Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.038
|
čitano: 12.515.638
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
V30 ako ti je bitan video i kvalitetan zvuk,a za sve ostalo P20 a još je i noviji.
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

sad gledam koji iduci mob uzeti, vec sam 3 god na galaxy s6 i priviknuo sam se ful na njega, jos sam stavio od s7e bateriju i mob izdrzi dan i po do 2, ovisno o koristenju.

E sad za oko mi je zapeo s9+ i p20 pro.

Prednost mi jedino ima p20 pro zbog kamere i baterije ostalo mi se cini sve na strani s9+.

Nisam bas citao puno o njima pa ne znam koje su im mane.

Nisam neki zahtijevan korisnik jedino mi bitno da izdrzi cijeli dan bez da crkne.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2018 14:58 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Cijena do 1500kn(moze i manje),do 5 incha,fluidan na internetu i ok baterija.Volio bi da bude dobre izrade,ne mora biti otporan na udarce ali da mu ne bude nista ako padne koji put i da nema nekih kvarova.Moze s njuskala ali samo zapakiran.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i meni trijeba pomoć pri kupnji i odabiru moba: jedno 2 soma ćuna, bespovratno altruistički. ako upali kraudfanding, može i neka pila. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
dennocro kaže...

sad gledam koji iduci mob uzeti, vec sam 3 god na galaxy s6 i priviknuo sam se ful na njega, jos sam stavio od s7e bateriju i mob izdrzi dan i po do 2, ovisno o koristenju.

E sad za oko mi je zapeo s9+ i p20 pro.

Prednost mi jedino ima p20 pro zbog kamere ostalo mi se cini sve na strani s9+.

Nisam bas citao puno o njima pa ne znam koje su im mane.

Nisam neki zahtijevan korisnik jedino mi bitno da izdrzi cijeli dan bez da crkne.

Pretpostavit ću odmah da imaš viška para pa te baš briga, al moram pitat zašto ideš na najskuplje opcije ako nisi zahtjevan korisnik? Ako ti je dobra baterija jedina bitna stavka, onda možeš uzeti odlične mobitele za puno manje novca.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2018 13:29 (Čiko).
12 godina

nisam postavio pitanje sta mislite dal imam viska para pa da si mogu to kupiti i da me briga, neko koji je bolji ako je neko imao oba dva na nekom testiranju ili ih koristio neko vrijeme. Ako cemo tako gledati onda ne moram ni mjenjati na trenutnom s6 sam promjenio bateriju i radi super te je fluidan, znaci moze raditi jos koju god. a to dal imam para ili ne je sasvim nebitno ovdje. ako nemas odg radje nemoj pisati nista. lp

7 godina
neaktivan
dennocro kaže...

nisam postavio pitanje sta mislite dal imam viska para pa da si mogu to kupiti i da me briga, neko koji je bolji ako je neko imao oba dva na nekom testiranju ili ih koristio neko vrijeme. Ako cemo tako gledati onda ne moram ni mjenjati na trenutnom s6 sam promjenio bateriju i radi super te je fluidan, znaci moze raditi jos koju god. a to dal imam para ili ne je sasvim nebitno ovdje. ako nemas odg radje nemoj pisati nista. lp

Onda nemoj pisati da nisi zahtjevan korisnik jer to uopće ne igra ulogu u tom cjenovnom rangu.

14 godina
odjavljen
dennocro kaže...

Uzmi S9+ i uzivaj

12 godina
neaktivan

Pozdrav

Trebao bih preporuku jeftinog mobitela do 500 kn bez pretplate ili ugovora. Bito je samo da ima dosta veliki ekran (cca 5 ") jer se mami to sviđa. Koristit će se samo za pozive.

0 0 hvala 0
12 godina
P10 ili p20 lite sta je isplativije kupiti, ili neki bestbuy do otprl 400€
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ekipa, LG G4 mi je poceo rikavat bolesno (problem baterija)

Koji je best buy za upgrade? Vidim kako G4 još uvijek kamerom parira mobitelima kao što su s8-s9, p20 itd...

Citao sam po forumu i dosta se hvali xiaomi pa sam bacio oko i na Xiaomi Mi 6, ali ne znam kakav je sa kamerom i tako... 

Htio bi da je mob do negdje max 4500-4600kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kopsi1304 kaže...

Ekipa, LG G4 mi je poceo rikavat bolesno (problem baterija)

Koji je best buy za upgrade? Vidim kako G4 još uvijek kamerom parira mobitelima kao što su s8-s9, p20 itd...

Citao sam po forumu i dosta se hvali xiaomi pa sam bacio oko i na Xiaomi Mi 6, ali ne znam kakav je sa kamerom i tako... 

Htio bi da je mob do negdje max 4500-4600kn.

Pa trenutno imaš Xiaomi Mi Mix2s za oko 4k kn koji zasad ima najbolju kameru na Xiaomi uređajima

Imaš također za oko 2k kn Xiaomi Mi note 3 koji ima odličnu kameru, bolju nego Mi6 kao i bateriju.

Moj savjet je da pričekaš da dođu u prodaju Mi8 Mi8 Explorer i Mi8 SE. Donose Amoled ekrane, još bolje kamere itd. 

Nije ni oneplus 6 za baciti, ali pričekajmo Mi 8. Postoji šansa da će biti jeftiniji do 1000kn od oneplusa 6, a imati bolju kameru

Hearthstone: Maks0806#2960
17 godina

Za te novce se ide na S9+ ili Note 8, kakav Xiaomi..

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina

Kako tko. Meni je MIX 2s puno interesantniji mobitel od S9 što dizajnom, što izradom, a opet je jeftiniji. 

Ali da, generalno je manje zajebancije uzeti Samsunga i deri. 

7 godina
neaktivan
Plaćeno kaže...

Cijena do 1500kn(moze i manje),do 5 incha,fluidan na internetu i ok baterija.Volio bi da bude dobre izrade,ne mora biti otporan na udarce ali da mu ne bude nista ako padne koji put i da nema nekih kvarova.Moze s njuskala ali samo zapakiran.

Niko ne zna?

12 godina
Hacker002 kaže...

Za te novce se ide na S9+ ili Note 8, kakav Xiaomi..

S9+ košta 6000

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2018 10:06 (qwertYxoZ).
12 godina
neaktivan

Pozdrav, dvoumim se između Mate 10 PRO i Honor 10. Specifikacije su tu negdje. Mate je trenutno u Sancta Domenici snizen na 5000kn a Honor 10 (128gb) je 4000kn. Zanima me jel Mate 10 opravdava tih trenutnih 1000kn razlike.

Trenutno imam LG G5 i vrijeme je da ga zamijenim jer imam problema sa ekranom. Gledam ova 2 moba jer su mi interesantni. Ako imate neku preporuku slobodno nabacite. Bitno mi je da je fluidan, da se ne pregrijava, autonomija baterije i da ima dobru kameru (više usmjerenu ka point-and-shoot stilu fotkanja)

Unaprijed hvala. 

0 0 hvala 0
12 godina
ameraudur kaže...

Pozdrav, dvoumim se između Mate 10 PRO i Honor 10. Specifikacije su tu negdje. Mate je trenutno u Sancta Domenici snizen na 5000kn a Honor 10 (128gb) je 4000kn. Zanima me jel Mate 10 opravdava tih trenutnih 1000kn razlike.

Trenutno imam LG G5 i vrijeme je da ga zamijenim jer imam problema sa ekranom. Gledam ova 2 moba jer su mi interesantni. Ako imate neku preporuku slobodno nabacite. Bitno mi je da je fluidan, da se ne pregrijava, autonomija baterije i da ima dobru kameru (više usmjerenu ka point-and-shoot stilu fotkanja)

Unaprijed hvala. 

Mate 10 PRO ti je u neutrino mobilea 4600kn, a imas ga u MP elektronike za 4290kn. Honor 10 je 3600kn u neutrina.

Gledaj cijene na www.nabava.net kad kupujes nešto od bijele tehnike.

Mate 10 PRO je puno bolji što se tiče baterije, isto tako bolja je kamera, zaslon itd. Imaš jako puno usporedba ta dva mobitela online.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2018 10:49 (qwertYxoZ).
12 godina
neaktivan
qwertYxoZ kaže...
ameraudur kaže...

Unaprijed hvala. 

Mate 10 PRO ti je u neutrino mobilea 4600kn, a imas ga u MP elektronike za 4290kn. Honor 10 je 3600kn u neutrina.

Gledaj cijene na www.nabava.net kad kupujes nešto od bijele tehnike.

Mate 10 PRO je puno bolji što se tiče baterije, isto tako bolja je kamera, zaslon itd. Imaš jako puno usporedba ta dva mobitela online.

Gledam za Sancta Domenicu jer oni daju na 24 rate (jbg, drugacije ne ide).

14 godina

Ekipa, može preporuka za neki smartphone od 3-3500kn max? Najbitnije mi je da mobitel ima dobru i veliku bateriju, ali naravno i ostale stavke su bitne.

Ekran mobitela bi volio da bude 5.5'-6', da ima 6-8gb rama i 32 ili 64gb memorije (nije mi potrebno više).

Hvala svima na odgovorima 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2018 13:23 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozz ljudi, mojoj mami je otisao LG G2 koji je koristila 4 godine i sad trazi novi mobitel. Ona mobitel koristi za dopisivanje, surfanje, glazbu, youtube i tako (nikakve igrice ili snimanje/slikanje). Zeli dobru bateriju i dobre perfomanse i za mob moze dati oko 1700kn. E sad, ja sam joj preporucio Xiaomi redmi 5 plus, jeli to dobar izbor?  Moram pitati ovdje jer nemam nikakvog iskustva s xiaomi mobitelima... I jos nesto, mama ne vidi dobro pa zaslon mora biti minimalno 5.2 incha

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dobar je Xiaomi, nudi puno za manje novaca e sad umjesto 5 plus bi uzeo noviji " redmi note 5 (pro)
Jer ima bolji procesor, brzopunjenje, bolju kameru 5 plus ima jednu kameru dok note 5 ima dual kameru ali na kraju note 5 je skuplji naručiš ga sa Honorbuya eu skladište ili Goldway ( aliexpress) di je još niža cijena. Na goldwayu moraš odabrati DHL poštu koja se doplačuje ali obavezno je ako želiš izbjeći carinu. Navrati u temu "Redmi note 5 (pro) jer tamo piše detaljnije gdje je bolje naručiti i dojmovi korisnika koji ga imaju :)
14 godina

Za 1500 kn, imam čudnu opciju: Xiaomi Redmi 5 Plus ili LG G4 (da, novi na rasprodaji).

Pamet kaže Xiaomi, baterija, noviji android, veći ekran (iako mi je 5,5 na G4 sasvim ok).

G4 mi se fizički više svidja, bolja kamera, ali katastrofa baterija i vjerojatnost rikavanje matične, te stari android.

Jel ima uopće dvojbe po vama? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Redmi 5 Plus. Radi kamere se ne isplati uzimati G4 danas. A za Xiaomi mislim možeš staviti i Gcam koja mnogo poboljša kvalitetu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Baš i ne. 5+ ima jako dobru kameru za svoj rang, biti ćeš skroz zadovoljan. Ne bih ni razmatrao G4. Zastario procesor, grozna baterija i iz mog korištenja stalno problemi sa njim i gflexom 2. 

13 godina

Trebam mobitel za sestru, ima službeni iPhone 8, ali drugi mobitel je prastara kanta od 4 godine koja je dala dušu. Razmišljao sam o nekom A8 ili Mate 10 Lite, pošto nije zahtjevna, a mislim da bi bilo ok vidjet kak je to imat veći ekran. Jel ima što u tom rangu malo bolje?

0 0 hvala 0
14 godina
Od tih dva je A8 bolji mob. Vidi još novu Motorolu G6 Plus koji je vrlo dobar u srednjoj kategoriji
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

Trebam mobitel za sestru, ima službeni iPhone 8, ali drugi mobitel je prastara kanta od 4 godine koja je dala dušu. Razmišljao sam o nekom A8 ili Mate 10 Lite, pošto nije zahtjevna, a mislim da bi bilo ok vidjet kak je to imat veći ekran. Jel ima što u tom rangu malo bolje?

Za 1600kuna imas Xiaomi redmi note 5 (pro)  vidi usporedbu između Samsunga A8 i njega LINK 

Oboje imaju neke prednosti i mane, Na strani redmi note 5 pro je

Bolja baterija - 4000mah (1000mah viš)

prednja ledica

veći ekran (5,9 inć)

dual kamera (može se slikati bokeh efekt)

dok samsung ima

usb type C

nesto bolju kameru ali nije dual

12 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me kakva su vasa misljenja/iskustva s kupnjom izlozbenog primjerka mobitela? Planiram uzeti Mate 10 pro, ali samo ima izložbeni. Brine me zbog toga (ako sw ne varam) sto su ti izlozbeni stalno na punjacu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ameraudur kaže...

Pozdrav, zanima me kakva su vasa misljenja/iskustva s kupnjom izlozbenog primjerka mobitela? Planiram uzeti Mate 10 pro, ali samo ima izložbeni. Brine me zbog toga (ako sw ne varam) sto su ti izlozbeni stalno na punjacu.

Ja lično nebi. Stalno su na punjaču i svi ih čačkaju kako hoće, igraju igrica dok je telefon na punjaču, to dosta grije mobitel i bateriju i time im skraćuje radni vijek. Morao bi biti dosta jeftiniji, bar 30-40% da bi kupio testni(izložbeni) mobitel.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice