Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.026
|
čitano: 12.508.473
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
uragan kaže...
Prvo ,nisam napisao da je to p9 lite nego p9 lite 2017 koji je zaobljeniji i ima tocno takve specke koje pisu na letku od interspara

To je onda drugo, ispricavam se, ako je tako onda se ne isplati kupiti

8 godina
neaktivan
Da,to je vise manje ok cijena ali nista spektakularno

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav..Iman priliku kupiti sony xperia m4 aqua za 75 eura dobro očuvan.Dali se isplati pošto ima 2g rama?

0 0 hvala 0
17 godina
Ok ponuda, makar nista specijalno po meni, za 100eur dobis rn4x sa eu skladista
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
Ok ponuda, makar nista specijalno po meni, za 100eur dobis rn4x sa eu skladista

Koja trgovina?

13 godina
punk94 kaže...

Pozdrav..Iman priliku kupiti sony xperia m4 aqua za 75 eura dobro očuvan.Dali se isplati pošto ima 2g rama?

Ne, zaobiđi taj mobitel u što širem luku. Najkvarljivije smeće od telefona koje sam imao prilike vidjeti/koristiti. Škart poluproiuzvod

Hearthstone: Maks0806#2960
8 godina
protjeran
maks0806 kaže...

Ne, zaobiđi taj mobitel u što širem luku. Najkvarljivije smeće od telefona koje sam imao prilike vidjeti/koristiti. Škart poluproiuzvod

Pa ako ti si ti imao defektan primjerak ne znači da su svi takvi, valjda zato i postoji garancija.

http://dukedantalion.weebly.com/
17 godina
Geekmaxi
13 godina
neaktivan

Nije 100 eura nego 125 i to bez poštarine :)

I trenutno ga nemaju.

0 0 hvala 0
13 godina
zalman1 kaže...
maks0806 kaže...

Pa ako ti si ti imao defektan primjerak ne znači da su svi takvi, valjda zato i postoji garancija.

Ne samo ja, već sam pisao o tome. Preporučio sam ga dosta ljudi jer je svojevremeno bio izvrstan buy s obzirom na price/performance. Apsolutno svima je nešto otišlo. Kolegica ga već 4 puta na servis nosila, a sony nema podršku kod nas, morao sam zvati UK i reći im da je sramota da ne mogu popraviti to, te smo dobili novi. Koji je crko nakon 3 mj i eto trenutno je na servisu, pa odmah u prodaju jer sony ne daje novu garanciju za zamjenjeni mob. 

Pa ima cijela tema tu na forumu za M4 aqua i probleme sa njom, ne govorim bez veze, čovjek će baciti 75 eura u zrak.

14 godina

Šta je danas preporuka za mob za oko 2500kn ili max do 3 što se tiče provjerenog i pouzdanog ??

9 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Šta je danas preporuka za mob za oko 2500kn ili max do 3 što se tiče provjerenog i pouzdanog ??

za tu lovu mozes vec kupiti S7 ili S8 po oglasima sa garancijom (2500 do 3500 se krecu cijene)

10 godina

Lijep pozdrav, isplati li se dati nekih 400kn vise za Honor 8 u odnosu na Xiaomi Mi A1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
itomic009 kaže...

Ako tražiš iz domaćih shopova izdvojio bih HTC 10, Moto Z2 Play, Honor 9, Moto X4, Mate 10 Lite. Svaki se po nečemu odlikuje od drugog pa ne znam što ti je bitno...

13 godina
maks0806 kaže...
zalman1 kaže...
maks0806 kaže...

Ne samo ja, već sam pisao o tome. Preporučio sam ga dosta ljudi jer je svojevremeno bio izvrstan buy s obzirom na price/performance. Apsolutno svima je nešto otišlo. Kolegica ga već 4 puta na servis nosila, a sony nema podršku kod nas, morao sam zvati UK i reći im da je sramota da ne mogu popraviti to, te smo dobili novi. Koji je crko nakon 3 mj i eto trenutno je na servisu, pa odmah u prodaju jer sony ne daje novu garanciju za zamjenjeni mob. 

Pa ima cijela tema tu na forumu za M4 aqua i probleme sa njom, ne govorim bez veze, čovjek će baciti 75 eura u zrak.

Potpisujem.

Kod mene u poslovnici ih je puno prodano ali se je 60-70% vratilo na servis. Uglavnom problemi sa pregrijavanjem pa se mobitel ugasi i ne da se upaliti desetak minuta dok se ne ohladi ili se jednostavno ugasi i krepa matična. Smeće.

13 godina
neaktivan

Dao mi ga je za probat dan dva,poznam covjeka i vjerujem mu.Reko mi je da nikad nije imo nikakvih problema.Sad se puni ali nije topal.Sve radi normalno i brzo.Neznam kaj da radim sad.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
pozdrav.kupujem novi mob u prodavnici i izbor je mali i sveo sam ga na samsung galaxy a3,j7 ili j5 svi 2017.a3 ima slabiju bateriju zadnju kameru,i sva tri imaju 16 gb interne sto je malo za danas ali sta cu.mislio sam uzeti a5 2017 al sam poslije shvatio da nimam bas para dovoljno za njeg.uzimam u radnji na rate i nemojte molim vas mi nuditi druge telefone i da vidim u drugim radnjama.samo mi treba informacija koji od ova 3 je najbolji od ova tri ? lp

0 0 hvala 0
17 godina
punk94 kaže...

Nije 100 eura nego 125 i to bez poštarine :)

I trenutno ga nemaju.

Ovaj je bio na de skladistu u trenutku pisanja link, dosta brzo odu ti mobiteli, ja sam nedavno uzeo od njih redmi note 4 (4gb/64gb sa sd)  i to zadnji model za 152eur. 

Evo imas i ovdje dosta modela po 100eur sa eu skladista 

Link

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.12.2017 1:58 (Patrick_cro).
13 godina

U HT-u su drastično snizili cijenu uređaja HTC U Ultra te ispada, barem u mojoj tarifi koja je prilicno slaba (Najbolja M u Magenti) svega 2700 kn. Nadam se da nije neka greška, pogotovo zato jer su tom mobitelu najviše predbacivali cijenu. Mislim da ću to definitivno uzet ispred Mate 9, razlika je mislim da preko 1000 kn.

0 0 hvala 0
15 godina

Ekipa trebam pomoć oko odabria mobitela za poklon mami za Božić, trebam uređaj cijenom do 1000kn, uređaj bi ona koristila za internet surfanje, igranje igrica, whatsapp, viber i to je to, molim Vas neku preporuku.

0 0 hvala 0
8 godina
bullyq14 kaže...

U HT-u su drastično snizili cijenu uređaja HTC U Ultra te ispada, barem u mojoj tarifi koja je prilicno slaba (Najbolja M u Magenti) svega 2700 kn. Nadam se da nije neka greška, pogotovo zato jer su tom mobitelu najviše predbacivali cijenu. Mislim da ću to definitivno uzet ispred Mate 9, razlika je mislim da preko 1000 kn.

Ako je toliko niža cijena, U Ultra nije loš izbor.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.12.2017 15:18 (robogo).
14 godina
neaktivan
Pozdrav,

od dva navedena uređaja, prosto rečeno - koji je bolji i zašto? Laički, vidim da su otprilike isti, kod huaweia p9 lite mini je tek nešto sitno veći kapacitet baterije i novija verzija androida. Je li to dvoje dovoljno za ovu razliku u cijeni?

https://www.simpa.hr/mobiteli/huawei-y6-2017-details
https://www.simpa.hr/mobiteli/huawei-p9-lite-black-2017-details

Hvala na odgovorima!

0 0 hvala 0
13 godina

Dizajn, ekran, kamera, procesor, itd

Ustvari svaka komponenta je bolja na P9 lite nego na Y6. Ako si nezahtjevan korisnik, biti će ok Y6, ali P9L je puno bolji mob u svakom aspektu

8 godina
neaktivan
To nije p9 lite nego p9 lite mini koji je izrazito los mob,u toj klasi preporucam honor 6a koji je slican ali puno bolji

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam godinu dana Samsung S7 te mi je malo dosadio pa bih ga zamjenio za neki drugi do 3500kn. LG g6 me ne privlaci a od ovih ostalih jedino mi pada na pamet Huawei p10 plus...Najbitnija stavka mi je kamera i veci ekran je plus..

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
uragan kaže...
To nije p9 lite nego p9 lite mini koji je izrazito los mob,u toj klasi preporucam honor 6a koji je slican ali puno bolji

Za nekog tko čita mail, portale, lupne poneku sliku, sluša muziku prije spavanja i pregledava youtube...izrazito loš zbog čega? Za ovo što sam nabrojao iz kojeg razloga je "izrazito loš"?

Blokat će youtube, rušit će se chrome u surfanju, neće htjeti upaliti kameru? Čisto sumnjam. I zamolio sam za usporedu ova dva modela, jer nemam ispred sebe sve mobitele koje postoje i da biram što me volja. Nisam zahtjevan korisnik, čista multimedija, mail, youtube i slikanje ponekog zanimljivog momenta:) Za tu svrhu mi se oba čine dobra, zato sam pitao za usporedbu. 

Uz sve nabrojano, možda bih instalirao koju zgodnu fitness aplikaciju ili slično:) 

Hvala na sugestijama 

13 godina
uragan kaže...

Fak, nisam ni otvarao link pošto je u nazivu p9 lite 2017. Slažem se, ipak bolji izbor Y6. Baš odavdje moraš kupiti?

15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
labudšiljo kaže...

Po ovoj  stranici stoji da je dual sim ali hybrid model . sim2 ili sd kartica

Hi Folks!
E-mail:
Lozinka: