Potrošnja data prometa iPhone 4 - problem

poruka: 6
|
čitano: 5.209
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Posjedujem iPhone 4 već oko 5-6 mjeseci i mjesečni promet za internet mi je bio oko 150 MB, samo za potrebe provjere mailova, povremeno surfanje, vremenska prognoza i FB. U zadnje vrijeme imam veliki problem s potrošnjom internetskog/data prometa i ne znam u čemu je problem. Na Simpi sam i nadoplaćujem račun bonom i u zadnjih 15 dana dva puta sam nadoplatio po 500MB prometa. Jednostavno mi je promet "pojeden" a ne znam što je uzrok. Prije oko mjesec dana počeo sam koristiti aplikaciju Endomondo (tracker za praćenje sportske aktivnosti i statistike) i bojim se da bi on mogao biti problem ali htio bih biti potpuno siguran. Nadam se samo da mi operater ne radi neke mućke.

Postoji li neka aplikacija koja prati potrošnju prometa po aplikaciji? Neki savjet, iskustvo??

Hvala na pomoći

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Potrošnja data prometa iPhone 4 - problem

Nije Endomondo, sam ga koristim i ždere promet samo kad je uključen, ne radi u pozadini.

Probaj Data Man Pro for iPhone, trebao bi sve pokazati...

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
17 godina
neaktivan

jesi updatao mozda cydiu ?

mozda nesto cupa iz nje...

probaj ili airmetar ili sta post iznad kaze...

potpis :D
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Hi, gledam ovaj DataMan Pro na storeu i čini se zanimljiv ali nema ono što bih ja želio a to je da pokazuje potrošnju data prometa po aplikaciji. Svi ti programi pokazuju dnevnu potrošnju i bacaju alerte ali niti jedan nema ono što mi treba. Kako mogu pratiti potrošnju po aplikaciji?

15 godina
neaktivan

Mobitel je sa stock softwareom gore, mislim da je iOS 4.3, kupljen u ožujku 2011 i od onda ništa nije updateano. Problem se počeo pojavljivat unatrag mjesec dana, a nije da je baš zatrpan aplikacijama i nisam dodavao ništa novo u zadnje vrijeme osim Endomondo.

15 godina
neaktivan

Samo da zaključim stvar, mobitel je zagonetno slao užasno velike pakete data prometa i to je pojelo promet. Ono što nije poslao preko wlana slao je preko mobilnog interneta, to sam skužio kad sam počeo pratiti ulazni i izlazni promet. S obzirom da ne znam koja aplikacija ili servis je to trošio nemam pojma ni što je to sve poslano. Restartanje telefona nije pomoglo no napravio sam "soft reset" držeći tipku za paljenje i glavnu tipku nekoliko sekundi i od onda nemam taj problem, vidjet ćemo do kada.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice