Pa zato ga ne bi ni uzeo.Radije cu uzeti neki za nijansu losiji pa da ne zraci toliko nego ovaj.Pa ako moze jos par prijedloga za mobitel do 1500 kn,ekran do 5.5,pozeljno manji i fluidnost(nema stekanja,gasenja,blokanja...).Ne morate gledati sar,to cu sam provjeriti,samo dajte prijedloge
Ako ti nije problem provjeriti sar, zašto ti je onda problem pogledati obične specifikacije mobitela? Otvori nekoliko stranica s kojih bi mogao naručiti mobitel i stavi filter po cijeni. Ako ti se svide neki modeli, pitaj ljude ovdje imaju li iskustva s njima i to je to. Ne razumijem zašto vam je svima toliki problem odvojiti pola sata za pregledati ponudu mobitela na praktički svakoj mogućoj stranici kad ionako znate da će vam skoro svi ovdje predložiti MiA1 ili slični xiaomi uređaj u tom cjenovnom rangu.
Čiko. Da, treba gledat specifikacije, a onaj koji se malo razumije u njih, barem 70% ne rezumije što to sve piše u njima. Isto tako odlučiš da ti telefon mora imati to i to u tom cijenovnom razredu i onda vidiš da ih nama baš malo. Kupiš neku renomiranu formu, paziš ga kao oko u glavi i onda ti zakaže taman poslije garantnog roka. Opet kada pitaš, svi ganjaju svoje favorite, pa na koncu nema druge nago sam izabrati jednog od tih 20-tak modela. Evo ja sam pitao nešto, i nisam baš dobio neki odgovor. Dobro, možda sam neke detalje propustio pitat, ali stalno je to tako. Sada a ponovo to sve pitam nema smisla, jer će vjerojatno opet sve završiti na meni. Ono što znam da želim ekran veći nego sam imao do sada (4,7"), memoriju 32-64GB /4GB, 3,5 mm jack, microUSB 2.0, možda Dual SIM i jasno Android. Kvalitata kamere mi nije na prvom mjestu, ali opet da nije neko smeće. I sve to do 2.500kn.
Razumijem sve, ali da toliko ljudi može tražiti mobitel do 1500 kuna i očekivati neki drugi odgovor, to mi zbilja nije jasno.