Remote desktop - Windows mobile

poruka: 12
|
čitano: 3.505
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Naime, imam problem, pukao mi je display na uređaju HTC p3600. Sada bih trebao preko remotea pristupiti sa racunala na PDA, ali na PDA mi nisu konfigurirane nikakve postavke za remote.

Nasao sam alata s kojima mogu pristupiti, instalirao sam ali banana. Zadnji koji koristim i jos uvijek se borim sa stvarnošću je Pocket Controller-Pro novije verzije. Kada idem na spajanje, kaze da nemoze prepoznati uređaj, te dali želim instalirati potrebne dodatke, ja mu stavim da normalno zelim i onda mi kaze da na mobitelu to potvrdim...

Nemogu nikako to potvrditi preko displaya osim preko male "query" tipkovnice. Nema tipke koju nisam stisnuo, ocigledno da me jos nesta trazi ali posto nevidim nemogu mu dovršiti instalaciju... Uredno sam sinkroniziran sa PC-em. i recimo transfer fileova radi bez problema...

Kako bi bilo najbolje rijesiti ovaj problem? normalno osim kupovine novog ekrana za koji trenutno nemam keša jer sam ostao nezaposlen kao i dosta ljudi... Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Remote desktop - Windows mobile
Attrib kaže...

Naime, imam problem, pukao mi je display na uređaju HTC p3600. Sada bih trebao preko remotea pristupiti sa racunala na PDA, ali na PDA mi nisu konfigurirane nikakve postavke za remote.

Nasao sam alata s kojima mogu pristupiti, instalirao sam ali banana. Zadnji koji koristim i jos uvijek se borim sa stvarnošću je Pocket Controller-Pro novije verzije. Kada idem na spajanje, kaze da nemoze prepoznati uređaj, te dali želim instalirati potrebne dodatke, ja mu stavim da normalno zelim i onda mi kaze da na mobitelu to potvrdim...

Nemogu nikako to potvrditi preko displaya osim preko male "query" tipkovnice. Nema tipke koju nisam stisnuo, ocigledno da me jos nesta trazi ali posto nevidim nemogu mu dovršiti instalaciju... Uredno sam sinkroniziran sa PC-em. i recimo transfer fileova radi bez problema...

Kako bi bilo najbolje rijesiti ovaj problem? normalno osim kupovine novog ekrana za koji trenutno nemam keša jer sam ostao nezaposlen kao i dosta ljudi... Namigiva

Dali si uspio instalirat pocket controler na ppc-u?(ono kao normalni cab, te pita dali zelis instalirat te gdje zelis insstalirat)?

addicted to HD :)
15 godina
neaktivan

Onaj njegov SOTI pocket controler mi nece instalirat. a to mi jedino i fali da bi to radilo. znam od prilike napamet gdje bi bilo ok, pa stišćem tipku, ali vidim da mi nece instalirat, mozda se i na ekranu baš nista ne pojavi, je_i ga, nevidim nista...

17 godina
neaktivan
Attrib kaže...

Onaj njegov SOTI pocket controler mi nece instalirat. a to mi jedino i fali da bi to radilo. znam od prilike napamet gdje bi bilo ok, pa stišćem tipku, ali vidim da mi nece instalirat, mozda se i na ekranu baš nista ne pojavi, je_i ga, nevidim nista...

nebi se smejlo nis pojavit osim instalacije...

15 godina
neaktivan

Nece. neznam dali mu ima veze onaj skin koji se odabire... da mora biti skin model mobitela... ja mu stavim taj skin ali mi ga nece prikazati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nebi trebao skin imat ikakve veze..ugavnom sta i mozes sa tim mobitelom kojem je ekran mrtav?
15 godina
neaktivan

Trebam instalirati jedan software koji ce mi sluziti za nesto, nebi sada o tome. i bit ce na stalnom napajanju. da ajde, barem mogu taj sof instalirati, bilo bi super. Ovo ostalo na njemu sta mi je ostalo, s tim se budem cak pomirio... Dali ti pada nesta drugo napamet sta napraviti?

17 godina
neaktivan
ak ti nije prblem poslikaj diamonda da vidim na cemu si...
15 godina
neaktivan

Evo koraci kako to radim... a mob da ti ne slikam, znaci aparat samo i crno na ekranu... jedino tipke svijetle...

Drugo: Dali postoji mogucnost da remote desktop radi recimo da sa ovim od windowsa remoteom pristupim direkt na mob, a ako postoji ta mogucnost, dali se moze u registryu rijesiti postavke da se dozvoli remote bez mozda nekog passworda... imam program za uredivanje registria ali moras biti sinkroniziran. a to mi jedino radi... to bi recimo bilo mrak da se da rijesiti...

Uspješno sinkronizirano Uspješno sinkronizirano
idem na programe za instalaciju, to mi ponudi i preko programa na zadnjoj slici idem na programe za instalaciju, to mi ponudi i preko programa na zadnjoj slici
Odabir dodatka programa koji mi treba, ovo ostalo je od drugim softwarea koje sam probao, takoder nece Odabir dodatka programa koji mi treba, ovo ostalo je od drugim softwarea koje sam probao, takoder nece
kreće instalacija... kreće instalacija...
javi ovo, ali nevidim nista na ekranu, zatom probavam sa raznim kombinacijama tipki da potvrdim javi ovo, ali nevidim nista na ekranu, zatom probavam sa raznim kombinacijama tipki da potvrdim
i zatim mi javi ovo i zatim mi javi ovo
program za remote je ovaj, trenutno sam probavao i sa ovom starom verzijom, ali nista,,, program za remote je ovaj, trenutno sam probavao i sa ovom starom verzijom, ali nista,,,
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 0:41 (Attrib).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nezz zasto to javi, cesto koristim taj prohram(soti controler) i nikad nisam imao navedeni problem...trebas vjerojatno potvrdit na diamondu instalaciju..btw mislio sam da uslikas ppc izvana ;)
15 godina
neaktivan

Evo slike... Znaci, samo kmica... tipke jedino svijetle neznam koliko vidis na slici...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima jedan isto dobar software, zove se My Mobiler, evo i link, http://www.mymobiler.com/ ali vidim da me isto nesto zeza, nece me spojiti... dali si probao s tim se zezat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice