Problem sa Imenikom Nokia N85

poruka: 13
|
čitano: 4.127
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Da odma skratim priču imam Nokiu N85 i kada me neki kontakti zovu ne piše mi ime nego samo broj. Probao sam kopirati i u telefon i na sim i svakako i svejedno je. Npr. zove me neki mobitel i piše mi ime, a kad se zovem sa kučnog piše mi KUCA i broj ne kontam nikako zasto na nekima piše na nekima ne. Jel ima netko rješenje???

http://i39.tinypic.com/2s01xyg.jpg

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda neki softverski problem.... Jesi nadogradio softver na zadnju verziju?

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

To se događa kad imaš isti broj na SIM-u i na mobitelu. Obriši jedan i trebalo bi raditi...

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Probao sam obrisati tako da sada imam samo u SIM kartici, ali opet isto :((

0 0 hvala 0
16 godina

pa to ti je zato jer nokije imenik na sim kartici na prihvacaju ucijelosti, da skratim, sve iz sima prebaci u mob i radit ce ti! Namigiva

01010100 01001001 01001111

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

-.- Hvala, ali molim vas ubuduce procitajte početni post. Kao što sam naveo probao sam sve kopirati u mobitel i u postavkama namjestiti da prikazuje samo mobilni imenik. Probao sam obrnuto međutim ista stvar.

0 0 hvala 0
16 godina

zoves 0800222781 to ti je sluzba za korisnike nokije....ako nemas zivaca cekat do pon, onda lijepo ukucaj ovo u mob: *#7370# NAPOMENA: BRISE TI SE SVE IZ MOBA, I BILO BI DOBRO DA NAPRAVIS BACK UP, TO JE UBITI FORMAT MOBA I SVE SE VRACA KAO KAD SI GA KUPIO, al to nije ona opcija "Varacnje tvornickih postavki", nego je ovo format cijelog software-a....PROVJERENO!

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2009 20:19 (Tionio).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa Imenikom Nokia N85
Tionio kaže...

zoves 0800222781 to ti je sluzba za korisnike nokije....ako nemas zivaca cekat do pon, onda lijepo ukucaj ovo u mob: *#7370# NAPOMENA: BRISE TI SE SVE IZ MOBA, I BILO BI DOBRO DA NAPRAVIS BACK UP, TO JE UBITI FORMAT MOBA I SVE SE VRACA KAO KAD SI GA KUPIO, al to nije ona opcija "Varacnje tvornickih postavki", nego je ovo format cijelog software-a....PROVJERENO!

Hej, to bi meni trebalo! Imam SE v640i i evo što se desilo:

Prvo više nije mogao slati poruke. Nisam ga resetirao jer sam imao puno toga u mobu, a imao sam drugi mob za SMS. Onda mi više nije htio otvoriti ni aplikacije ni igre. Onda sam ga odlučio restrartat (ne samo postavke, nego i brisanje svega) i poruke su proradile ali još uvijek ne mogu otvoriti aplikacije i igre. Ako je ovo stvarno format kakav ti kažeš da je, onda bi morao pomoći. Samo, "format" bi značilo da se briše sav softver koji je u njemu (uključujući "operativni sustav") - pa kako ću onda ponovno "instalirati" "operativni sustav" kad nemam "instalacijskog CD-a"?

16 godina
andy0101 kaže...
Tionio kaže...

Hej, to bi meni trebalo! Imam SE v640i i evo što se desilo:

Prvo više nije mogao slati poruke. Nisam ga resetirao jer sam imao puno toga u mobu, a imao sam drugi mob za SMS. Onda mi više nije htio otvoriti ni aplikacije ni igre. Onda sam ga odlučio restrartat (ne samo postavke, nego i brisanje svega) i poruke su proradile ali još uvijek ne mogu otvoriti aplikacije i igre. Ako je ovo stvarno format kakav ti kažeš da je, onda bi morao pomoći. Samo, "format" bi značilo da se briše sav softver koji je u njemu (uključujući "operativni sustav") - pa kako ću onda ponovno "instalirati" "operativni sustav" kad nemam "instalacijskog CD-a"?

he...to ti je samo za nokije i to one sa symbian platformama...a software se sam instalira...ima instalaciju u skrivenoj particiji memorije!

15 godina
neaktivan
Problem sa Porukama Nokia N85

Ekipa, ako mi može neko pomoći. Na modelu Nokia N85, na naslovnoj stranici u vrhu mi stalno blica da imam primljenu poruku. U pregledniku za poruke sve sam 10 puta pregledao uzduž i poprijeko, nemam ništa na čekanju i svi sms, mms-ovi su pročitani. U radu s porukama nemam nikakvog problema. To mi više smeta vizalno htio bih i to počistiti, ali ne znam gdje mi se ta "porukica" skrila i "fleša kao neotvorena". Imam dosta stvari upisano, pa bi mi bio problem sve ponovo postaviti na tvorničke postavke. Ako je nektko imao slični iskustvo, molim pomoć. Unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mateo2307 kaže...

Da odma skratim priču imam Nokiu N85 i kada me neki kontakti zovu ne piše mi ime nego samo broj. Probao sam kopirati i u telefon i na sim i svakako i svejedno je. Npr. zove me neki mobitel i piše mi ime, a kad se zovem sa kučnog piše mi KUCA i broj ne kontam nikako zasto na nekima piše na nekima ne. Jel ima netko rješenje???

Cek,cek cek...nije mi nesh jasno....

jel tebi izlaze na ekran imena svih brojeva koje imas u imeniku,ili ti nekima izlaze samo imena a nekima brojevi i imena....

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 17:01 (stevan94).
16 godina
Tionio kaže...

LEO_MM kaže...

Ekipa, ako mi može neko pomoći. Na modelu Nokia N85, na naslovnoj stranici u vrhu mi stalno blica da imam primljenu poruku. U pregledniku za poruke sve sam 10 puta pregledao uzduž i poprijeko, nemam ništa na čekanju i svi sms, mms-ovi su pročitani. U radu s porukama nemam nikakvog problema. To mi više smeta vizalno htio bih i to počistiti, ali ne znam gdje mi se ta "porukica" skrila i "fleša kao neotvorena". Imam dosta stvari upisano, pa bi mi bio problem sve ponovo postaviti na tvorničke postavke. Ako je nektko imao slični iskustvo, molim pomoć. Unaprijed zahvaljujem.

evo ti moj post gore...rijesenje je i tvojih tegoba ...znaci zovi tamo nokiu (0800222781 - jos je i besplatan broj, mozes se zalit koliko hoces Belji se) i pitaj ih...sve ce znat...a ako ti nije problem, onda lijepo *#7370# i to je to....

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm
16 godina
neaktivan

Sto se tice tog imenika to je odavno gotovo xD. Prošli mjeseci vec. Ugl. sad vidim da netko drugi ima problem sa nekim porukama pa pomozite njemu. Ja ne znam u cemu je stos. Hvala i pOz!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice