Problem sa "virusima"

poruka: 4
|
čitano: 821
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Problem sa "virusima" na Androidu

Pozdrav ljudi.

Imam veliki problem sa Android mobitelom (model je ZOPO, makar mislim da nije to razlog).

Nakon par dana korištenja, pokupio sam nešto "bolesno" nakon čega telefon radi gluposti.

Tako npr. dolaze mi kojekakve reklame (od normalnih pa do xxx), kod pokretanja WhatsApp-a, piše da ne mogu pokenuti jer mi je datum (i vrijeme) krivo podešeni. Vjerujte, datum i vrijeme su dobro podešeni.

Nadalje, kada mi se otvori neki prozor za namještanje postavki, ne mogu se vratiti sa "back" tipkom (stalno mi otvara taj prozor bez obzira kolko puta ja pritisnuo "back")...

Ima toga još....

I šta sam ja uradio?

Resetirao na tvorničke postavke i odmah instalirao AdGuard (koji mi se pokazao odličnim na drugom telefonu).

I kada se nakon toga po prvi put spojim na Internet, odmah dolaze reklame, mobitel ne radi kako treba....

Očito sam pokupio nešto opako...

E, sad, trebam vašu pomoć.

Kako se riješiti "sranja"?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa "virusima"

Vrati mobitel na tvorničke postavke.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem sa "virusima" na Androidu

Vjerojatno ponovno instaliranje androida jer ti reset ne pomaže posjeti ovu stranicu http://www.xda-developers.com/

prilično sam siguran da imaju i tvoj mob slijediš korak po korak a ako ti neznaš neka ti netko pomogne tko zna 

Što čovjek više povećava svoje znanje to više povećava i svoju patnju.
13 godina
Problem sa "virusima"

Probao sam sa "hard" resetom vratiti na početak, i nešto sam opako zeznuo.

Ekran mi više ne reagira na dodir.

Na žalost, kod "hard" reseta opcije su bile  na kineskom i očito sam nešto krivo "potvrdio".

Telefon normalno pali, ali nemam kontrolu na ekranu.

Očito bude morao u servis.....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice