Problem htc 8s

poruka: 4
|
čitano: 1.762
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
problem htc 8s

E OVAKO IMAM MALI PROBLEM DANAS MI SE NA MOBU UPALILO AZURIRANJE SOFTVERA U MEDUVREMENU MI JE CRKNULA BATERIJA I DANAS CIJE DAN GA NEMOGU UPALIT TJ UPALIM JA NJEGA AL CIJE DAN POKAZUJE CRNI EKRAN I DVIJE IKONE DA SE SOFTVER AZURIRA STA DA RADIM???RADI SE O HTC 8S

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem htc 8s

Isključi Caps Lock.

Možda pomogne.

kad isključiš probaj ovo https://support.htc.com/en-ie/030-Windows_Phone_8S_by_HTC/0K0/030

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Problem htc 8s

a kak da to iskljucim kad nemogu mob upalit cijeli dan uopce sa mi je tek poceo punit bateriju i jo uvijek se vrti to azuriranje zatilto je gadno razbila bi ga najradije...star je 2 mjeseca a tilta i blokira se ko da je star 2 godine

0 0 hvala 0
14 godina
Problem htc 8s

evo,izlazim neki dan iz auta, dodajem curi mobitel tocno u ruke da dohvatim jos neke stvari kad iza ledja zvuk udarca mobitela u asfalt.. pokupi ona mobitel i niti rijeci... zvoni mi ujutro budilica i vidim pruge po zaslonu.. veli ona,nisam te htela jucer zivcirat.... a jeli,bolje je sa zivciranjem pocet dan? pa platit cu ti pola popravka.. pa kako pola? pa jos radi,znaci pola... o je*em ti zensku logiku..

radi touch,nema ostecenja na staklu, samo lcd i osvijetljenje je u qrcu.. garancija mi ne znaci nista, mozete mi samo preporucit nekoga kome da ta dam na popravak, zg ili vz, te sto tocno trebam narucit sa ebaya.. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice