Problemi s kineskom kopijom nokie N82

poruka: 9
|
čitano: 3.172
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

dobio sam ovu nokiu na poklon i imam par problema s njom, na prvi pogled mi je bila sumnjiva i odma sam skužio da to nije stvarno nokia n82 (slike na googlu se ne podudaraju)

nemogu je spojit s računalom, dobio sam usb kabel s njom i stavio sam odgovarajuću karticu unutra (micro SD) i neće mi uopće se spojit kada pokrenem spajanje zblokira mi se mobitel :/

karticu koju sam stavio u nju sam napunio mp3 pjesmama i nekim slikama, sve ih vidim, znači mogu ih listat ali kada pokušam otvorit bilo pjesmu bilo sliku neće otvoriti, sliku koju sam sliko s mobitelom otvori, sve su slike .jpg :/

jel netko prepoznaje kakav je to punjač ili šta je to (dolje na zadnjoj slici) u njega se ukopča usb, šta nisu američki sa 3?

jel znate di bi mogo nabaviti punjač jer sada mogu samo puniti mobitel preko računala

jel bi možda mogo updateat software pa da se mogu spajat s kompom i slušat ziku

pomozite molim vas!

pozdrav!

http://damir-zg.deviantart.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

izgleda da mi prvi put nije slike primilo, e da i mobitel može primiti dvije sim kartice, znači dva broja

0 0 hvala 0
16 godina

tuzi onog ko ti je podvalio mobitel hhhe h

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mobitel sam dobio na poklon, tak da nebum nikog tužil

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kloni se ti tog mobitela, radije kupi neki novi na pretplatu na 1 kn, ili neku slicnu sicu, a ovoga prodaj za 600kn.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Punjač na zadnjoj slici ti je američki, britanske utičnice su sa 3. Kupi si adapter, ima u Frankopanskoj odma kod tramvajske stanice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Provjeri radi li punjač na 220, ako ne može, imaš kupiti u Chipoteci punjač u koji ide USB kabel.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
16 godina

Ako ništa, ovaj bi trebo imat TV tuner ako se ne varam. To prava Nokia N82 nema. Tako da si nešto i u plusu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problemi s kineskom kopijom nokie N82

Bok, vidim da imaš kinesku kopiju Nokije. Koliko vidim radi se o dual sim mobitelu tak da možeš staviti istovrmeno dvije kartice unutra i to je totalno kul. Kaj se tiče mjuze znam da je s tim mobitelima malo zeznuto stavljati mp3-ce. Odnosno sve svira ok, ali ne smiješ stavljati foldere nego sve pjesme u root direktorija za glazbu. Inače kaj se tiče punjenja to možeš bez problema i sa USB kabelom koji si dobio preko kompa..

Poz.

Commodore 64 OC ~ 67, TV RIZ 15 cm upgrade to 15,5 cm - color
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice