Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.507.320
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Samsung galaxy j5 2016 ili lg k10 2017, koji da uzmem od ova dva, oba imaju po 2gb rama, k10 2017 ima Mediatek MT6750 chipset, cortex-a53 na 1.5ghz octa-core, a j5 MSM8916 Snapdragon 410 chipset sa istim a53 procesorom, ali na 1.2ghz quad-core, i jos k10 2017 ima android 7.0 a ovaj 6.0

Zanima me koji da kupim od ova dva navedena modela, tj. koji je bolji i koji ce brze raditi

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.6.2017 18:33 (android235fgv).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Šta nemaš niti jedne druge opcije nego ova dva? K10 2017 je bolji u svemu osim u ekranu vjerovatno.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
AnđeoGabrijel21 kaže...

Šta nemaš niti jedne druge opcije nego ova dva? K10 2017 je bolji u svemu osim u ekranu vjerovatno.

a koji bi mi preporucio ti ?

10 godina
neaktivan

pa ti kao da si odabrao 2 najgora mobitela, imas tipa nesto redmi note 4x za 1500kn

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ljudi do 2200 KN mob nov
32 GB ROM 3 GB RAM, velicina ekrana od 5 do 5.5
Gledao sam Huawei p10 lite, Huawei Nova, nekako mi se vise p10 lite sviđa, no gledao sam neki kazu da mu je GPU bolji tj nije nimalo losiji u odnosu na Adreno 506 iz Snapdragon 625ice
Ima li tko osobnih iskustava sa P10 lite i malo jacim gamingom?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Deutsch kaže...

pa ti kao da si odabrao 2 najgora mobitela, imas tipa nesto redmi note 4x za 1500kn

ne kupuju mi se ti kinezi uopste, pitam iskljucivo u vezi ova dva ...

9 godina
neaktivan
Gledao sam jedan mob, vivax fly4 i čini mi se OK, a ima 3/32GB, i 4000 mah baterije, citac otiska, kameru 20/8 mp, kosta samo 1300 kn, a vecina mobitela slabijih od ovog kostaju dva, tri puta vise, pa ako netko ima ovaj mob nek mi se javi da mi ga opise i je li stvarno toliko dobar

0 0 hvala 0
9 godina
Ak vec kupujes tak nes, bolje uzmi xiaomi :)
13 godina
Adreno 506 je jači gpu od Mali 830 mp2
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
9 godina
neaktivan
Ali ta 2 i nisu neke kvalitete na duže staze, a da probaš barem Samsung A5 2016?
10 godina
neaktivan
Da, ali zanima me u obicnoj upotrebi i pokojoj igrici (nesto tipa Asphalta) ima li prevelike razlike između ta 2 GPU-a
10 godina

Ja sam uzeo ZTE Axon 7 i nakon Xperia Z ovo mi je odličan upgrade, novi je i ima garu 3godine i košta 2700kn na njuški. Po meni G5 možda jedino ima za malu nijasnu bolju kameru, ostalo je na ZTE Axonu 7.

http://www.njuskalo.hr/zte-mobiteli/zte-axon-7-gold-oglas-22699689

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.6.2017 23:48 (Taraba).
14 godina
6996 kaže...
Da, ali zanima me u obicnoj upotrebi i pokojoj igrici (nesto tipa Asphalta) ima li prevelike razlike između ta 2 GPU-a

Ako je i za igranje, ništa drugo osim Snapdragon nemoj gledati jer imaju dosta jači GPU naspram onih u Mediateku i Kirinu.

SD625 je sasvim potentan i za ugodno igranje na 1080p, a i u tom cjenovnom rangu (novo - dućan) nemaš neki jači izbor

10 godina
neaktivan
Ma treba mi za jednom u 5 dana bacit 15ak minuta neke igrice poput Real racinga ili tako nesto, znam da je Snap jaci, ali opet su mi prioritet na mobu neke druge stvari, a ne gaming
Za novac od 2200 kn mogu nac novi MI5 koji bi pojeo sve sto se baci pred njega
14 godina
SD625 je ponajprije poznat po iznimnoj štedljivosti i u kombinaciji sa 3000+ mah baterijom osigurava osjetno dulju autonomiju nego ostali.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
6996 kaže...
Ma treba mi za jednom u 5 dana bacit 15ak minuta neke igrice poput Real racinga ili tako nesto, znam da je Snap jaci, ali opet su mi prioritet na mobu neke druge stvari, a ne gaming
Za novac od 2200 kn mogu nac novi MI5 koji bi pojeo sve sto se baci pred njega

Ako ces kupovat izvana tvoj je za cca 1500 kn sa goldwaya na kojem se ne placa carina i pdv..znaci best buy

zuper kaže...
SD625 je ponajprije poznat po iznimnoj štedljivosti i u kombinaciji sa 3000+ mah baterijom osigurava osjetno dulju autonomiju nego ostali.

Brat ga ima u redmi note 4x, mob velicine 5,5" i 4100 mah baterijom, u jednom danu nakon 5h sot-a ima jos 50% baterije..brutalno

16 godina

Kupujem mobitel do 1500 kn,krepao mi UMI Super koji me odlicno sluzio skoro pa dva mjeseca,sta uzeti iz HR sa jamstvom ? 

Protegao bi se nekako cak do ovoga Xiaomi Redmi Note 4 Pro

https://www.wowshop.hr/xiaomi-redmi-note-4pro-black.html

Drugi izbor mi Acer Liquid Z6 Plus 

https://www.mall.hr/pametni-telefoni/acer-gsm-mobilni-telefon-liquid-z6-plus?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Ili ako netko prodaje mobitelih slicnih specifikacija,ali maksimalno ocuvan do 1500 kn,neka cimne u poruke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Odlicno sluzio 2 mjeseca? A kaj mu bilo da vise ne sluzi? 😁

I jel mora bas sa jamstvom biti? :D
9 godina
odjavljen

Hehehe stvar kriterijuma ;) I na W10M temi kazu da je telefon perfektan osim sto se gasi sam od sebe.... Stvar definicije ;)

16 godina
blackeagle29 kaže...
Odlicno sluzio 2 mjeseca? A kaj mu bilo da vise ne sluzi? 😁

I jel mora bas sa jamstvom biti? :D

Mora biti sa HR jamstvom,nema te sile koja me moze natjerati da dajem preko soma kuna za uredaj bez jamstva,imam LeTV 3 sa minideal za 1100 kn,ali rekao sam bez jamstva HR ne uzimam nista vise.
Da li je taj Xiaomi best buy do 1600 u HR sa jamstvom ili ima nesto bolje ? 

Kazem,ja sam prezadovoljan mobitelom bio,dobio ga pod jamstvo od Kineza nenadano,baterija odlicno trajala,softver i ostalo samo kamera je srot bila,ali presao preko toga.

9 godina
neaktivan

Kralj omjera uloženo/dobiveno je Xiaomi, čak i ako uzimaš iz naših dućana :)

0 0 hvala 0
16 godina
AnđeoGabrijel21 kaže...

Kralj omjera uloženo/dobiveno je Xiaomi, čak i ako uzimaš iz naših dućana :)

Naisao sam i na LETV LE2 Dual za 1600 kn

https://neutrinomobile.hr/letv-leeco-le-2-dual-3-32gb-lte-pink-gold.html

Kao i Meizu M3E

https://neutrinomobile.hr/meizu-m3e-a680q-32gb-lte-dual-gray.html

9 godina
A kaj je krepalo na njemu onda?

Imam xiaomija godinu dana, nikakvih problema, a i dosta veliku podrsku imaju tak da vjerujem da ce bit dobar... Jedino gledaj da uzmes sa snapdragonom
16 godina
blackeagle29 kaže...
A kaj je krepalo na njemu onda?

Imam xiaomija godinu dana, nikakvih problema, a i dosta veliku podrsku imaju tak da vjerujem da ce bit dobar... Jedino gledaj da uzmes sa snapdragonom

Koja je razlika izmedu 4X i 4 Pro kod Xiaomija,ista cijena/procesor/ram/display ?

Ne znam tocno sto je krepalo,simptomi ukazuju na maticnu plocu,koliko sam googlao vjerojatno pukotine na maticnoj od pada iako je samo dva puta pao kod mene ili lose skopljeno to sve,nadam se da cu izmoljakati Kineze za popravak i onda prodaja cim ga poprave.

Mislim da ce pasti odluka na Xiaomi Redmi Note 4X radi cijene od 1400 kn u mobileshopeu 

https://hr.mobileshop.eu/phableti/xiaomi/redmi-note-4x-dual-sim-32gb-snapdragon-625-zlatni/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

Samo jel salju iz HR ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 16:11 (doky01akablava).
12 godina
neaktivan

moze preporuka best buy mobitela do 1500 kn, znaci za zensku osobu je, instagram, fejs, slikanje znate vec kako to ide.. ali nebih kineza ipak, nego neki od brandova koje se mogu nac u trgovinama nasim zbog garancije itd

0 0 hvala 0
14 godina
Moto G5
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

kakav je moto G5 po pitanju baterije u usporedbi sa Huawei P9 lite?

Također gledam nesto oko 1500 kn a baterija je jako vazan faktor...

15 godina
doky01akablava kaže...

Kupujem mobitel do 1500 kn,krepao mi UMI Super koji me odlicno sluzio skoro pa dva mjeseca,sta uzeti iz HR sa jamstvom ? 

Što bi sa mobitelom? Gdje si ga kupio?

16 godina
bodija kaže...
doky01akablava kaže...

Što bi sa mobitelom? Gdje si ga kupio?

Uzeo Redmi Note 4X 3/32 za 1600 kn + masku iz Neutrino Mobile,cekam samo da posalju,u meduvremenu proradio UMI Super i evo radi kao sat,ne znam koji je vrag sa mobitelom. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.6.2017 12:55 (doky01akablava).
17 godina

Quick question - quick qanswer

Best buy mob do 1000kn iz bilo kojeg našeg dućana!

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice