i video:

SK crew
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

hvala majstore na svemu, složil sam 4.0.1 i radi mi genijalno. tnx :-)

13 godina
neaktivan

e ovako... rootovao sam svoj mobitel i sve je bilo u redu nekoliko dana i onda mi je odjednom zastopao i izvadio sam mu bateriju i sad nece da se upali....dode do onoga sto pise samsung i ugasi se i opet se sam upali i sve tako....pomoc ????

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice